Gott NYTT!

Have I told you Lately that I love you?
Idag är det party, party fast de bara inkluderar två individer. Tänk så Fantastiskt.
Har kört en sväng till stan å tillbaks + en lunch me farmor å vänninan hennes.
Nu är det god tid att laga god smaskig mat. För vet ni? 2010 kommer bli året jag testade drömmarna. Galet på alla plan. Nu nalkas corona och senare asti.
KÄRLEK TILL AUSTRALIEN, USA, HEMSEDAL och där vänner befinner sig i NYNÄSBYN!

Äntligen!

HERREGUD,
nu har ja bokat!
Galet skönt. IH
Tanzania här kommer lilla ja!!

De är skönt.

Det är skönt att finnas till. Ävan fast ja är drottningen av att följa med och infinna mig i andras tillvaro. Därav inte mina egna behov. Tur att man fått det upp framför ögonen. Måste arbeta för att komma framåt. Inte glo på facebook profilen, utan istället läsa ISO och bländartid, skärpedjup, ja sånt som jag skulle bli lycklig över att kunna behärska, kontrollera. Nu andas på promenad genom stan.

Undra var mitt stativ försvunnit bland min röra till värld?
Får leta till ljudet av en pepp låt sen.
All kärlek, ja menar de All kärlek, till alla som finns i mitt enkla liv.

lev nu,

För allt du är...


more than words                                          you wouldn't have to say
                                 'Cause I'd already know


du har en speciell plats                                        en skön böna . . .


Tänka sig att de faller

SNÖ snö SNÖ allt prat cirkulerar kring SNÖ.
Att ta på sig så mycke kläder som är möjligt och slänga sig i snön är en härlig sak jag gör när det är flingor som faller från himmelen. Jag väljer att älska det. Även fast möjligheten att ta sig överallt blir begränsad och att jobb i ösmo tidig morgon kanske blir ett helvete så är jag helt kär. Helt kär!

Alltså, fatta vad jag är gla. 

Kan tänka att alla nynäsbor lyssnat petter nu när han vart på besök å hela faderalanlej, Men
jag måste också. Alltså ja gillar Pugh Rogerfeldt inne i refrängen nå tokigt. Vi ska se om du har is i magen

TJOLALA


Visst blir man fylld av känslor?

Idag är en snöig dag.

LOVE

Rödhalsschal runt halsen är bäst och mest mysigt.
Jag lyssnar Musikhjälpen och jag blir så inspirerad och peppad på att göra något gott själv. Något ynka litet som kan hjälpa någon om så bra ett stick av en mygga.

Jag har skickat flera mail. Ett Kilimanjaro mail och en barnhem Tanzania mail. Jag är lite rädd, jag försöker intala mig att jag inte ska vara det. Jag vill så mycket och då måste man slänga rädsla i väggen. Jag har hittat ny bra musik och det gör mig lycklig, Det gör mig så full av känslor, tankar, endorfin. ALLT. Allt som saknas är en sluttränad kropp. Men de kommer. Jag ska klä en gran nu. Älskar så många människor. Önskar jag hittar ett sätt att ge allt jag kan på.

Listen to this - Nights in white stain.
Bara lyssna med alla sinnen nu!

TJO


we´re born


LYSSNA


snart är det dags

nu lutar de mot ghana. ja sover på saken. okej.
sen är det dags att veta m a r i e .
försöker bara få ut det största av allt.

Can you hear me, I am sailing


runt oss dansar skuggor

han sa så mycket vackert, mycket mer än jag förstår.

.

hörlurarna vilar på skrivaren
Ipoden är utom räckhåll
pappret utan satsen, borta

låt mig se alla delar igen 
Massa kärlek

Självklart blev de inget Salvador dalí. Självklart har de stängt på MÅNDAGAR.
Men jag blev inte allt för bitter. Livet bjuder förhoppningsvis på fler dagar. Så, jag slog till stort på annat. En hel dag helt ensam, vad gör man?

Jag ringde farmor! Hemmalagade köttbullar och mysigt sällskap, Toppenhärlig nivå! Med ryggsäcken på väg till farmor svängde ja förbi konsum och införskaffade mig alla möjliga ingredienser till baket som ägde rum senare. Efter en full mage smälte jag några köttbullar innan jag gav mig ut i det härliga vintervädret i mina sneakers. Gillart!  Sen kom far och gav mig skjutsen hem till sista målet för dagen, Baket. Kladdkaka med kokos, mozartkulor och hallongrottor är riktigt goda kakor, men gud så mycket godare att ge bort. Jockes mor blev glad och det blev jag glad över. Johanna med, jocke med. Även fast hallongrottorna mer liknade hallonsjöar och hallonfloder. 

