God natt

Som du kanske redan vet så är jag här vid vägens slut. Du har dina mål. Jag har mina. Jag har mina ord. Jag ser och förundras av den givmildhet du ger. De dina läppar berör. Välsingnad av de ögonblick du gav mig. På väg ut mot kanten ser jag sakta våra sinnen slitas itur. Jag vill inte och orkar inte förstå. Jag kan inte förklara. Jag stänger av. Jag vill inte veta om det inte blir som jag begär.

<3

dagen innan den andra dagen

Nattens timmar närmar sig.. JAG HATAR ATT PACKA!
Men nu fan är det gjort. Allt skit nerproppat i en endaste väska. Usch va jobbigt de kommer bli när man ska börja rota bland allt sen. Men, men de är ett senare problem. Nu är allt där det ska vara i alla fall.
Borde man sova nu kanske? Jovars. Jag har lov nu.
Båten våran går i morgon runt 11 tror jag. Det jag har koll på är att jag ska befinna mig nere vid hamnen 09.45. Mer än så behöver man inte veta och mer än så vet jag inte.

Har levt i ett dimmer idag. Snurrig och lite i mina egna filosofiska tankar. Rätt skoj måste jag erkänna. Ja .
Se dig om, allt är inte så hemskt som det verkar. Vad man ger är vad man får.
 
Nu försvinner jag gott folk. Efter ett svettigt läger kommer jag dyka upp här igen under söndagskvällen.
Tilldess. Lev gott. Ät mycket. Var glad!

Magiskt

En del saker framkallar en sån magisk känsla. Tjoho va ja tycker om det. Jag har trixat och filurat på en gåva en vän snart ska få hela dagen idag. Allt tar tid. Och gud vad en del saker tar tid. Men jag bara älskar när det blir som jag vill. Bara älskar det.

Idag är det tisdag och redan kväll. Dagarna går för fort såhär på loven. På torsdag bär det av till Gotland på träningsläger. De ska bli roligt. Mycket träning och mycket tid med tjejerna i laget! Mys, glädje och svett i massor. Hoa 

Nä idag hade jag inget vättigt att skriva. Så ja de va allt för mig denna afton. Jag mår bra idag  

Snö

Vännerna är på väg. Termobyxorna ligger laddade här bredvid mig. Jackan hänger på stolen och stjärtlappen är utdragen ur garderoben. Här ska de lekas. Snön har kommit. Alla hatar den, inte jag. Fan va kul att snön äntligen kom! Nu ska de äntligen åkas och byggas.

Weiii.. Nu ska jag ner och fixa oboy, så man riktigt känner den där härliga känslan i kroppen. Du vet när man sitter med knäna i snön och sörplar ner den varma oboyen. Känslan av att vara liten.

<3


 


FjortisTema denna gång med fotbollsbrudarna!
Alltid lika roande att hänga med dessa filurer. Fjortisar på toppnivå.

In your head

Idag är det måndag. Det är kallt ute. Det är kallt inne. Satt vid tv:n för ett tag sen. Tittade på en svensk film som går på 4:an nu. Skum film. Blev lite fast av den konstiga stämningen filmen hade. Blev nästan lite skraj. Så ja begav mig upp hit till mitt rum istället. Till min dator och min blogg. Ibland skulle man vilja skrika åt sig själv. Tala om för sig själv att inte vara så lat. Tala om för sig själv att man måste orka för att få uppleva något nytt. Jag hade den förmågan förut ett tag. Men nu är de mest latheten som tagit min kropp känner jag. Allt har väl sina stunder misstänker jag.

Kan alla tänka in i framtiden och se sig gammal? Se sig gammal, nöjd och belåten? Jag tänker ofta på det. De är som att jag vet att jag kommer att uppleva det. Ja vet, allt kan hända i livet. Döden kan inträffa när man minst anar det. Men på något sätt så känns det som jag kommer att uppleva den där dagen då man bara går runt och ler över allt man sett och blivit. Tron på ett långt liv kanske ger mig det. Inte vet väl jag. Marie vet inte mycket även fast hon ofta försöker få sig själv att tro det. Konstigt nog så tror jag att de är det som är det enda viktiga. Har man tron har man då allt?


