valborg

Mösspåtagning idag. Önskar att det hade varit min tur. Men som jag är medveten om försvinner tiden fort. Snart står ja där. Jag bryter ihop snart, kommer aldrig bli klar i tid. Klockan tickar.

Du sa adjö, för den här gången på allvar, tungt i själen, så sant i handlingen..   

slut på de mesta

Att glömma bort kan ibland vara omöjligt men även så enkelt, som skolarbeten. Jag skulle ljuga om jag sa att jag mår bra. Utanför leker barnen burken i parken. Solen når snart inte över träden längre, och värmen kanske är kommen för att stanna. Men vad gör det mig idag, ikväll, inatt. Jag får skylla mig själv.

omöjligt.. kanske. Energin måste vara någonstanns. Nu åker löparskorna på. 
Spring för att rensa, för att andas, för att finna.

Ett positivt inlägg

Hej folket. Förlåt för alla deppiga deprimerande inlägg. Jag mår visst tydligen så. Mest av tiden i alla fall. Men ja, någon gång måste man väl ha det ett helvete. Just nu, för det här ögonblicket mår jag skit bra. Jag cyklade hem från träningen och älskade livet. Älskade allt. Jag går vidare nu. Går vidare.

Oj oj vad stark jag låter nu. Kommer gräva ner mig innan morgondagen säkert. Men ja, livet går upp och det går ner. Det gäller att bara hänga kvar.  

Mannen i mitt hjärta, Elvis Presley. Ingen kan ta hans plats ifrån mig! Kärlek.

Dagens melodi: It´s now or never, nä de blir nog My way, eller Return to sender!   - tack elvis

.

The trash fire is warm
But nowhere safe from the storm
And I can't bear to see
What I've let me be
So wicked and worn

Low man´s lyric - M 

Ecstasy of gold - M


Let go

Höj volymen så högt det går. Ta en låt som bara rullar om och om igen. Lyssna så att ljudet blockerar tankarna inuti ditt huvud. Försök, de brukar fungera för en stund.  


.

helvete. H

Fredag

Kväll. Trött. Tyst. Nu väntar en efterlängtad sömn. En go och härlig sömn. Idag har jag ätit godis och mått gott i min härliga kropp. Prat med vänner har fyllt  kvällen min. Natten ska tas och nu lämnar jag världen för drömmar. God natt allesammans. Helgen är här.

Himlen är oskyldigt blå, men ingen vet hur den känns.


Hej livet som är så underbart

Första träningen på gräs närmar sig. Solen skiner utanför och jag vill så gärna ta de första löparstegen med mina nya fotbollsskor. Weiho.
Man måste väl få skita i allt som är tungt och jobbigt? Min jävla historia går åt helvete. Och fan för de. MVG är inget jag strävar efter. Inte längre, inte nu. Men de skulle ju ha sett bra ut. Jag blir glad nog om jag lyckas skrapa ihop något över huvud taget. Just nu sitter jag bara och stirrar. Huvudet är visst på ett helt annat plan. Varför kan man inte bara vara bäst när det gäller? Det har aldrig riktigt varit min grej. Jag är snarare den som sabbar allt när de gäller. Helvete. Nu har jag suttit här i två timmar. Utan musik. Utan msn i den grad jag vill. Med blicken mot word och med fingrarna mot tangentbordet. Vad är resultatet? En halv sida. Kan det vara sant? Jag vill bara döööö. ORKAR inte allt! Matte, Engelska, Idrott, Foto.... blabla.. helvete vad jag klagar!!!

Det krävs en tok för att förbli klok

Tankar måste suddas, raderas, tömmas.

Jag klarar det här. Det ordnar sig, det gör det alltid!! Är bara jävligt trött


Onsdag

Som alla skriver, som alla vet, som alla känner. Värme och solljus har nu kommit som en efterlängtad vän. Som jag och Erica sa. Är det nu allt ska vara perfekt. Är det nu man ska inse att allt är så enkelt som en solig dag med nyklippt gräs. Jo.. Det är nog så.
Jag vill skrika..

