hihi

Nu ska jag testa min nya träningskompis, han ser laddad ut, jag är fett laddad. Nu kör vi!


work out

Ett spinningpass är över och jag ska duscha mitt hår ikväll! En lycka måste jag erkänna. Bra tryck på träningen som fick mig att få tankarna på nästa utmaning. Bra puls ger energi att prestera mer, mer. Jag ska kolla lopp, möjligtvis på cykel. Imorgon ska de gymas. Kanske finns de en gymnisse i mig. En sak är säker, möjligheterna finns så varför inte utnyttja.

Att bli påmind

Det är intressant hur man kan tro en sak om sig själv. Att tro att man är den äkta, försöker visa vad man tycker.  Här om dagen insåg jag att det är lätt att trampa över. Att skriva en åsikt utan att tala är inte att vara äkta, de är att vara bekväm, smidig och feg, till och med att vara falsk. Att bli påmind gör mig väl, de tillåter mig att fundera. Många småsituationer i vardagen klagar man över saker inför någon om någon. Om man kunde undvika det och tala rätt ut. Att kunna undvika det, att även våga ta ens tankar och konfrontera är modigt,

Jag är glad att jag blev påmind.

21 Februari

Nu har jag utfört ett måste som legat på näthinnan ett bra tag. Nu var tanken att jag skulle steka blodpudding med rårakel å fläsk och sen ta en löpartur tillsammans med hunden. Tyvärr ger halsen ifrån sig någon form av smärta. Jag får se om jag lyckas lyssna på kroppen idag.

Livet leker,

En vän

MIC FYLLER 21 ÅR IDAG,
Dagarna går och du finner de fina i dagarna trots skavsår på hjärtat,
De är stort.
Du är en vän många skulle behöva,
Att jag får vara en av dem gör mig stolt, de växer mig själv.


En skolhelg med starkare tro

Jag blir fulländad till tusen, jag växer med stolthet, orden. Det är en kunskap inte många besitter, förstår nog inte riktigt. Äkthet, att vara äkta. Är jag bra på att vara den jag är. Du är du, du är bara du och du verkar nöja dig med det. Att nöja sig med det finner många svårt nästintill omöjligt. Jag ler genent och har svårt att ta in att orden är menat till mig.

Jag kan inte säga mer än tack, de är omgivningen som fyller min självkänsla med luft. Den får rum att växa, nå otroligt.


<3

Min farmor är fantastisk.


Irriterad

100 spän för att man inte kommer på sin bokade träningstid! Jag blir irriterad, sjukt irriterad, inga bra lokaler har de änns, va FAN! Å dyrt har de blivit, jävla skit gym!

MIC

Jag ska träffa mic inom en timme. De lyfter hela dagen till skya höjder. Jag är glad att jag mår bra, att jag och min familj mår bra. Fan vad glad jag är över det.

uppgiven

Fin dag, snön faller lätt på den vita snötäckta marken. Får en klump i hjärtat när jag förstår att många har det tufft, riktigt kämpigt. Trots ett hus och varma kläder spelar tankarna sitt spel. De är verkligen inte lätt när det är svårt. Blir förjävligt irriterad på att man själv inte står i krigszonen och kan göra skillnad. De är mycket upp till var och en att hitta lösningen för sig själv. Men hur lätt kan det vara när källaren är mörk och strömbrytaren har slutat fungera.

Jag blir tom, varje gång frågar jag samma sak, varje gång får jag samma svar. Tragiskt.
Den där professionella hjälpen verkar inte heller ha gjort sitt.


Song for a friend

Well you're magic he said
But don't let it all go to your head
Well I bet if you all had it all figured out
Then you'd never get out of bed

No doubt

All the thing's that I've read what he wrote me
Is now sounding like the man I was hoping yo be
Keep on keeping it real
Cause it keeps getting easier indeed
He's the reason that I'm laughing
Even if there's no one else
He said, you've got to love yourself

You better remember that it's humble that you seek
You got all the skill you need,
Individuality
You got something
Call it gumption
Call it anything you want
Because when you play the fool now
You're only fooling everyone else
You're learning to love yourself

Yes you are

Let's say take a break from the day
And get back to the old garage
Because life's too short anyway
But at least it's better then average
As long as you got me
And I got you
You know we'll got a lot to go around
I'll be your friend
Your other brother
Another love to come and comfort you
And I'll keep reminding
If it's the only thing I ever do
I will always love
I will always love you

Yes you

Climb up over the top.
Survey the state of the soul.
You've got to find out for yourself whether or not you're truly trying.
Why not give it a shot?
Shake it. Take control and inevitably wind up
Find out for yourself all the strengths you have inside of you.

en söndag att minnas

Hihi.. jag är så glad. Grattis tilda, din dag var i fredags inte idag, men så fick de bli!

Vårt väder är helt perfekt idag, solen lyser rätt in i själen. Jag är fortfarande lika glad. Finns inga ord som förklarar min känsla. Jobbet går fint och fritid har spenderats med mannen min å hunden min i helgen. Imorgon sätter träning och plugg igång parallellt med promenader.

Finns något obeskrivligt i luften just nu. Solen värmen, våren visar tecken.

GRATTIS

Camilla du är min vän, grattis!

we are free

Dagens känsla, förstår ni?

första februari

Lyssnar E:s musik å skänker extra tankar då hon i detta nu åker uppe i luftrummet på väg till ett steg längre i hennes utveckling. För jag tror så, alla steg man utsätter sig för att våga ger en ett längre steg i utvecklingen.

Tisdag, jag är ledig. Jobbet är roligt, känner mig hemma. Finns mkt att lära och rum för att utvecklas även där. Jag och J hoppas på att få lägenheten såld idag. Sen blir de småtrångt precis som vi önskar om allt går som planerat.

Jag har en stabil period, kan känna att jag duger, kan känna att jag behövs, kan känna att jag är duktig, kan känna att jag gör träningen även de stunder energin inte finns. En träningkompis och en rutin ger sånt stöd. Trivs som fan. Jag försöker verkligen känna efter varje dag, för jag vet hur lät de kan gå över till fel sida. Men är det inte bra fint. Att ha sånt flow.. Lycklig är det så det heter?

M är där varje dag varje minut om jag så vill. Ett knapptryck iväg och hon visar att hon finns lever och kämpar. Att ha lite av allt och kunna se det är ibland svårt att se. Jag ser det, jag har det sjukt bra. Att se de som inte har de lika lätt och som ändå tar sig igenom dagarna och leer med motstånd får mig verkligen att förstå. Att du matar och leer varje gång vi träffas betyder något, det finns alltid något att kämpa för om man väljer att se det så.

Indonesien i höst, "som alla andra" de gör mig inget, det finns en dröm och ett måste ja behöver reda ut.

Det var allt, skönt att skriva.

RSS 2.0