Mountains Beyond Mountains

They heard me singing and they told me to stop. Här fortsätter det och hända grejer. En annan lär väl snart bli alldeles less på att höra om alla saker jag försöker hantera. Det eviga snacket om utveckling och lärande. Men nu är det så att jag har gått mitt första bredvidpass på ambulansen och jag blev inte lugnare utav det. Det blir till att fokusera rätt och göra därefter nu. Hade 11 utryckningar på mitt första pass och fick se allt ifrån buksmärtor, 9månadersbebisar, symtom på hjärtinfarkt till höftfraktur. Det är bara till att våga handla och tänka förnuftigt, möjligtvis plugga lite därtill. Herregud, ja men det här fixar jag. 
 
Veckan har även innehållit boulderklättring vilket jag fastnade ganska hårt för. Där har jag något att spendera timmar på. Tummen upp och ett leende på det. Imorgon väntar första åket på snowboard och troligtvis några vurpor på det, kanske en bruten svanskota. 
 
Förra helgen innehöll storbesök av brodern. Riktigt härligt att få bli bortskämd på god mat. Hade även fina stunder i gustavsvik tillsammans med alla andra småbarn. 
 
Det sistnämnda som hänt denna dag är att jag anmält mig till ännu ett lopp, utöver klassikern. Detta lopp kan nog bli en riktig utmaning. Titta in detta om intresse finns. Tough Viking! Ja vet, det är ett lite väl töntigt manligt namn på loppet. Killing yourself to live.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0