söndag

Mat i magen och ett hus i kaos. Jag ska städa, packa, trixa och fixa. Hoa! det är lite kämpigt när man kvällen innan fått i sig några för många öl. Så kan det va.


Old yellow bricks,
Love's a risk,
Quite the little Escapoligist
Looked so miffed,
When you wished,
For a thousand places better than this,

You are the fugitive,
But you dont know what you're runnin from,
You cant kid us,
And you couldnt trick anyone,
Houdini, love you dont know what you're runnin away from,

Who wants to sleep in the city that never wakes up?
Blinded by nostalgia,

She wasnt raised by the way,
That the emperor put traps in the cage,
And the days she being dull,
Lead to nights readin beer bottles,

You're at a loss,
Just because,
It wasnt all that you thought it was,

You are a fugitive but you dont know what you're runnin away from,

She said I want to sleep in the city that never wakes up,
And revel in nostalgia,
I know I said he wants to sleep in the city that never wakes up but,
Dorothy was right though


- Arctic Monkeys - Old Yellow Bricks 


Stirra uppåt

Jag är trött. Men nu ska jag må jävligt bra ett jävligt långt tag. Hej underbara värld, jag har vaknat. Ska aldrig vända mig om igen, ska skrika istället för att viska för det finns inget att pricka av  på någon lista.
♥ ♦ ♥ ♦ ♥ ♦ ♥ ♦ ♥ ♦ ♥ ♦ ♥ ♦ ♥

Hoho


Här har vi ett fint FOLK!
Mmmschalala

En låt


Vad kan man säga, Ja gunga.
Lalalaa

Hej torsdag

Nu har Melissa Horn spelat, nu spelar Miss Li. Snart The Hives, sen Jason Mraz eller kanske lite mer Timo. Sen Mando Diao. Jag orkar inte fortsätta. Man skulle varit där fan.
URK för de, en riktigt möglig gurkburk är vad det här är.

ONSDAG

Paprikan tog slut .


- she said

Fame is just our own illusion of what life was meant to be
But I don't need a perfect mirror.

Mat

Jag har handlat mat idag.
Apelsin juice, en stor röd paprika, god skinkost och en massa mackor!
Fryst carbonara och nått annat fryspack ska väl även de gå ner.
Nu kan jag överleva veckan. Ensamheten i ett stort hus är rätt fin.
God natt .

jag kan inte fånga mig

Det kändes som att jag sprang för livet, åt livet, med livet? 
Musiken dånade och vinden hjälpte mig att finna det konkreta motståndet. Solen förvandlade himlen. Molnens vita glans fylldes till en rödbrinnande skepnad. Tröttheten hade lämnat mig, tanken att försvinna och fly hade tagit över. Längs strandkanten följde jag vägen bort, över staketet, mot en grusväg. En grusväg som plötsligt försvann, jag fortsatte. Instinkten slog av musiken som sjöng i mina öron. Fåglarnas skrik tjöt i naturens tomhet. Jag såg mig omkring, vatten befann sig på båda av mina sidor. Jag befann mig på en udde, ett slut.  Som alla gånger förr fortsatte jag, då slutet redan stod skrivet. Länge sprang jag, en tanke sa, kanske finns det inget slut? I samma ögonblick tanken nuddade mitt sinne skymtade jag vändpunkten, vattnet tog över. Jag rundade rosenbusken med sina rosentaggar och fortsatte, tillbaka, tillbaka till början. Utan att tänkta tryckte jag in musiken i öronen igen. Skrikandes inombord sprang jag för att någon gång kanske förstå? Utan förvarning skymtade jag en kossa bakom mig som följde mina spår. Jag vände mig om i farten och såg ett tiotal av dem springandes efter mig. Ett skratt lämnade min mun. Jag vände mig om och fortsatte springa, de också, nära. Jag kände klövarna som lämnade grässlätten. Där sprang vi, jag och alla kossor. Det var underbart, tror jag, kanske var jag rädd. Något gav det mig. Alla behöver en smäll på käften för att komma i rätt balans. Kanske är jag på väg uppåt, kanske är jag på väg neråt. Allt jag vet är att jag är på väg ifrån något jag förut hade men inte längre har.  

Animals - Cocorosie

Hej, och adjö

Håll ut, sluta dröm. Midsommar, tjena!  