Dagen blev inte så ensam som den först verkade.

DAGENS
Först massa jobb sen trevlig fikat me Tilds och Mills. sakna Els där! krya på dig. Nu blire  JULTON!
Undra hur bra de är i år? Ska inte ha fördomar i år kanske det är bra. 

MASSA KÄRLEK 


SÖNDAG, sankta lucia

Jag är förvirrad, Fråga mig inte varför för det vet jag inget svar på. Jag är bara helt lost just nu för tillfället. Allt tänk om vad jag vill vara, hur jag vill framstå makes me go nuts. Iah... som Johanna skulle få frustrationen att låta som. Alltså. Jag slänger ut pengarna och ser vart de leder där nere i det där landet.

Något helt annat, Jag försöker verkligen få mig att intressera mig för saker. Har nästan övertalat mig till att sätta mig på tåget in till stan i morgon, eller ja idag lite senare. Tanken är att jag vill titta in moderna museet och framför allt Salvador Dalí. Nu ska ni vara uppmärksamma över att jag inte försöker få det att låta som att jag har stenkoll på den herren. Nu är det så att Marie vet för lite av världens alla ting och så vidare. Därav skulle jag möjligtvis känna mig en gnutta stolt och förhoppningsvis även lite smått besatt av den spännande mannen som gör tavlor som får vem som helst att häpna.

Förutom detta så har jag fastnat på spår Rod Stewart. Han går,
Bra musik, jobbig tanke att jag inte kan släppa att han sägs vara lite elak dock.

Nu till förra inlägget, Ja du har nog rätt els. Till slut tar den nog över hur som helst. Men som sagt att påskynda processen vore kanske något. Jag känner mig som en lat människa. Försöker finna inspiration.

Idag lucia, För tre år sedan bar jag kronan i kyrkan. Tiden går fortfarande jätte fort.


-

"Det finns många som lever olyckliga och ändå inte tar intiativet till att förändra sin situation därför är de vana vid ett liv av trygghet, konformism och konservatism. Det kan tyckas att alla dessa saker skänker sinnet ro, men i själva verket finns det ingenting som skadar den äventyrliga själen mer än en trygg framtid. Själva kärnan av en mans levande ande är hans passion för äventyr. Livsglädje kommer ur möten med nya erfarenheter, och därför finns ingen större lycka än att se en evigt föränderlig horisont, att varje dag möta en ny, främmande sol."

jag blir arg på min drivkraft. arg

träning

Idag har jag ont i varenda muskel.
NMT

.

Jag vill bara va jag, just den jag är. 
Får jag bli så som jag vill eller är min vilja mest till besvär?


saknad


marie


Mycke känsla

En hel dag med mamma i storstaden. En fin dag, en annorlunda dag. Fick leka fotomodell och gillade det trots att alla runt omkring var otrevliga och bittra. Är det så svårt att vara trevlig? Men jag och mor la inte ner all energi på det, vi tog och log in i kameran istället. Det var kul. Sen fick jag välja julklapp. Tog chansen och valde ett riktigt löpställ. Nu kan jag se lika proffsig ut som Els i löpspåret. Älskar den nytändning jag fick där i affären när jag drog handen över de olika plaggen. Så mycket roligare att handla kläder som bär en känsla, en drivkraft.jag vill stanna i din famn när morgonen gryr, jag vill ha dit hjärta mot mitt hjärta,  jag vill lägga mitt huvud i dina händer

Titta på den här tigern!Ledig dag

Att lägga upp en dag till något kul. . Släpa mig framlänges jag har förlamade ben. Även fast min lathet vill ta mig ner i soffan med en bra film så ska jag trotsa den. Jag ska klyva ved till pappas leende. Sen önskar jag att jag tar på mig löparskorna. Det vore det finaste. 

Bankkontot är fint nu, jag strålar av denna besatthet av möjligheter några siffror kan förverkliga.  


TJA

Idag är en sån här bra dag som man ibland letar så desperat efter. jag funderar och tänker så mycket att jag blir alldeles konstig i huvudet. När ska jag bara göra en sak coh köra på det spåret! Ibland är jag hopplös men på något konstigt vis så vet jag att saker kommer bli av endå. När jag har kommit på det så sitter jag inte här längre. Jag trivs här och nu och det är ta me fan huvudsaken. Nu ska jag rulla iväg till ösmo.
Tänker på Mic och Jess. 

LOVE 

RSS 2.0