gör mig glad

Det är du som väljer vem du är. Jag är min stora jävla dröm! Imorgon är det julafton. År går och jag lär mig mer om att trivas och njuta för varenda jäkla år. Hur lycklig kommer inte jag vara när jag fyllt 50? Det går ruskigt bra för mig just nu och jag egotrippar på min stolthet. Jag fortsätter gilla och längtar tills jag får dela ut alla mina klappar imorgon. Jag önskar dig detsamma. GOD JUL.

.

Låt dina växter få växa där dem trivs.

Demoniskt bra

Det snöar flingor stora som tiokronor ute, gatorna är snötäckta och jag är salig! Äntligen kan jag lära mig åka längdskidor. Det är så ofantligt häftigt hur allt faller på sin plats ju närmre man befinner sig något. Jag har utfört alla mina ambulanstester idag för ett sommarjobb, förhoppningsvis. Det är fystest, intervju och körtest i snöstorm jag talar om. Nervös är en känsla jag får arbeta med i sådana här situationer, men trots den så tyckte jag allt att jag hann ge ett ärligt och förtroendegivande intryck. Så nu är det till att vänta till första veckan i Januari när besked ges. 

 

Hösten ändrar form till vinter. Vad jag gjort den här hösten är att SATSA. Jag har tagit ut mina svängar och jag blir imponerad över min förmåga att förstå vilken kraft det ger mig. Jag har satsat på människor, på dig, på mig, på min kropp, min träning och mina drömmar. Skola, träning och praktik är i hjulet och jag löper med ett kontrollerat samatalstempo. Julen står härnäst och jag känner verkligen hur jag längtar efter min familj, Nynäshamn och mina vänner. 

 

Förbaskat härligt liv! ♥


RSS 2.0