Ja alla frågor är för många, för stora för att svara på. Det fina i frågorna är inte svaren, utan hur man uppfattar alla frågor. Hur man tar hand om dem och tänker runt dem.


Nu är det dags att lata ner dagen. .  


...

Look at earth from outer space
Everyone must find a place
Give me time and give me space
Give me real don't give me fake
Give me strength, reserve control
Give me heart and give me soul
Give me time, give us a kiss
Tell me your own politik

And open up your eyes
open up your eyesimage39

Sommar på Gotland

image36

Oinspirerad

Dagen efter är alltid lite jobbigare än kvällen innan.

Hade tankar på att fylla ett inlägg nu. Men jag tappade lusten. Oinspirerad och tom på ord antar ja.

Jag lever för kicken. . Vad lever du för?

Kan du känna det där som stör? De som river och ligger över vägen?  Jag ska lära mig gå över. Inte idag.
Hinder kommer alltid tillbaka. De försvinner inte, det bara finns. Tror ni inte hinder är den riktiga lyckan? Den lyckan som ingen ser, som ingen uppskattar. Allt som tär på en gör en stark, stark eller svag. Välj själv. Vill du bli stark eller svag? Valet är ditt, mitt. 

Hej då alla läsare. Jag är skruvad, ja vet. Men jag tycker om det. Det är jag.   

Bäst så

Träning får kroppen i fokus, i förberedelse och in i känslan.

Fick någon konstig energi från ingenstans igår på träningen. Allt började ju så konstigt. Jag somnade runt 5 och vaknade till vid 6 när mamma kom in till mig och frågade varför ja inte hade bytt om än. Som vanligt hade jag tagit fel på tiden. Träningen började halv 7, inte halv 8!
I stress snurrade jag runt i hela huset, packade väskan, försökte fixa skjuts samtidigt som ja försökte få i mig två bananer. Bilen som jag hade trott skulle föra mig upp till träningen var redan fullproppad. Så i full fart satte jag mig på cykeln med tramporna i högsta fart. Sedan kommer jag upp till den gråa, tråkiga grusplanen. Knyter mina  fotbollsskor samtidigt som jag sätter på mig mössan i den kalla vinden. Helt omotiverad och seg börjar jag värma upp och springa mot det hårda gruset. Träningen rullar sedan på och allt går galant. Jag känner att det är kul. Något jag sällan känner nu för tiden. Även fast jag sprang på tom mage och inte alls hade någon lust att träna innan jag tog mig upp. Något hände, allt vände.


Jag har funderat en del. Jag tror jag fungerar bäst såhär. Inga planer. Bäst då jag inte har tiden att tänka. Då jag bara kan fokusera på att hinna. Det är då jag bara kör, då man känner att allt inte är så himla svårt som man ibland får det att vara. Jag älskar när det händer. När man bara kör. . Kör och inte stannar.


Torsdag och påsk

Lov efter lov. Nu har vi kommit fram till påsklovet.
Så vad händer och vad ger detta lov? Ja känner att ja inte riktigt är med på att det är lov igen. Är ledig mest hela tiden nu. Men man ska inte klaga, det ska bli skönt att få göra vad man vill de kommande dagarna. För visst är det så. Dagarna går förbi en utan att man knappt märker det. Utan stuktur försvinner de bort fort. Ibland behöver man det. En paus då man bara är. Ja, lov är min grej!
Jag känner en lust av att göra nå speciellt detta lov. Någon som är på och har något annorlunda roligt förslag? Klättra? Kanske ta en heldag ut i skogens fina natur? Eller kanske nå helt annat, nå annorlunda, något knas. Jag vill göra såna där fula saker som man bara kan komma på ibland. Kanske ska man ta ett dopp i de stora blå. En äventyrs dag i Stockholm? Eller bara åka någonstans utan att veta vart. Bara åka och se var man hamnar. . .