CLARA 17 ÅR

Här har vi tjejen, kvinnan som många avgudar och är lite smått avensjuka på. Hon är härlig och hon är bra. Hon finns och sprider lycka över vår konstiga jord. Här har vi en av topparna på mitt berg av vänner. Hon står där längst upp och betyder precis så mycket för mig. Hon är fin. Clara har en förtrollning över sig som bara lyser av liv. Förtrollning var fel ord, för det är hennes själ jag syftar på egentligen.

Tack för att du är Clara, du ger mig bra vibbar. Såna där vibbar som jag diggar.

Min kära vän
jag vill ha allting
Du älskar mig
och jag vill ha dig, nu, igår, i framtiden.
 

Ha en underbar födelsedag! Tiden går fort, snart är din vuxna ålder här. Men tills dess, vänta inte, längta inte. Lev bara, allt går så mycket fortare då.


heartbeat

marie, hon blev sittandes längst ner i ravioliburken .

omedveten om ordet shillivippen .


Löparskor

Det regnar, det blåser. Jag springer ut och förvinner i vinden. Tid att svettas, har tänkt för mycket igen.

men du sover ju, du hör ju inte på

Det finns mycket att säga om veckan som var. Om resan och alla människor. Jag orkar inte rabbla och ge mina få läsare någon information. Mina vänner har förklarat det så väl i sina skrivhus. Jag är mest bara en typ som skriver magiskt och sen får resten säga sig själv. Måste däremot förklara hur andra såg mig på denna resa. Jag menar, en stilig man i kavaj stannade upp mig utan förvarning och viskade i mitt öra, "ska vi gå bort och ta lite stuff" Galet säger jag. Men då andra sidan, jag såg ju ut som en marijuana nisse när jag trippa runt där med den säckiga mössan och rätt promille i kroppen. Jag tror jag var hög på musiken. Hela veckan.

Jag vill tillbaka och jag är starkt berörd av Tamara och Elsa. Ni skulle bara veta hur fina ni båda är. Och Mickis, den flickan, den personen. Ni som känner denna vän, ni måste vara lika lyckliga som jag. Vi är aldrig förlorade.


.

Buss är inte min grej.

Thank you coincidence
Thank you frailty
Thank you silence

TISDAG

Jag blev svettig, riktigt snuskigt svettig, så där underbart svettig. Det var så härligt att jag sjöng hem på min cykel även fast min kedja hoppade av två gånger. Jag lever idag. Träning är min starka drog. Den ger mig tiden utan tankar, den tid jag behöver. En vecka från svett har börjat sätta spår i min hjärna, i mitt medvetande. Så nu är det dags, tiden för svett och jobbiga löparpass som får kroppen att skrika efter vila. Jag behöver det, för att överleva, för att komma ihåg att jag njuter av det, mer än något annat. Känslan av en utmattad kropp går inte att beskriva. Kanske kan de beskrivas som att ta droger. En som aldrig testat kan väl i och för sig inte jämföra. Men fan, de kan inte vara långt borta. Nu menar jag inte lite trött, nu menar jag utmattad till tusen. Slutkörd tills kroppen knappt orkar ta sig upp ur sängen. Det känns som att själen resas, kastar skiten och de ruttna bananerna som osar inuti. 

Take me on a trip upon your magic swirlin' ship,
I'm ready to go anywhere, I'm ready for to fade,
Into my own parade, cast your dancing spell my way,
I promise to go under it.

over`n out folks


HELL YEAH


LYCKA - en tid bara vi kan förstå
Jag såg allt på ett sätt utifrån
KÄRLEKEN JAG ÄLSKAR

ärtsoppa

Ett dopp i de blå. En tur längs vägen. En resa långt bort. Jag svamlar. Jag skriver. Jag funderar och låter dagen vandra. Jag borde springa ifatt. Ta tag i mina tår och värma dem i skuggan. Ingen lär förstå. Inte ens jag. Jag vet nog vem jag är. Det är så jag tror i alla fall. Kär i en ängel. Borta i djupa femmor. Tur att man har sitt jag. Ett brev skickat tusentals gånger utan svar, som lämnar tomrum men stora självklarheter. Det är tur att vi lyssnar till samma regn. Jag menar, jag vet att du i alla fall existerar. Nu får jag den här känslan över att inte publisera det här. Det är morgon. Ögonen öppnades för inte allt för länge sedan. Jag satte mig vid skärmen. Nu skriver jag lite av allt som finns inom mig. Borde andra få veta? Borde jag hålla allt för mig själv? Ja, jag har nästan börjat säga förlåt till mitt medvetande. Många har det svårt. Inte jag. Gitarrstämman ekar. Jag ska leva fullt ut idag. Jag vill tro att kärleken inte är till för mig. Jag vill inte mer. 
Tänd upp alla andar och onda drakar, prinsessan är fast. 

