<3

Saknar dig,
finns för dig

lördag

Foton fyller lägenhetetn. Jag ler fast är i en hel förvirring. Allt vill på rätt plats och jag tycks inte hitta de rätta platserna. Vilken är något jag känner om mycket just nu. Allt är helt upp och ner och helt på sne. Men jag ska köra nu oavsätt vad alla tycks tycka. Jag har en plan till min dröm som ska bli min verklighet. Glömmer bara bort den hela tiden.

Nu är allt helt som det ska vara och jag ska leva mitt liv.
Vilket jag egentligen vet hela tiden, jag får för mig så mycket.

fredag

Idag har vi fredag. Jag har varit ledig i snart en och en halv vecka. Eller arbetslös... Men måndag börjar med nytt jobb med nya arbetskamrater. Det ska bli kul, vilket var ett tag sen nu.

Igår var jag på fotokurs. Jag bllir alldeles till mig. Nu ska här fotoas, så ortoligt roligt när en profisionell person inom detta område ska få genomskåda mina bilder. Hihi

Nu är det så att jag fastnat för en viss låt
I am not a robot

14 sep

Dagen har varit urKass helt igenom.
Satsar på imorgon.

9 sep

haha, guld över dagen. två sketna dagar innan jess är här.

7 sep

Nu ska här produceras. Bilen hade musik igår, skriker av glädje för de var så de kändes. Vännen med sprickor i hjärtat visar sin styrka som inget annat. Ännu ett steg i processen säger jag.

älskar den här bilden


.

glöm inte att ja älskar dig.
vackra vi.

<3

Nu känns det bättre, du är underbar

Övervinn

Jag behöver tusentals promenader i skogen, lukten på trädet och ljudet av svampen jag drar upp ur jorden. Jag vill springa tills jag bli slut ända in i tanken. Vill doppa huvudet i vattnet när kroppen pulserar av trötthet. Vill ta mig ut på vattnet och bara paddla. Vill ligga i det blöta gräset och ha hunden med ett fritt leksinne. Vill hitta styrkan som får igång mig igen.

Kroppen är sjuk. Skriker efter ett simpass i bassängen. Hostan höll mig vaken i två veckor. Än vill inte förkylningen släppa kroppen. Trött av att gå upp för trappan. Uppe i snart åtta veckor utan ett älskvärt springpass. Jag har inget sätt att stärka kroppen på, så bryts ned bit för bit. Orkar inte vakna och se en till dag försvinna.

Sakt nästa vecka är det bra i fyra veckor. Nu ska jag gå ute och andas och intala mig att jag är stark så kroppen övervinner den här skiten snart.

hann inte inse

Försöker så mycket i tanken, vill ta mig över på andra sidag nu. Fastnat lite i något jag inte kan flytta med händerna. Frågar vad det där, vad som gör mig stel och tyst. Vet inte formas i min mun. Förstår mig inte på detta. Har så många steg att ta nu och jag tittar bara i någon svart tunnel som inte leder någon vart. De finns tid för allt. Jag vet vem jag vill vara och jag vet när jag är medveten mad alla sinnen. När jag ler utan att kunna sluta le. När städningen är roli och varje dag blir givande för min utveckling. När jag inte funderar över vad andra kanske möjligtvis tänker.

Har någon läskig bild över hur allt ska vara, aldrig tillfredsställd utom när jag reser och fyller varje dag med nya intryck och händelser som inte kan förstås av den verklighet jag annars lever i. Att finna detta i min vardag är en helt annan uppgift. Fastnade påvägen när jag skiftade från livsstilarna.

3 sep

Bolibompa med Rorri racerbil rullar på tv:n. Fredag har vi. Gårdagen blev en lunch med vackra farmor. Gårkvällen blev en promenad med svampplockning, lyck över de. "kvällen blev inte så förfärlig, eller hur?" nä du har nog rätt.


RSS 2.0