Esteterna gjorde en bra show idag. Blev förvånad. Den var riktigt bra!
Tittade även på esteternas utställning. Jag ångrar att jag slutade måla. Riktigt bra tavlor!
Var förbi körskolan också. Nu måste jag sätta igång snart, snart.
Träning med småtjejerna blev det också. Härligt och mysigt med samarbetslekar och tvåmål
Hemmet väntade tillslut. Plugg, skola och måsten. Som valigt smiter jag undan.  


Jag ska göra det jag borde nu.

Bra låt : Tiger Lou - Sam, as in Samantha


Låt Tindra få tindra

Match idag. Vinst med 5-0. Härligt. Skönt. Underbart. Visst kan det inte kännas mer än bra att vinna en match? Själv var jag mest arg på planen. Vet inte riktigt varför. Fixade till mig ett gult kort och näst intill en straff. Men ja så kan de bli. 

Tittade i Nynäsposten för en stund sedan. Vad är grejen med unika barn nu för tiden? Helt ärligt. Jag ser inte de där unika. Bara en massa sjukt skumma namn. Men Tingeling, Zeke, Similla,  ja måste jag ens fortsätta? Förstår inte folk att alla inte kan komma på Egna namn. Jag måste säga att jag tycker att det har gått på tok över gränsen. Men ja, som sagt min åsikt. Ska inte säga mer, låt River, Stanley och Leja få tindra i framtidens dagar. .

Vill nämna att alla vänner som finns omkring mig är underbara. Vänner som består är det man alltid använder som sin skyddande vägg. Som står bakom. Som finns till. Som aldrig försvinner.

En ros, en mening och ett adjö.  Sov för att vakna upp av solens strålar.

Do

Do, do, do, what you wanna do
Don't think twice, do, what you have to do
Do, do, do, do, let your heart decide
What you have to do, that's all there is to find

han gav henne en ros

se livet

image126
se naturen

En liten önskan

Har fått ner mycket skit nu.. Nu har mina tomma papper blivit stämplat av text. Ett innehåll har börjat visa sig och timmar vid skärmen har faktiskt gett resultat för ovanlighetens skull. Rätt logiskt om man funderar. Jo.
Nu har solens strålar gått ner bakom bergen. Skymningen har tagit över och nu ser jag bara min spegelbild när jag blickar ut genom fönstret. Även denna dag har nu passerat. Jag känner en längtan. Tänk den dagen då man är någon helt annan stans. Då uppgifter som måste göras vid datorer inte finns, då man bara är i ett annat land, med andra förutsättningar, med andra tankar. Kanske har man då en längtan till tryggheten som jag nu ständigt snurrar in mig i. Säkert är det så. Men jag vet att jag en dag kommer sitta där någon helt annan stans än här. Just nu i detta ögonblick önskar jag med hela mitt hjärta att den tiden vore nu.
Önska kan jag få fortsätta göra, drömmar lever man för.


Om någon vill veta så har jag lagt energi på materiella ting idag. Ett par nya fotbollsskor var tvungna att hitta mina fötter. Efter mycket funderingar blev det självklart ett par dyra bortskämda saker. Alltid ska människan ha det bästa? Ja visst är det så. Jag försöker att undvika att falla i den fällan, men mina förhårdnader föredrog visst bara ett par läderskor, så vad hade jag för val? Min livsinsikt på att saker har för stor betydelse kanske sjönk en nivå där. Ibland måste man väl antar jag.


Mycket blogg blir det när vännerna som är inne vid msn sover. Idag är verkligen alla borta. Så de är väl lika bra att även jag beger mig ifrån msn och blogg världen. 
 

image125

God natt .


ärtsoppa...

Jag vill finna ro

image122

Rondeller

Bil, vägar, skyltar och rondeller. Idag har jag åkt. Åkt så långt att jag hoppades att allt skulle vara perfekt när jag återvände. Men allt är stilla. Solens strålar når igenom fönstret. Lyser upp mitt rum av förvirring. Helgen har varit ljus. Vädret ger hopp. Jag hoppas även för andra. Jag vill bara gå, bara springa bort till en plats där bara jag finns. Där bara jag och fågeln är. 

Jag ska vara glad idag.
Jag är det. Det är bara så.. kan inte sätta ordet på det.   

Hur man än försöker så återvänder man. den osynliga rondellen har många vägar. men som allt annat är vägen mot tryggheten alltid den fegaste, den enklaste

.