Vänner! Vi borde göra något utanför nynäsboxen, som dock inte kräver någon högre summa pengar. . . Jag är ledig och öppen för förslag fram till dag torsdag då jag dras med till Gotland på träningsläger.

Lovet ska utnyttjas, de ska användas och de ska förbrukas. Vem är med mig?

kom så går vi från den mörka vrån. . .


.

image34

Gå, se dig inte om

Ingen lösning men ett spår

Se dig om, är det någon som kanske är tillbaka? under fåglarnas glada kvitter. Isbitar föll från skyn idag. Var det värt besväret? Jag tror på duvan som vet vart den ska. Frågan är bara hur man hittar den när den gömmer sig uppe bland trädens toppar. Det verkar som om allting är ok. Det är lätt att blicka bakåt, när förvirringen tar fart. Oförstörd för mig, de är vad du är för mig. Det är här jag bor, där hänger jackan, där står mina skor, ödet förde mina skor i den riktning jag nu är i. Följ spåren, hitta vägen. Jag ska finna det röda äpplet med saften av livets smaker.

Tankar med djup

Det verkar som om många tänker just nu, kanske för mycket? Vad är rätt och vad är fel? Hur lär man sig se allt det roliga. Jag vet vissa gånger, men inte gör vi alla det. De är svårt att veta hur man ska bära sig åt. Hur man ska vara för att göra det lättare för andra, för sig själv. Är det meningen att man ska hjälpa? eller ska man stå bredvid och se på och hoppas på att allt löser sig till de bästa. Tyvärr så vet ja inte svaret, inte än, kanske aldrig. 
Kom precis hem från min fotbollsträning. Den kändes väldigt frånvarande idag. Alla var på sitt håll, i sina tankar och alla med sina problem. Själv har jag känt mig glad nästan hela dagen. Allt har flyttigt på så lätt, sådär som det kan göra ibland. Men i de stunder då man är på sina toppar märker man var de i sin omgivning ligger. De är så svårt att veta hur man ska bete sig och finnas. Ja, jag antar att de bara är en djup mörk period för många i livet just nu. Allt blir bra, i sinom tid känns allt lättare.

Jag sitter här vid min dataskärm och borde ägna tankarna åt skoljobben som fortfarande matar mig. Men vi är väl alla så. De man måste är det man inte vill. Vad är egentligen de roliga? kanske är det alla måsten som får fram det roliga i allt? Ja nu är de mycket som trycks ner på tangenterna från min hjärna. Ja borde sluta här. Annars går ja väl över gränsen.  

"I'll wait for the day you will see
you can't say no to me
and everything is gonna be ok
it's gonna be ok
"


-

man får inte vänja sig, för då är allt förstört.

vitt

Himlen är öppen, ner faller lätta vita moln. Jag känner en sån längtan. Blicken ut genom fönstret får mig att drömma mig bort. Jag vill kita. Jag vill susa genom luften och känna hur kroppen tar stryk av kraften vinden ger. Jag längtar till snön och alla de möjligheter jag hade där uppe. Hur jag här hemma inte har något av allt de jag hade framför mig där. Snön visa en förändring. Kanske är ja en aning orealistisk, men man måste ju få dra sina egna slutsatser. Jag ser det så, en förändring som jag ska ta del av. Jag känner hur min mage demonstrerar mot min lathet just nu. Borde ta tag i det den försöker säga. Maten ska snart serveras, snart. Sedan är det åter till texten jag bearbetar om den mest intressanta historian jag tagit del av, Hur Sverige från att ha en enväldig kung kunde bli en västerländsk demokrati. Ja, allt gör man för att passa in i den intelligenta värld vi lever i.

