Jag är nästan där...

Måndag gav jag mig på tre varv runt lövet och 9km starkare, under timmen. Jag är på väg, en bit i taget. Många i omgivningen tränar, satsar på hälsan, man blir inspirerad!

Idag har vi onsdag, en löpsträcka mycket solljus och en tanke inför framtiden. Igår var de räkafton med jobbet, fint gäng det där, L du får en att inse att allt verkligen går att ta sig igenom, de går inte att fly.

fredag

De blåser så in åt helsike ute. Jag milen idag, hmm vet inte det. Många motgångar denna morgon säger mig att de får bli en annan dag. N och jag tar iaf en promaned runt ringvägen, tänk om alla vägar kunde vara grus då hade jag löst dagens situation. Men men...

J och N ska på house of learning hela helgen, sjukt intressant. Det är någon typ av inlärning med klickljud för tränare till djur av olika slag. Kan nog bli något av de där gossarna.

mina <3


kärleksvisan

Ska luncha hos farmor, nu promenix me svarten.
Kom ta min hand.

smile,


Träna, träna, träna

från och med nu!

löpning

Två lediga dagar, massa träning. Bra vecka trots många rastlösa timmar. Tänker så jävla mkt när tiden ger utrymme för det. Bestämt mig för att satsa lite flitigare på utb nu. Ska se till att ha tagit mig igenom böckerna med massvis av värdefull information. Ska se till att hålla en fin form till slutet av maj månad. Minst 2 löppass i veckan, med något ökade distanser. Sen annan träning där till. Ett lopp med lätta steg vore en liten dröm i uppfyllelse, inte bara jävla anamma för att man vägrar erkänna att man tappat formen. Vore häftigt att få uppfylla lunken formen igen. 7maj planeras springcross, en sträcka på 12km. Så jag borde våga ge mig på milen lite oftare i spåret, jag har alltid föredragit kort och tufft. Men själv skulle jag vilja utsätta mig för längre sträckor som pumpar ut en på allt som finns att ta av. Det kommer att vara mkt mer psykiskt krävande för mig då jag har i huvudet att ett standarpass ligger på 4-5km och under halvtimmen. Nu ska jag utmana här!

Idag blir de lugnt då jag körde bodypump och spinning rätt hårt igår. Promenad på 6km får de bli och sen kör jag första löpsträckan på över halvtimmen i morgon om jag lyckas hålla motivationen uppe.

 

sjukt pepp nu, våren kommer me energi


,

Nu kör vi, ladda 5 min sen kör vi vår runda med frihet som belöning.
We don't waste no precious time

Djupt andetag

En sovmorgon, ett samtal och sen en kisspromenad. Bra kommunikation och en lättnad över att bara får vara. Trallar ner till Konsum och handlar mig frukost. Funderar, tittar terränglopp och laddar i tysthet inför eftermidddagens löppass med sällskap. Är inte rädd alls, ser tryggt och lättsamt på framtiden. Tar extrapass med en god känsla i hjärtat. Ser det som lättsamt. Spenderar långa stunder på egen hand, vilket ger mig ro. Ser inspirerande och högst intressant tv vilket får mig att känna att jag tar vara även på de slappa timmar vi är i behov av.

en fika

Finns en sak jag ska göra idag. En liten enkel vanlig sak som jag går hela dagen och väntar på. En sen fika i ett stort hus som kallas för slottet. Kanske för dess utseende, kanske för dess kärlek som de innefattar. Min familj nummer två släpper in mig med öppna armar varje gång. Den dåliga filmen som allt för ofta skymtar i bakgrunden tycks aldrig störa stämningen då den hänger med nästan varje kväll. Jag kan inget annat än älska det.

mamma

Mor och jag hade en mor och dotter dagi lördags. Vi gick och tittade i affärerna, såg en barnslig film och skrattade åt de människor vi mötte. Vi tog en lunch i hötorgshallen och plötsligt befann vi oss på ett turkiskt gatukök. Vi smååt tranbär och gojibär. Jag stoppade några extra yhogurtrussin i munnen och log.

Hon är så fin

ler liksom hela tin

Jag älskar massor nu!!! Hahaha,
Nästa vecka kommer kanske nelsons syster på besök för en vecka. Hahaha,
Självklart säger jag me ett leende, djuret har blivit min dagsglädje.
Faktiskt, han förgyller så sjukt många promenader till något extra, han å jag, dom å jag.
För de mesta så jobbar ju alla vänner när jag är ledig så hundar kom, kom.
Jag har funnit de fina med hund, tänka sig, de trodde nog aldrig J.
kan nästan andas afrika

"Ghana är fantastiskt denna morgon.
Sovit på taket och ligger just nu och vaknar till ljudet av Kumasi som kommer till liv"
-
Ronja

samma sång

Dusch! En titt i mattidningar och sen en lugn stund. Kanske en runda med dammsugaren. Sen några timmar på jobbet. Bra tryck! :)

Marken är lätt

Marken är lätt, fötterna löpper tacksamt fram gängs gatorna. De enkla gör dagarna. Funnit mig själv de senaste månaderna. De gör det hela enkelt, det gör tunga jobbpass och en vardag på rutin spännande. Det ger tanken frid och leendet en större innebörd. Berömmer mig själv för att växa, vaksam över att inte trampa över till överflöd. Tanzania resan har sjunkit in, det jag åkte dit för att finna hittade jag. Det är det som gör det hela så spännande. Min pojkvän ger mig en känsla starkare än allt. Ett mål framför oss håller oss äntligen i schack.

En vecka i Nora till sommaren
En vecka i Kovik till sommar
En veckas vandring till sommaren

Sen kommer en höst och livet kommer fortsätta att vara spännande. . .

Stark rätt igenom.


Rubrik

Jag fick ett mail från en främling jag stött på några gånger. Han talade om vad han fått för intryck av mig. Han talade om att vissa vägar känns självklara för vissa och stängda och trånga för andra. Han ville uppmärksamma mig om att jag jag såg vägar genom samtal som likt en pinne i en rinnande fors. Han menade att det kändes viktigt för honom att meddela detta till mig. Du borde vårda den lätthet och hålla den vid liv,

Tamara

3 MARS! grattis tamara, grattis för att du spelar för livet, grattis för att du tar en långpromenad och ibland känner det jag känner varje gång jag tittar på dig. Du kan våga tro. Du bär en styrka i din oemotsåndliga drivkraft. Något ja ofta avundas av.
RSS 2.0