Sol. Livet på en isglass.

några ord

Slut i tår, slut i ben. Ja benen har sprungit idag. Matchen slutade med en förlust, 0-1. Trist? ja. Tungt? JA. Premiären var riktigt tuff. Måste nog ut och löpa mer för att hålla nivån denna säsong. Men men, dock så tycker jag att vi skötte oss bra. Vi kämpade i alla fall. Kanske inte jag riktigt, men nästan. Haha, ja det var skönt att det äntligen sätts igång nu i alla fall. 
Bollen måste ju få rullas såhär under den tidiga sommaren.

Idag = ledig kväll framför datorn. Så skönt ibland.

huvudet är tomt. tankarna är tomma. tomhet  som i empty room. jag antar att det bara är godiset som gör det så tomt. idag tror jag det. 

Marie, Fotboll, Lördag, Permiär = Laddning till max!!

Toast, ägg, macka, yoghurt, ett äpple och en banan. Här ha vi min frukost kära vänner! Idag är det serie premiär. Känns som att man verkligen måste gå in och ge allt idag. Första matchen, första insatsen. Jag och min backlinje taggade varandra igår så jag hoppas att de fortfarande håller i sig. Idag ska det spelas. Tyvärr så är jag väldigt seg på det här med och ladda. Jag föredrar att gå instängd i min bubbla så länge det går.

Mina planer för denna lördag är följande. Byta bort mina sovkläder till ett par mer fotbollsanpassande kläder. Möjligtvis få ner någon paj i magen för att lägga på lite energi. Sen är det nog bara tid att borsta tänderna innan jag sätter mig i bilen till matchen. Om mina planer går åt mitt håll kommer nifen visa upp en briljant match denna lördag. Sen är det hem till datorn och skolans fina arbeten som måste tryckas ner på papper.

Ja nu börjar de bli tajm att byta kläder känner jag. Idag blir det bra lir.


Fånga ögonblicket gott folk!


En sak

En sak i taget. Brukar man inte säga så? Är de det allt handlar om? 
Mitt rum är inte sig likt. Förändrat, är jag förändrad? Jag måste börja om på en ny mening. Se det som gömmer sig under mina klädhögar. Leta för att finna. Det är väl det man strävar efter? Det finns en skönhet större än allting som jag vet. Tyvärr så är det inte som det en gång var. Måste börja på ruta ett. Få till det som jag innerst inne är. Det är säkert mycket lättare än vad jag tror. Jag finns här, Jag försvinner inte. Jag ska bara försöka finna den jag var igår. Precis som jag läste ur en väns blogg alldeles nys. Sommarens värme har börjat tränga igenom vinterkylan. Ett sista sommarlov står framför oss. Jag ska fylla det med glädje. Om så inte med dig så får det bli så.  

Jag ser på dig genom glaset,

utan att veta hur mycket tid som har passerat...

Så när du är utanför och tittar in, förklara vad du ser.


Vännen finns alltid här. Tiden måste bara få läka det som var.

Var är du?

Var har Daniel Karlsson tagit vägen? Jag sitter och tittar in hans grymma personlighet på youtube just nu.  Jag är helt sold. Han är allt och lite till. Han var den där extra kryddan i hela Idol. Han var bara grym helt enkelt. Sig själv rakt igenom. Jag saknar honom. 

Imagine there is no heaven. It's easy if you try
The scientist. Come up to meet you, tell you I'm sorry
You´re  the voice. Try and unsderstand it


Träning nästa. Rutinerna rullar på och sommaren tar ett steg närmare.

Kämpa.

hej

Idag har jag och mina specialidrottsvänner tagit tåget, tunnelbanan och bussen ut till Bosön på ett besök. Ett besök med spänsttester, snabbhetstester och lite mer tester.  Sedan en rundvandring på den idrottsanpassande ön. Kanske hade jag förväntat mig mer av dagen. Det kändes som den var lite tunn. Dock så måste jag tillägga att lunchen var otroligt god! Jag åt så mycket min kropp klarade av + lite till. Mumsfillibabba!

Jag fick lite idéer där ute på ön. Visst är det idrott jag borde hålla på med i mitt vuxna liv? Det känns lite som att det är meningen.

Förstår inte var min trötthet har kommit ifrån. Jag kom hem med tåget vid halv 6. Nu vaknade jag efter en lång sömn. Funderar på att gömma huvudet i kudden igen. Orkar nog bara sängen till sin höjd idag.