ärtsoppa med extra allt 

en sommarnatt

Off the map.
Jag vill, jag önskar. Fan vad jag vill. Festival - musiken, stämningen
Nu ska jag fan vidare !
Snart Peace and Love. - Man skulle vara där, få känna allt igen.
Det finns fler marie, fler som kan ge dig så mycket mer. Jag lyssnar på den rösten i mitt huvud och lämnar nog den festivalen långt bak i mitt medvetande.

Nu sitter jag här, igen. Framför datorn med musiken som är min bästa vän. Musiken har lyckats ta min själ på senaste tiden. Det läkande plåstret, eller saltet i det öppna såret. Välj själv, jag låter ingen bestämma längre. Allt är en gåtfull tes om hur livet tas och behandlas. Jag har valt att nu flyta med. Låta ljudet läka, såra och älskas.   

Det är så roligt att jag nu är som jag är. Kan inte längre förklara hur jag mår. 
Det är tråkigt att jag inte kan sluta. =P ha ha . =) 
Kan inte svara på varför jag trackar och aldrig slutar tänka. Men alla är vi väl såhär. Förvirrad. Tro inget annat än att jag försöker, det är så jag säger det.
Kärlek kommer aldrig att vara lätt, kommer aldrig att hålla för evigt. Alla vet det, ändå gräver vi ner oss, känner oss förlorade. Jag kan inte säga annat än att jag sover och hör inte på.

In my repeated dreams
You stare at me with an empty gaze - Ane Brun


hultsfred

Vi tog våra väskor, mötte tälten och välkomnade vårt nya hem Hultsfred. Det var magiskt, jag tror att det är det bästa ordet. Veckan innehöll alla känslor en människa kan bära. Herre! Jag är så djupt glad över att jag har fått komma visa människor närmre.

Jag säger bara, Musik  Alkohol  Vänner


   Ane Brun hittade min själ

APa, jag ska skita i allt nu

Mina vänner säger: "Vakna upp, sluta tänk på det"
Men vad vet dom? Nu är nån annan än jag närmare
Livet innan det kunde jag, utan och innan
Jag kunde haft det så för alltid
Men jag föll för dig och du förtjänar en nominering för rollen du nu spelat
Det kommer alltid finnas en hand för dig nånstans
Du kan sluta dina ögon och aldrig känna dig ensam
Jag säger att du är kvar i mig
Skratta åt det, för då kommer jag kanske över det

Ja de säger att du verkligen menar det

Är jag knäpp?

Jag sa hej till en man på inlines idag. Han hade sin cheferhund i ena handen samtidigt som han kämpade upp för den långa backen med sina mäktiga benmuskler. Han log mot mig och jag fortsatte att trappa vidare på min cykel. Jag har kommit fram till att jag uppskattar för lite. Jag har börjat blunda.
En groda försökte göra inbrott i mitt hus igår. Den satt vid min ingång och försökte hoppa igenom husväggen.
Vad håller ja på med?, surrar om saker ingen bryr sig om. Mannen på inlines skulle väl tycka jag var helt knäpp om han skulle läsa det här. Tur att den chansen förhoppningsvis är minimal.
Det är EM match på tv-rutan. Jag om någon borde väl lägga ner min själ i detta. Fattar inte varför jag inte känner det suget över hela EM som alla andra runt om mig gör. Som jag nämnde, jag blundar för mycket. Uppskattar för lite.
Jag har på något sätt blivit trött på att förbättra mig. Jag känner för att stå still. Jag tror att jag kommer göra det ett tag till. Ett tag, innan det är dags att börja gå in på skogsstigen igen.

De är sant, Kom igen.


M

Jag sitter hemma hos Mikaela Ödahl. Hon är en snäll typ. Sommaren är här. Många jobbar. Många sitter. Jag är hungrig och äter för lite. Ska snart ta cykeln hem. Varför skriver jag det här.

gurkburk

Människan är riktigt komplicerad varelse, kände bara att de behövde skrivas.


 


,

Det fanns en sång för april. Det fanns en hand med fem fingrar.

God morgon ...

God morgon Världen!

Jag vaknade nyss av att en trevlig kristen stilig man knackade på min dörr. Har aldrig förstått de där att knacka dörr. Men idag blev jag glad när han kom. En trevlig prick som la en massa knasig men kanske riktigt intressant läsning i min svarta brevlåda. Ja ska nog ge honom en chans. Hans läsning alltså, skulle vara intressant att förstå hur man tänker som djupt troende. Säkert inget märkvärdigt, som allt annat.
- Kanske är jag smått fascinerad.
Själv så har jag mitt huvud att tro på, och Håkan som ger mig klocka ord från texterna om att man aldrig ska ångra det man aldrig gjorde.