Så åter till det som jag blir vis av, för detta blir man ju bara mindre förståndig på.

det faller
vitt för ljuset
täcket för en ny dag
jag ser över täcket
det under bevaras därimage33

Hemma

Man skapar sin egen verklighet. Man gör allt till det man vill. Vill man trivas, vill man känna sig som en i mängden måste man våga. Våga bara vara och lita på sin instinkt. De är svårt. Ibland lite för svårt. Men man måste.
Vill tacka malin för en härlig helg upp till snön, som dock inte bjöd på tillräckligt med vind för att utbilda mig till en full kitare. Men ett steg på vägen fick jag, och nu känner jag att de var en spark som fick mig att inse. Allt blir de man gör det till. Allt är rätt tokigt om man tänker de utifrån. Men tryggheten i sig själv ger väl tryggheten i omgivningen. Nu ser ja på allt och ler. Ler och skrattar lite smått. De är tråkigt när man känner att man inte vill ge allt. De är bara tråkigt.

Hur märkligt kan man må?

Allt är packat, väskan är redo.  Man går runt i en dimma som bara finns här. Man känner en oro och en tvekan. Något som konstigt nog inte vill försvinna. Mycket är jobbigt. Men när man väl tar sig igenom det är det underbart, inte sant? Jag undrar så mycket, jag undrar så mycket. Tid är rum och rummen ger oss tiden. Man vet att allt sker för det bästa. Ska man tycka synd om mannen med medaljer, som bara puttsar sina minnen. Eller hon som bara flyter med, som aldrig lärde sig ta satts. Den som bara ägnade sin tid åt något som den inte ville bli för att det bara var där det fanns en plats. Men vad är livet för den som aldrig fryser och alltid får vad den vill ha?

Livet är underligt.
<3

Jag är delad

Jag står, jag sitter, ja går, ja ser, känner jag mig obekväm? I can´t say no to me. En dag till så får jag så många fler igen. Jag vill så gärna. Jag försvinner från bloggvärlden ett tag. Jag far bort till det jag än inte vet vad. Hej då för ett tag, jag kommer igen.

...

Jag lever för kicken, precis som du.
Jag blir oinspirerad och ledsen av kraven och stressen
Jag har frihet i blicken, precis som du
Här står livet, så nära inpå, men det är nåt som stör
Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör
Jag ser hur du tänker på något, hur du längtar dig bort
En obehaglig distans, en konstig känsla nånstans
Det känns tomt, eller hur?

Kallas det tvivel, det där som stör?


I don´t know

Yesterday. Why did I have to go?
Man ser livets dagar ur helt fel ögon. Har du någonsin sett regnet?  

Hur blir det?

Personlig tränare, idrottslärare kanske? Guide i något exotiskt land? Eller kanske något inom media? Skulle man kanske tycka om att jobba på dagis eller som föreläsare? Livscoach? Skulle det vara ett bra yrke för mig? Eller hamnar man kanske på något kontor någonstans. Vad vill man och vad har man för önskan? Jag funderar och undrar. Mycket finns där ute, jag undrar var jag hamnar. <3

Commitment

image31


Determination is often the first chapter in the book of excellence.

Söndag kväll

Helgen har gått, mycket har skett. Ett bullkalas i Rågsved med massa vänner som överraskade mig totalt med mat i mängder, en kämpar match uppe på Skogås konstgräsplan, Tamaras fest med diverse människor och sedan en söndag med regn och möten med ansikten jag inte haft del av på länge. 
Måste säga att den här helgen var en bra helg. Känner mig stressad i huvudet av allt med skola och min resa upp till sälen nu på onsdag. Men så är jag alltid, de löser sig, det gör det alltid. Bara att ta sig till dag onsdag så kommer allt vara fint sen. 
Sitter just nu och lyssnar igenom Absolute Soul, stringstrumpan Johanna har ju så otroligt bra musiköron måste jag säga. Jag blir kär i hela albumet!  - tack för att du delar med dig av alla fina bitar, du är go...