God natt allt vackert fint folk. Snart är helgen här igen.

Allt rasar, allt byggs.
Följ bara med så ska de nog ordna sig tillslut.

=)


Allt måste ha en vändpunkt

Den muntra marie är på väg. Jag kände sticket. Hon tittar nog fram snart. Ser hur hon försiktigt tittar över kanten. 
Vänta ni bara.

sov gott..

tisdag

Var går gränsen för onaturligt mänskligt beteende?
Jag lägger för tillfället timmarna på ett skolarbete om slavar. Vad är det egentligen som finns i oss alla? Skulle vi alla kunna koppla bort det medlidande vi har för andra människor? Jag måste bara säga att allt jag läser gör mig rädd. Det är helt absurt.
Nog om det.

How do you feel? That is the question...
But I forget I don't expect an easy answerLåt mig komma in till land..
JAG VET

Hej då!

God natt

Derby och allt vad det innebär. Träning och allt vad det innebär. Ett rum av kaos. Detta är vad min afton innehållit. Seg som en gammal golvmopp. Det bästa just nu vore väl att lägga huvudet på kudden, blunda och sova. Sova för att vakna med en ny golvmopps inställning. Konstigt nog sitter man här. Skrivandes på ett helt meningslöst inlägg som bara skrivs. Vill jag pointera att jag ser dystert på dagens vardag, allt som bara rullar men ändå står så otroligt stilla? Kanske skrivs det i ren klagan? Det enda ja bryr mig om i den frågan är att jag skiter i vad anledningen är. 

Apropå något helt annat så kände jag sommaren idag. Det hade regnat. Solens strålar värmde asfalten. Där gick jag med mina löparskor på väg till träning. Fåglarna sjöng och allt var bra där när jag gick upp för backen.

Låt våren komma med allt vad den innebär, låt den vissa hur bra allt helt enkelt är.Nu är det nog ändå dags för kudden att göra sitt. Dagarna måste ju få gå vidare.


God natt, god natt.


Do it!

image121

- -


image120


"The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising everytime we fall."- Nelson Mandella

Så det är

En tanke slog mig. Sommaren är snart här. En till tanke slog mig. Jag vet inte vad jag ska göra. Tankarna samman fick mig att förstå. Jag måste strukturera upp min framtid snart. Det går inte att stå och trampa i samma vattenpöl allt för länge. Mina gummistövlar vill hitta nytt geggigt vatten att hoppa i. Ge mig regn. Ge mig fler pölar, jag vill visa vad mina stövlar klarar av. En röd och en grön. Jag står och stampar. Vågor formas i pölen, konstigt nog ser jag bara molnen ovanför. Som för nuet blockerar mina tankar. Tokigt jag vet. Jag har bara inte lust att vara social och utåt just nu. Jag kommer snart tillbaka. Låt mig bara få ha min tid.


Lördag

Kvällen börjar närma sig och allt som har med helg att göra bara försvinner. Har haft en ganska trist dag idag. Funderar på när jag ska ge mej fan på körkortet. Orkar inte lägga tankarn på en sak till just nu. Men man borde väl kanske. Lusten har lämnat mig.

Come and hold my hand
I wanna contact the living
Not sure I understand
This role I've been given

I sit and talk to God
And he just laughs at my plans
My head speaks a language
I don't understand

I just want to feel real love
Feel the home that I live in
'Cause I got too much life
Running through my veins
Going to waste

Fredag

Redan fredag.. Karinkalas i morgon annars inget planerat för helgen. Kanske skönt. Kanske tråkigt. Det visar sig väl under dagarnas gång. 

Har väl inget att uttala mig om, så bäst inlägget slutar här. 

Ha en härlig fredagskväll.. 

Södertörn

Ah ja måste bara dela med mig av en konstig händelse som inträffade idag. Tror jag näst intill aldrig har träffat några mer underliga personer förut!