Kom igen nu!
Bryt inte ihop nu, ingen kan fånga mig.
Det är sommar, det enda i mitt huvud som faktiskt inte är någon fantasi.

VAD skulle vi annars göra!?

Vem kysste Elin
bakom ryggen på Marie,
var e den store poeten
som hon va förälskad i
Fanns de en plats
i hennes värld för två?
Snälla skicka ett vykort
för ja undrar så.. - Håkan


Tjo

Falskhet och bedrägerier. Jo, ja, svårt. Kom igen marie. Se dig som de andra ser dig.
En fredag: student, alkohol, mat, vänner, fylla, mer sprit, dans, håkan hellström, ett tokigt liv, en tokig kropp, en snurrad knopp.

Jag ska skärpa mig, jag ska bättra mig. Men kom igen, allt måste bli för att vara.
Hopplösa fall, Stupfulla individer som skrattar åt gifternas verkan. Toppen, jo för stunden.
Jag går i cirklar, snart är de hultsfred, snart är det musik i fylleöron.
Jag ska ta hand om mig, frågan är .. hittar apan alltid mat i pälsen på sin lekkamrat? 

Mic vi ska leva  för musiken!

GRATTIS

Grattis till alla Tokiga STUDENTER!
Kärlek och glädje.
Älskar alla mina fotbollsbrudar som idag lämnar skolan för gått. TJO

Kom igen

Sluta dröm om det ljuva livet, 
Vi kommer aldrig va med om det
Och be aldrig mer om ursäkt
för sakerna du aldrig gjorde

Men det äter upp dig när du
ligger i din säng.
Åh gud det gör så ont att nåt
så nära kan va så långt bort.

Jag vet att de bara är fantasier
Och jag vet att allt är falskt och bedrägeri,
men det struntar jag i
för vi dansar och du har så mjuka läppar.

Åh kom igen Lena,
vad skulle vi annars göra?
Kom igen lena,
kom igen Le-enaaaa....

Jazzhuset e fullt av trix å coca cola-chiks å kicks.
han har skrivit det och det,
och Hon e där från sex till sex.

Och ut på synthesizer-golvet,
Ner i ljuva livet
Upp på taken
Över staden
Under fabriksmolnen

Jag ser:
Elvispojkarna som slänger upp påskliljorna
andra Långgatan-flickorna
med hjärtat av på mitten
när Jag går runt här i feber
nere vid kanalerna
och nån dag är Jag glömd här...

Åh kom igen Lena,
vad skulle vi annars göra?
Kom igen lena.

Kom igeeen…
Kom igeeen...
Kom igeeeeeeeeeeen…

god natt

http://www.youtube.com/watch?v=M2f3QIso8rc&feature=related

De ni!
De kunde ni väl inte tro.
Jag ska säga er, att galopera är svårt.
Jag lyckades men helt utan kontroll.
Tack för en härlig dag med dessa bruna djur My!
Jag och mic diggar dig!

ett löv föll och dagen var sig lik

Jag står som en stor fråga. Var kommer sommaren föra mig? Jobb sätter fast mina dagar. Mina dagar som skulle ta mig härifrån. Jag vet inte om jag är ledsen eller glad. Jag är inte redo för ett så här långt uppehåll. En tid då man ska njuta, vara och ta dagarna, jag är inte redo.

FAN

m

Jag kramade ett träd idag.
<3

Nu var det natt

Natten är ung. Inte sant? =O
Jag är trött på att må som jag gör. Idag är jag en glad prick. Mattajm på rotundan med massa folk var faktiskt väldans mys. Sedan en sväng förbi via, vidare in på filmkedjen och sedan ut till tian. Ja kvällen innehöll diverse olika platser. Men slutligen så slutade den här hemma vid min datorn. Precis som det ska vara, som det nu är.
Ja är gla för alla personligheter jag känner, som jag får ta del av och glädjas av. TACK 
Jaja. antar att de inte finns någon som helst poäng med att sitta här hela natten. Alla verkar vara på sina håll. Ja lägger ner.

ADJÖ världen. Time to sleep  . ( med min magiska Mussepiggtröja som aldrig sviker )

Förresten, fösta juni, första sommarkvällen. Hm. Härligt antar jag.

RSS 2.0