Pratade med Kite Malin, (som jag kallar henne) som ska dra mig upp till sälen idag. Vi kom in på hur viktigt de är att se livet på rätt sätt, även om de planer vi har efter skolan är avklarad. Jag har aldrig träffat på någon människa med så mycket livsenergi som den damen. Helt otroligt! Jag ska se till och sno lite av henne under resan. Hon är bara så GRYM! 

För visst är det som Malin säger:

"Det gäller att hitta tryggheten inom sig och inte genom andra... då kommer man långt, men det är svårt... haha buddisterna jobbar för att hitta det hela sina liv, men det är inte omöjligt att jobba för den."


Man klarar av alla jobbiga dagar, man gör det. Sårade hjärtan och ledsna ögon läcker, hur mycket man än inte tror på det så finns det en dag då allt känns bättre. Det gäller bara att man tänker rätt genom livet. 

Ha en bra kväll nu allt fint folk, jag ska slå på 4:an och glädjas av "En del av Köping"

Dagens låt,  Oh Girl - The Chi - Lites
 


Hemkomst av vän

Sara kom hem från det varma landet Thailand idag. Var nys och hälsade på hos pepparkakan. Hon var hur brun som helst, helt sanslöst. Måste erkänna att jag blev skapligt avis. Vet hur underbart det är i detta land. Det är så otroligt fint och underbart där. Men bara en semester säger ju allt. Ja, men nu är jag glad att min vän är hemma igen. Har saknat henne. Måste även passa på att tacka för alla fina saker jag fick av henne. Allt kommer användas flitigt ska du se!!Idag har vi fredag och hela helgen framför oss. Känns skönt i både huvud och tå. Ska snart fara iväg till Stockholm med Jessica, Tilda och Mickis. Väl inne i staden är vi inbjudna till Claras systers lägenhet. Clara har fixat en helkväll för oss då vi ska äta gott och bara vara. Allt man behöver en fredagskväll. Lugn och ro utan tankar på annat håll. För nog måste jag säga att mycket är på väg att hända i mitt lilla liv just nu. Nästa vecka åker jag upp på äventyr, sen väntar påsken bara runt hörnet. Skolan skriker efter uppgifter och prov. Mycket händer helt enkelt. Just nu känns det som att det bara är att sätta sig på tåget. Tåget går fort så det gäller att hålla i hatten.


Nu ska jag prata lite strunt med mamma. Imorgon blir de match, och Ola jag ser framemot att jaga bollen tillsammans med dig! 

LOVE <3

<3

Whatever happens I'll leave it all to chance
Another heartache another failed romance
Does anybody know what we are living for
I guess I'm learning
I must be warmer now
I'll soon be turning round the corner now
Outside the dawn is breaking
But inside in the dark I'm aching to be free


I can fly my friends

Tiden går

Nu börjar klockan rinna iväg. Känner mig väldigt lat och oengagerad för tillfället måste jag erkänna. Hoppade träningen idag, brist på ork. Tv:n och soffan lockade för mycket.
Så idag har vi torsdag. Känns fin fint att ha helgen framför sig nu igen. Tiden går så läskigt fort fram. Men just nu känns det bara skönt. Vill att veckorna ska fortsätta såhär ett tag till. Vill komma in i vårrytmen och värmen. Vill hitta den sjungande fågeln i mig.

Som jag nämnde tidigare så har ja tittat mycket på tv idag. Antikrundan, ja det programmet fastnade jag och mamma för. Måste erkänna att det finns en härlig charm i det programmet. När de där antikgubbarna finner något jätte fynd blir de ju alldeles till sig. Ja man riktigt ser glöden i deras ansikten när de hittar den där stolen som är ett par hundra årgammal och i strålande skick. Jag tycker det är väldigt roande må jag säga, dock inte mitt bästa program, men med åren kanske de blir, vem vet..

Ja mycket skit radar jag upp här i Gurkburken, men kanske är det någon man roar. Känner ett litet sug för en godis just nu, men Nej det får vara. Nu väntar en god sömn bort mot drömmarnas land.

Kankse börjar allt falla på plats, kanske. Som sagt The show must go on . .