Jag och resten av Sp-eleverna var på studiebesök på Södertörns Högskola idag. Säkert en väldigt bra skola, men av det uttryck jag fick så vågar och vill jag nog aldrig mer sätta min fot i de kretsarna igen. Tre damer stod och upplyste oss om deras så underbara högskola. Men samtidigt hann två av dem lägga in klagomål och ja vet inte allt vad det var. De verkade helt enkelt inte tycka om oss. Och fan inte diggade vi dem heller. Men ja, kanske hade de bara en väldigt dålig dag. Men min åsikt är att de var sådär. De var helt enkelt helt rubbade. Men ja om de vill ta dit oss, skälla ut oss och skämma ut sig, så ja visst de lyckades.

Tur att en av de där damerna hade något vett. Hon höll sig utanför de andra två men var själv helt tokigt knasig! Hon var så otroligt rolig med sina solglasögon och ljud till ord.
Hon kom fram och satte sig vid oss när vi åt bullar under vår kvart till fikarast. Hon satte sig och började shop bara att berättade hur viktigt det är att ta vara på allt man har, viktigt att nämna med väldigt egna flummiga värderingar. Efter en pratstund satt vi alla runt bordet med garv ner i halsen för allt konstigt den där människan fått ur sig. 
Visste ni tex, att det var hon, som klottrat på alla toaletter i våran skola när hon var på våran högskolelag senast. Ah. Jag är helt ställd. Hon var verkligen sholabaloba helt KNAS! 

God natt på er allt fint folk! Jag tar del av er, ni skulle bara veta!

love..


Att minnas

Känner mycket för att blicka tillbaka på saker nu för tiden. Det finns så mycket man vart med om. Som man ibland lätt glömmer bort. Som bara finns där långt inne. När man är medveten om hur allt bara försvinner blir jag fast besluten vid att aldrig glömma. Att aldrig glömma det som varit, det vänner man funnit, de upplevelser man tagit del av. Allt man fått, som har blivit jag.
Något som är bland det bästa jag vet är att blicka tillbaka på gamla fotografin. Att titta på gamla foton och kunna leva sig in i hur det var då. Hur långt man hade kommit just då. I det ögonblicket. Vad tänkte man då, vad fanns då?

Hittade de här fotona av en vän idag. Tänka sig att jag var på ett konfirmationsläger en gång i tiden. En tanke slog mig när jag såg de här fotona. Jag hade inte tänkt på det här på ja, jag vet inte hur länge. Men en lång tid.
Allt hade väl sin tid.
Sätt igång

Jag fryser om mina händer små. Orkar inte göra det som måste. Ser men vill helst blunda. Sängen lockar men boken måste plöjas. Maten ska snart serveras. Känner att den energin måste hämtas. Skulle kanske må bra av en löparrunda. En tid för sig själv, i regn kanske? Men som jag tidigare sa. Jag är orklös. Jag är Lat, så otroligt lat! Vill ha något att se fram emot. Då jag samtidigt bara vill gömma mig, sova, vila och vänta in en mer ambitiös attityd. Synd bara att allt inte funkar. Skit i allt som inte funkar som man vill. Acceptera de som är. Gör något åt det. Släpp latheten. Hitta andan, hitta spänningen. Finn DET.
Kan det vara svårt?
Något som låter så enkelt i orden.

Sluta klaga, negativitet är vår fiende. Ta bara bort det så är det borta.

Så enkelt i orden.

så enkelt...


Both sides

Sitter och lyssnar på en kvinna som verkligen har förmågan att uttrycka sina tankar i ord.
Jag förundras av sådant.  

Jag antar och förstår att ingen orkar läsa den här texten.
Men ifall någon mot förmodan får lust så läs och håll med.Joni Mitchell - Both sides now

Bows and flows of angel hair and ice cream castles in the air
and feather canyons everywhere, I've looked at clouds that way.
But now they only block the sun, they rain and they snow on everyone.
So many things I would have done but clouds got in my way.

I've looked at clouds from both sides now,
from up and down, and still somehow
it's cloud illusions I recall.
I really don't know clouds at all.

Moons and Junes and ferris wheels, the dizzy dancing way that you feel
as every fairy tale comes real; I've looked at love that way.
But now it's just another show. And you leave 'em laughing when you go
and if you care, don't let them know, don't give yourself away.

I've looked at love from both sides now,
from give and take, and still somehow
it's love's illusions that I recall.
I really don't know love at all.

Tears and fears and feeling proud, to say "I love you" right out loud,
dreams and schemes and circus crowds, I've looked at life that way.
Oh but now old friends are acting strange, and they shake their heads, and they tell me that
I've changed.
Something's lost but something's gained in living every day.

