LOVE

Kanske blir ja fotograf..

HAHA.

OTROLIGT INLÄGG

Vill ni kära människor veta... Jag har haft det OTROLIGT underbart i Portugal i en vecka. Jag har testat min skicklighet i surfvattnet och det var tamefan helt makalöst roligt. Joakim har blivit Jesus i vissa människors ögon, vad skägg och hår kan göra. Jag har druckit en öl + a lot more. Jag har blivit brun i ansiktet och jag har träffat en härlig AUSTRALIENSARE. Sen en mysig tjej från Irland. Shit livet utanför Sverige är något att utforska, det är något som är HELT säkert. Mina vänner tror att jag blir en grå tant i nynäskläder för resten av livet. Fuck that, jag jobbar mig in mot bredare kunskaper av vad det gäller det Engelska språket. De går väl lite hoppigt må jag väl erkänna. Fler veckor i ett surfhus i Portugal hade varit de som behövdes. Äsch ja återvänder, jag kan ju göra vad jag vill. Och Johanna var inte bitter. Du är fantastisk. Jag såg Jess igår. Nä tyvärr inte hemma på nynäs gator men va fan hon va la vacker i webbcamen också. Höll nästan på att glömma, Tjejmilen idag. Jag och Els kötta på rätt bra. Jag tycker allt att vi var bland de lyckligaste i den där högen av damer. Nu är jag slut i hela kroppen. Jag ska jobba i morgon och de ska bli rätt kul. Se på den.

SJUNG FÖR ALLT DU ÄR VÄRD


hjärta

Dessa rader är till för att tala om för dig allt jag känner, Jag älskar dig och saknar dig trots att det bara gått två timmar. Jag vill att du ska veta det av hela mitt hjärta.

Jess

Förstå. Nu har planet lyft. Jag säger bara herre gud. Det här är på riktigt. En saknad som är outhärdlig, fruktansvärd och vacker på samma gång. Kom precis från Arlanda. Går runt rastlös och förvirrad. Kan inte komma till ro, du har rubbat balansen.♥

-

Nu drar ni. Tomt kommer de bli. Jag är lycklig för er skull. Önskar att ja stod där ni är.
Starka, fina, underbara 

morgonen


It's just a thought, only a thoughtnattens ljus


TJEJMIL

Hihi.. Ja har anmält mig till tjejmilen. Nu ska de springas.
På tiden att få igång skrutt kroppen.

mysterious


Jess

Jag kommer sakna dig nå fruktansvärt.
Du är gjord av de dyraste älskade vän.
Du har förgyllt så otroligt många dagar i mitt liv.
Det är först nu vår vänskap sätts på prov.
Är vi äkta? Ja tror så. För mig är du speciell. ♥

För mig är du kärlek

GBkhlfsdv

Hahahahah.. Glad som en MARIE. Snart är de Gotland. Sen möjligtvis Gotland igen. Sen är det Portugal. Sen är det Portugal. En ska till. Jag får jobba kvar me barnen. Jag får jobba kvar i Nynäs när alla andra försvinner. Men vet ni. Det gör mig inget. Jag ska. Jag ska åka bort jag med. Tills det blir av ska jag leva fullt ut i alla fall. DE NI.

Bad vänner å sånt där nu..

Onsdag

Idag har jag en riktigt bra dag. Känns lovande när ja blir fylld av förtroende från mig själv och andra. Ska ta vara på dagen nu. Nyss hem från jobb, ska fylla magen med krafter och sedan hjälpa far me huset. Sen ska jag göra något för mig.

Kärlek

Olivia: Hur älskar han mig?

Viola: Med vördnad och tårar. Längtansfullt.
Med stön av kärlek och eldiga suckar.

William Shakespeare

Pensla..

Måla, måla måla...
Huset blir grönt. Grönt med vita knutar. Dörren är röd. Alldeles lysande röd.


-


.

Idag vill ja till Bali.


RSS 2.0