"Empty spaces, what are we living for
Abandoned places, I guess we know the score
Does anybody know what we are looking for"

En del

En del mår bra, en del mår mer än bra. Jag mår bra. Mycket fanns, mycket försvann. Men mycket finns det alltid att finna. Jag ska bort härifrån, bort från allt de som är här och nu. Jag ger mig iväg på onsdag. Ska bli så förbannat skönt. Tänka på annat och leva vidare. Jag längtar..
Idag har dagen har varit seg och långdragen som även resten av veckan har varit. Fick ett prov överstökat idag också, riktigt skönt. Bara allt det andra kvar nu. Hm.. 

 Ja.. har inget fingrarna skriver för tillfället, så tack för stunden. Blir nog mer ord senare. <3

Drivkraften

För mig betyder sport så mycket mer än bara själva ordet. Det innehåller allt det där som jag vill vara och är. Träningar får en att koppla bort allt runt omkring. Man lär sig fokusera på det som är här och nu. Man kan inte tänka för mycket. Man bara utövar och känner lugnet. Lugnet och känslan. Jag har alltid haft detta som min drivkraft. Det är som om sporten gör en till den man vill vara och är. För mig har den varit som en vän och hjälpande hand. den hjälper en att finna svaren och den har lärt mig att finna mig själv.

Sport  får en att se saker enkelt, utan känslor. 


Suck

Jag har tråkigt. Jag är rastlös och jag känner en ständig ångest inom mig. Jag har så mycket som borde göras. Jag har så mycket som är så fel i mitt huvud just nu. Jag vill bara ha det som jag vill. Men som sagt, det finns inte bara jag här i världen. Inte kan man alltid få som man vill och önskar. Men nog känns det tungt inom en. Har ett specialarbete som jag måste göra inom en väldigt snar framtid. Men gud vad jag bara vill kasta den där skiten åt helvete. Jag bryr mig inte! Jag har absolut inte rätt motivation. Idrott ska man utöva, inte skriva!
BLÄ...
Inte nog med det så har jag massa annat skit som ligger och måste göras. FAN. Idag känner jag för att bara klaga! Därför tänker jag bara göra det. Skolan är skit just nu. Vill bara ha sommar! LOV och glädje. Egentligen har jag väl ingen direkt anledning till alla mina aggressioner. Många har det mycket värre än lilla jag. Men ego som man är stänger man in sig i sina små problem och jobbiga objekt som matar än. SKIT

G å r    å t    h el v e t e    m e d    a l l t.

Jag ska bli en mer positiv människa, men inte ikväll. Imorgon. imorgon gör jag ett nytt försök. Jag måste verkligen sova nu. Hm.  Usch va allt är surt just nu. Men livsglädejn finns väl här någonstans i alla mina dystra tankar.

Nu är det tack och god natt. Tänk inte som jag. Livet är kul, måsten får oss att komma någonvart. Inte sant? Varför skulle vi annars genomföra alla! 

.Måste.          .Måste.          .Måste.          .Måste.      

Trötter

Jag är trött. Trött i kropp, trött i själ. Hade en riktig kämpar fys igår. Kroppen plågades hårt, vilket känns i hela mig idag. Rätt skön trötthet måste jag däremot erkänna.
I skolan idag fick vi prova på bodyjam. Roligare än jag trodde faktiskt. Skönt att få släppa loss sådär hysteriskt. Hon som höll i passet var helt galen och tillslut smittade hon av sig av sin galenskap. Helt galet!
Det finns så mycket man vill skriva här i bloggen. Men vad är rimligt och var går gränsen?  
Har mycket jag vill dela med mig av som kommer från mitt lilla huvud.

Ja.. mer tankar kommer skrivas ner senare. Skolan lämnar en aldrig. Så lika bra och göra bördan mindre med en gång.

