första skoldagen

Böcker ska hittas, sen köpas och sen säljas. Lägenhet ska letas och bli funnen. Dagar går och jag har knappt tid att vända i dörren eller ta en bit mat. Allt ordnar sig, det gör det alltid. Jag har sån tur som får omges av så fina människor. Som får allt att fungera, att leva. Pluggat mig igenom första läxan nu.

Nelson gör mig påmind ibland, ikväll är en sån kväll.
Sova, sova, sova för att orka. God natt alla vackra, ta till er, för ni är underbara!

29 augusti

jag väljer att älska det här, hela konceptet..
för det här kan bli jäkligt bra, nu ska jag iväg och leta boende innan skolstart!

heja

Svårt att hålla koll på alla känslor. Tricksit att ge första intryck om man funderar för mycket. Fredag blev första dagen i serums sällskap. Jag är på väg att börja ett nytt liv nu. Typ 20:e gången jag säger det. Jag bara kör, det finns bara ett spår. Gud vad snälla människor det finns som ställer upp så otroligt för mig.

Jag är nervös, imorgon är det skola.

på språng

Tänka sig, de blev Örebro. Utan dig, bara med mig. Så konstigt. Det här blir bra. Jag sa det till mig själv en gång till. Andas, fortsätt framåt. Jag låter saker få ta den plats de tar, de som inte visar sig orkar jag inte lägga mer energi på. Framåt, jag har mig själv att tänka på. Vänner finns, och nya kommer få ta plats. Det kommer bli bra. Jag gillar ordet bra. För det är så jag känner mig, bra. Då var jag äntligen där, jag vet vad jag kommer göra i höst. Solen är inte långt bort.

25 augusti

jag vaknar och ser mig om
sätter på datorn, låter melodin ta över


aj

jag har ett blåmärke på ena ögonlocket, vilken jävla smäll de blev.
dunkande huvud och nackspärr, tur att livet inte har allt för mycket igång idag.

en smärta

Jag vet inte hur jag ska andas, hur jag ska leva, hur gör man marie? hur gör man?
Tänk om jag så visste, alltid starkare än man tror. Du kommer må skit, du kommer gråta tills tårarna tar slut och huvudet exploderar. Bara att ta emot skiten och trampa i alla känslor, gråta, skrika, andas i betong. Sånt hör visst till livet. En dag i taget, en dag, en timme... Du är fantastisk, du är så jävla bra och jag vet att du kommer ta dig igenom det här. En dag, i en framtid kommer du ha plöjt hela lermassan. Aldrig ska man få göra sig beredd, alltid ett slag i ansiktet. Jag finns här, även om det bara är som en vän.

Tusen tankar till dig,
jag älskar dig
<3

,

Hur blev det såhär då?!

!!!!!!

Va idérik nu! Kom på nått å göra! Dra härifrån, du blir galen

22 augustiiie

Bra flöde.. Fin helg, mycke skratt, mycke fylla, massa dans, lite sömn. En bio senare med vänner jag saknat. Det känns bra. En vecka ledighet väntar. Sen börjar något jag ännu inte känner till. Jag bara glider och ser var ja hamnar. Turkosa naglar.

Jessica turns 21, grattis, CONGRATS <3

Älskar väldigt mycket,

bra saker

jag gillar att åka wakeboard, hoppa i hopptorn och springa ringvägen.
just därför har jag gjort det den här veckan.
fint va?

smärtan bockar för mig

Idag har jag rensat, allt är utplockat och förflyttat till ett nytt liv. Jag ger mig iväg för alltid nu, lämnar lite spår men tar de största med mig i ryggsäcken. Den har en härlig tyngd nu, smärtan bockar för mig. Jag har bestämt mig, det är dags att ta ett ordentligt grepp om mitt mål, där av kommer jag att hamna i eskilstuna eller örebro till hösten. Magen säger så, när de nu snart närmar sig från veckor till dar så borde jag nog verkligen hålla kvar på den här magkänslan. Mitt nuvarande jobb kommer saknas med stort hjärta, de ger mig kraft ner i benroten. De lyfter mig när jag dimper, de fattar hur man ska ta mig och de peppar mig till tankar jag aldrig trodde jag skulle kunna bära. Det är magiskt, det är fantastiskt. Är så lycklig för allt jag fick, av dig, av oss. Så lycklig för att jag kommer ta mig ur det här, så lycklig för att jag tror på mig själv.

Nu ska jag vila mitt huvud mot kudden och vakna upp till en underbar dag med 15 timmar jobb. Taha vad det inte finns ord för det här. Jag kan se mig själv.

.

Jag saknar nelson,

toka

så här är det, jag trivs nog

But there's that sign up to a hill to see the far of the land
Well the sign will say, "There's still a higher one"
And now the day is slowly setting, and the lights on where you're sleeping
So I hope somewhere that troubles will be gone

en dialog

- Min syster, eller egentligen, vi var vänner som gick genom livet tillsammans. Hon gick bort före mig. Jag brukar ropa efter henne ibland, sådär som du aktar dig för att inte trampa på hunden din som inte finns nedanför soffans kant längre. "Du gör alltid så gott kaffe", sa hon alltid till mig.
Hon skrattar drömmande, jag ler.
- Ja det är förundrande hur fort allt tas ifrån en, säger jag.
- Du har rätt, säger hon. Om jag bara kunde få koka nybryggt kaffe.
- Jag blir glad när jag kliver in genom dörren din, jag faller en tanke på dig när jag går förbi ditt hus. Du har fortfarande mycket att leva för. Du lyser som en sol när jag delar några värderingar och ögonblick av mitt liv med dig.
- Vet du vad, säger hon. Tack, tack för att du låter mig få ta en del, om de så är en lite så betyder den mer än vatten vissa dagar.
- Då är det ömsesidigt, svarar jag.
Vi ler tillsammans och jag fortsätter att föna hennes hår.fantastiskt

the hang

2011-08-11

"Den viktigaste orsaken till svält är inte frånvaro av regn, utan av frihet."

people wasting their time

,

.

puls på maxnivå och en frihetskänsla, behöver jag säga mer?

In you

Do you ever feel like a plastic bag
Drifting through the wind, wanting to start again?
Do you ever feel, feel so paper thin
Like a house of cards, one blow from caving in?

Do you know that there's still a chance for you
'Cause there's a spark in you?

it seems to me there must be more

it not in his hands, it's not in your hands now

hold out hold on

,

muskler ska byggas på detta nu, äta är gott.
framtiden är spännande, de mesta har regnat bort.
det finns en sak att säga.. nu kör jag. det går undan
what the fuck?!

.

"de spelar ingen roll om du kan hundra språk eller har dubbel examen, den som tar sig längst lyssnar på magkänslan, är uppmärksam och socialt begåvad.."

för mig

Jag bara njuter av detta och detta

vackert, vackert!

changes


RSS 2.0