I've looked at life from both sides now,
from win and lose, and still somehow
it's life's illusions I recall.
I really don't know life at all.Tjo

Tjaba tjenixen!
Kom nys hem från träningen. Ny duschad med dock i svättiga äckelkläder. Hm nått blev fel där.

Men ja, här kommer lite vackra bilder från partajet i lördags. Titta och le mina vänner!Kvällens sång: Toploader - Dancing in the moonlight.. . Njut!

Måndagen

Nu har vi måndagen här igen. Återigen en vecka med skolarbeten, långa dar och tidiga mornar. Men helt ärligt så är det väl värt det.

Var på ett galet skojig maskeradparty i helgen! Sara de var toppen!
Jag förvandlade mig själv till The King, Elvis. Om jag får säga det själv så tyckte jag att mannen som kom fram i mig både var smickrande och skrämmande. Att alla verkligen gick in för maskeraden gjorde kvällen så snurrigt rolig. Vart man än vände sig fann man någon rolig figur att skratta åt.
Broder Tuck och Julius Cesar dansade hysteriskt på dansgolvet från Elvis svängiga låtar. Piraten Tamara högg sönder tårtan som hon sedan glatt delade ut i allas goa ansikten. Tingeling Jessica flög runt med ett glatt leende som alltid, samtidigt som Victoria Beckham och Ballerina/Kiss shootade lakris shots av lycka. En manlig fjortistjej visade även dansmovesen för de okunniga damerna. Livet lekte förfullt i Biets hus! Många små troll hade också hittat in till Grindstigen. Sen hade vi självklart de två superhjältarna Superman och Batman! Två glada kaniner skuttade även runt med sina söta öron. Huset var fullt av allt man kan tänka sig, tror även jag fann en guru eller var det kanske en påve? En söt nunna hade också hört om festen.  

Kvällen vart lyckad och Tårtan var den finaste jag skådat! 
Bilder kanske dyker upp med tiden. Glädje med hög klass är vad detta är!   


Äkta vara

Vi har en rå verklighet, allt är som det är. Pinsamt, ja vet. Fascinerande, ja vet. Tänk om allt som var faktiskt var äkta. Skulle det då fortfarande vara det som var äkta då? Jag är trött på alla missförstånd, allt prat och alla tankar om sådana saker som skulle kunna vara så enkla men som blir så komplicerade för att man tar upp alla osanningar. Allt som sägs, alla uttryck som egentligen bara förstör. Tänk om man kunde lära sig hur man ska göra för att skippa alla dessa missförstånd. Tragiskt.
Allt kan inte vara rätt, allt ska inte vara enkelt. Skit och missförstånd som reder ut sig är väl den äkta sanningen.


Jag förstod aldrig riktigt

H a r   m a n    f ö r    b r å t  t o m    f ö r    a t t    h i n n a    s e ?

Minns och längtar tillbaka
Med solen i ryggen
Och vinden i mitt hår
För mina steg mig ner till stranden
Och för en stund blir jag 5 år gammal
Världen finns inte längre
Bara clownen mittemot
I detta spegelhus finner jag mig lustig
Ett böljande skratt
Tömmer alla sorger

Vågorna gungar mig
Under bar himmel seglar jag
Händer som gungar mig
Jag har hela världen under mig snart
Vågorna gungar mig mot det lugn jag vill ha


Efter regn kommer solsken

Helgen har kommit. Otroligt skönt! Bara älskar det. Våren är på väg. Soppbilarna är ute och rejsar på vägarna. Det här har jag längtat efter. Den skrikande fågeln i mig kan snart flyga. Man har något att längta efter, det som varje år är lika underbart. Sol, värme, frihet. När jag tänker tillbaka ett år så förstår ja inte hur tiden kunde försvinna så fort. Känns som det är våren 2007 jag lever i inte 2008. Hela förra året var så magiskt och obeskrivligt. Allt var så lätt, så enkelt och glädjen i mitt liv har aldrig varit så stor. Det är konstigt. Konstigt hur något kan kännas så magiskt. Konstigt.

Helgen väntar och allt känns enklare idag.