Skapa

Kom nys hem från en dag i skolan. Då var allt i sin ordning igen. Ska straxt sätta mig ner och göra lite nytta, men tänkte få ner några rader först.
Livet är inte enkelt, verkligen inte. Mycket händer nu. Men allt kommer ordna sig. Solen skiner och värmen är påväg. 
Hm, japp så äre. Föresten så såg jag en riktigt bra film igår. Riktigt länge sen jag gjorde det. Visst hade den sina brister men jag fastnade ändå. Hade nästan glömt hur bra det känns efter man sett på något riktigt bra. Man får någon slags skön känsla i sig. Ja, de kanske bara är jag men vissa filmer kan få mig helt exalterad. Så jag rekommenderar Shooter.  

image30

Så ta vara på dagen,  jag ska börja skapa min nu  . . .

LIFE IS A BITCH

..........................................................................................................................

Min dag

Det var så bra. Allt var så bra.

Vid 00.00 öppnade jag den bruna kartongen. Den med lufthål ni vet. Kartongen innehöll något speciellt. Nallens tygnos och riset i tassarna, jag bara älskar min nya vän. Så himla mysig. En sån där riktig Teddybjörnen Fredriksson nalle. Så med nallen i famnen och gratulationer från nära och kära somnade jag gott på kudden. Efter en behövlig sömn vaknade ja upp med ljuvlig sång från familjen. Efter det rullade dagen på. Klockan blev tre och mycket god mat serverades här i mitt hem. Paket och fina presentpapper fick jag även ta del av. Kanske vill ni veta, kanske inte men jag måste bara berätta! Jag fick ett Fallskärmshopp!! Jag vet inte hur jag ska skriva så ni förstår hur glad jag är. Fatta! AH de är ju helt makalöst. helt GRYMT bara. Tack mina två bröder Roger och Dennis! Ni lyckades verkligen, Verkligen! - Tack
Haha ja.

När klockan närmat sig sex dök mina vänner Camilla, Sofia, Clara och Jessica upp för att äta lite av min tårta. Camilla och Sofia hade gjort ett halsband och ett par örhängen till mig. Jätte fint, och man blir ju bara ännu gladare när de lagt ner sin tid och själ i det. Clara kom med fina blommor och Jessica hade hon också med ett paket. Jag fick nå otroligt av denna dam! Hon hade gjort ett kollage med bilder från en massa fina stunder vi haft tillsammans. Och på baksidan sånt där som man bara behöver och vill veta ibland. Och inte nog med det så fick jag en tröja också. Tack, tack.

När kvällen började arta sig bestämde jag träff med partypinglorna eller ska jag säga hamburgaren, Fotbollsbrudarna Karin, Ola och Johanna. Äntligen fick jag följa med på era äventyr. Tack för att ni gjorde min natt! Det var det jag behövde! Mycket skaka rumpa och skratt i mängder. Ni är fina hoppas ni vet det. Och presenten kära ni, den kommer ni se mycket av i duschen uppe på IP. Mycket

Ja, då vet jag. Nu har jag fått uppleva min 18 årsdag. Riktigt roligt måste jag säga.


TACK familjen och alla vänner! 

Ärtsoppa

1 mars

Haha, har jag något liv? sitter här på min 18 årsdag. Jag ska berätta för er, jag har ett liv. Men denna blogg har någon osynlig dragningskraft. Jag vet inte riktigt vad det är. Min nya kärlek kanske?  Jaja. kände bara för att skriva några rader. Det regnar ute, men inte gör det mig något. Idag påverkar varken väder eller vind min dag. Nä, nu ska jag ner och äta lite kokos/choklad kaka till frukost!

Ha en underbar dag! <3

Stor i åldern

Jag hoppade nys ur sandlådan. Kan inte svara på hur det känns riktigt än. Jag tog med mig spaden, nallen också. Kände att det behövdes. Men nu är jag redo. Redo för vuxenlivet. . ja, eller man måste ju försöka inbilla sig det. 
Så nu gott folk, tänk er en Marie i vuxen ålder. För här kommer hon som en helt ny vuxen mogen målmedveten kvinna. 

Nu vill sängen ha mig, God Natt!

 

RSS 2.0