KÖTT


Sötisar

SNART BLIR EN AV DESSA EN CARLSSON

Snart ett nytt steg

Snart är allt slut. Klassen försvinner och alla lunchraster i matsalen kommer få ett slut.  Mössan ska på i morgon. Allt rullar, allt händer och finns, precis som det alltid har varit. År rullar. Drömmar finns.  Ledsen tanke när jag verkligen känner efter. Klart rutiner måste få krossas, vad skulle man annars leva i? bubblan blå? Så här måste det vara, ännu ett steg i livet. Stegen finns här varje dag men det är vid sådana här tillfällen man verkligen får en konkret ärlig chans att faktiskt upptäcka det. Ta vara på det synliga steget. Så mycket som jag har utvecklats, formats och insätt de tre senaste åren fanns inte i mitt tankesystem på grunskolans tid. Vill förstå mer, vill vara delaktig i världen.

trött tisdag

Ibland är man så trött. Så trött att man knappt kan utföra det lilla enkla. Inne i ett vakuum av hängande ögonlock. Inge meningsfullt växer fram då man endast svarar IQbefriat på var och varannan fråga. Ibland är man trött och visst fan kan jag vara bra korkad ibland. Inte ska jag känna mig dum för de. Jag vet ju att jag kan ha mina avancerande tankar. Trots det har jag vissa gånger svårt att låta bli att tvivla. Nog kan jag aldrig sluta förvånas.  


lördag

alla dofter expanderas


life is good


torsdag

Behövde träffa er idag. Perfekt tajming. Saknar en tid jag aldrig trodde jag skulle kunna tänka tillbaka på. Tiden var dyster men vänskapen oövervinnlig. Vänskapen var så stark att vi inte kunde se det själva. Nu är alla här, där och ännu längre bort. Allt har en början och vi kommer att försvinna längre bort. Jag vill inte tappa. Taket kan falla även på den som är som mest säker, ni står där om allt skulle rasa. Så lätt att tappa perspektivet när kärleken finns i famnen. Vännen blir avlägsen och samtalen få. Ett möte väckte tankar, minnen och saknad. Snart är det sommar och mycket kommer ske. Ni ska veta att ni är älskade, att jag saknar och minns. Vi får inte tappa bort oss i tiden och snubbla över saknad. Det är viktigt att finna lusten bara för en fika.


-


KEB

Nu åker vi upp för att utföra ett äventyr.
Kebnekaise nästa.

Hihi

Hihi...gillare
Ja, jag ska aldrig mer förtära alkohol..


HAhiii

Husbil genom Europa. Låt de rulla.
Dags att odla pengar.

non stop

Sommar, sol, vind, värme ge mig allt! Planer slipas och ingen tid för annat än nyttigheter. Plugg idag, fotboll ikväll, jobb imorgon, filmning onsdag, grill me kära onsdagkväll, förberedelser genom torsdag, jobb fredag, påskmat och en titt på packlistan lördag, söndag laddning och sen är det resa upp till toppen av Sverige. En vecka i spänning och sen hem till slutspurt, mer jobb och en planering av en tripp längs Europas stränder. Glad me stress i halsgropen, låt allt gå vägen, behöver sånt. Kärlek på livet.  


April

Idag är det en sång för april


RSS 2.0