Dagen torsdag

Var inne i stan idag. Vid tvhuset med skolan. Vi såg på ett nytt program som ska starta i vår, Glasklart. vet inte varför jag skriver det. Säkert inte speciellt intressant för någon att läsa. Tänkte bara att någon kanske vill veta vad som sker i mina dagar av liv. Hade även en helt perfekt dag. Jag, Camilla och Mickis hade det bra helt enkelt. Tack ni är fina, otroligt!
Har faktiskt inget speciellt intressant att dela med mig av för tillfället. Händer inte så mycket. Jag sitter och gör sådana där måsten nu igen. Matte B prov i morgon. Känner mig förvånansvärt lugn. Känns som jag har koll på det som måste kunnas. Vilket är allt jag begär av mig.

Något jag kom på idag var att jag borde bli mer sport intresserad.
Ni som känner mig vet att jag skulle kunna utöva träning nästan när som helst på dygnet. Men detta gäller bara när det handlar om mig och min insatts. 
Allt annat som har med sport att göra gör mig mest förvirrad. För många lag att hålla koll på, tabeller man ska följa och matcher man måste lägga ner tid på. Helt ärligt så tycker jag att jag är tråkig som inte orkar engagera mig i sådant. För om jag la ner tid på det tror jag att jag skulle bli helt fast. helt inne i det, och det skulle säkert inte dröja länge innan jag själv stod där uppe på läktaren med ett stolt hjärta bultandes för ett lag. Men nä, det har aldrig blivit så att min tid har prioriterat detta intresse, tråkigt, men sant.
Nog är det så att jag följer OS, VM och sådana fina landskamper. Och visst är det så att jag följer några matcher då och då på tv:n min. Men koll på spelare och tabeller, ja det blir på tok för mycket för mig.

Nu är det åter igen dags att lägga några tankar åt matte B. Ha en fin kväll. Natten är ung.

In your head


Grattis

Idag blir min bror Roger 25 år fyllda. Tiden går fort. Jag minns när ja var 13 och tänkte 5 år fram i tiden. En vuxen myndig Marie som då kanske skulle ha kommit ikapp brodern min. Det är skrämmande hur allt bara kan gå. Gå utan att man knappt hinner med.
Så idag ett stort GRATTIS till min kära bror som alltid finns här för mig! 
Tack för att du finns i mitt liv, det betyder mycket, du skulle bara veta. <3 

 kärlek...
 

Glädje

Mycket att göra, mycket att förstå. Det är dagens sak.

Jag börjar förstå vilket gör mig otroligt lättad. Allt går bara man vill det tillräckligt mycket. Det jobbiga är bara att man måste orka tycka om och vilja komma någon vart. 

Jag får krupp på skolan snart. Förstår inte. Jag brukar kunna koppla bort och göra de viktiga och sen inte tänka mer på allt som lastar än. Men nu är det verkligen för mycket. De försvinner inte, nytt, nytt hela tiden. 
Men man borde väl inte klaga. Snart kommer studenten och tar alla skoldagar ifrån än. Och då kommer man ha betydligt större saker att klaga över! 
Vi människor är fan inte kloka, men jävlar vad vi försöker.


Sitter och skriver på min bildanalys till mitt porträtt. Håller på att förklara olika idéer jag hade innan jag valde mitt slutliga porträtt. En idé jag hade i början var att förklara vilken glädje jag bar runt på hela sommaren och hösten.

  • Glädje - En person som njuter av allt som finns runt omkring. Istället för att ta fotot en solig dag med blå himmel hade jag valt att ta det här fotot vid en lerig grusväg i regnet. Med mörka moln och riktigt dissigt väder. Personen skulle ha haft färgstarka kläder som då skulle lyfta fram livsglädjen. Och hela uttrycket i ansiktet skulle utstråla den där efterlängtade glädjen. Modellen till det här fotot skulle ha varit jag.

Jag ville försöka beskriva den oövervinnliga glädjen, en glädje som satt så långt i mig att jag nästan blev irriterad på hur glad jag var. Alla har vi väl de här perioderna i livet. Då allt rullar, allt är perfekt, allt lever.
Självklart ska livet kännas skit vissa stunder då, det är logiskt.  

Jag lovar er, sakta kommer den där oövervinnliga glädjen tillbaka, lika fort som den en gång blev övervunnen


image72
image70


Häng Kvar

RSS 2.0