<3Sov Gott

lördag

Du vet när du ritar utan att veta hur och vad det är du skapar. Jag är inne på det konstverket, pennan rör sig oavbrutet med mjuka lätta drag. Fram, tillbaka, starkt, lätt, så konstruktivt.

Det är du som är genuin.


Bilkort

GRATTIS till körkortet Mic och Oliver.
Måste vara en kanonkänsla i magen nu.
GRATTIS

.

Try to say something that matters, so please hold on.
Try to say something that matters to you

-

.. en söndag. Skönt på sin höjd. Ja är nöjd.
Natt natt.

Dagens smak

Tänk om jag får tag på jobbet, plugget och den sköna känslan. Hur kan allt bli så jävla fint helt plötsligt. Jag som var nerhuggen till roten, se på fan. Trött som en tok och jobb hela natta. Man får nog inte klaga. Jag har gjort det jag vill nu. Ajös med fotboll och hej och välkommen till mig. Kladdkaka smakade gudomligt gott igår till geografi plugg, dock mer kaka än inlärning. Smaskig thaimat med bra sällskap, smask på den. Så vila och ro då, kanske dags att ta tag i den femman nu. Lördag blir massa stoj i sorundahall med fotbollsgänget jag snart lämnar, den sista grejen, obalanserad känsla.

Dags för vilostunden. Djupt andetag och nerkryp under täcket.
Paj till middag, galet mycket bättre än korv.
Dagen lutar mot + trots trötthet och olust till jobb.

Plättlätt.


Måndag

Shit jag gillar det här. Som att handen har fått tillbaka sitt finger. Spinning var startskottet, låt allt få köra nu. Det är märkligt. Jag spolar, äkta pärlor. Vill göra det på mitt sätt nu, det är tid för mig. En själ i galopp, jag trivs, vill inte stirra längre. Vill våga. Vill ta min styrka jag glömde bort.

Minus blir +

Hej alla glada

IDREfolket är hemma igen. Jag kommer dö den kommande veckan, men jag måste erkänna att jag snart spricker av nyfikenhet. Jag vill veta allt, som om jag var där. Jag har kli i benen och måste snart upptäcka ny mark. Jag vill så in åt helvete. Ni skulle bara veta hur jävla skönt det är, att verkligen vilja göra något så sjukt mycket som jag vill just nu. jag är glad. Jag är sjukt peppad för jag har vandrat i koma tillräckligt länge. Snart sprängs allt, allt kommer flöda och jag kommer agera med kött och blod. Nu är PHILTER i mina öron och jag känner att jag är på väg vidare. Tack för det.
Ola och Johanna har lämnat Oslo.
Tack som fan för det.
Glad, nu är jag lycklig.
KÄRLEK.

Feber

Inge Idre. Så jobbigt, så trist. 
När jag är sjuk har jag en jävla massa tid för mig själv. En jävla massa tid då jag bara sitter och glor, för trött för att prata och absolut för trött för att göra något. En jävla massa tid för tankar helt enkelt. Om det är bra eller dåligt vet ja fan inte.
Lite sådär ruggigt.
Självklart blir jag sjuk så in åt helvete när jag har något att se fram emot också. Det är ju så perfekt, alla negativa händelser matchar mitt i prick. Skönt att de positiva får ta över nu.
Behöver sånt.

Topp.

Onsdag

SJUK
Feber upp till skyarna och kanske inställd Idre.
Trist.

torsdag

Denna dag har flytigt på som fisken i vattnet. Filmning blev skit kul. Middag med els, mic och milla var toppengott på alla de vis.  Alla tjejer i min klass var sedan flitigt duktiga på Volleybollen, vi fick ju iaf 18 poäng. Får säga att vi är bra härliga. Jess tog bort min ångest över alla inställda träningar pga halsen min och drog med mig ut på en välbehövlig promenix. Slutet blev kanon och jag fick även en titt av den bästa. Sedan, viktigt att nämna, kom min kära mor som en räddare från ovan och hämtade mig i en varm bil. Klockan tickar och imorgon är de skolan igen. Dags att sänka sitt huvud på kudden. ♥

have I


tom

Idag är jag tom på ord, tom på tankar och tom på handlingar. Idag har folk jobbat åt mig. Jag har klagat och jag har gått från en träning utan att göra det jag skulle. Nu är jag förbannat tom på ord och jag ska fylla ett papper med glödande energistarka ord som livskälla och njutning till klimax. Måste ha ätit dåligt.

TJA

Tja säger jag till en ny termin,
och en sista sådan.Ledsamt eller skönt?
Spänning med rutin?
Känns som många
inte ser de så,
spännande alltså.
Aa ja vet inte,
måste erkänna,
jag tycker att de
verkar lite stort.
Dags att greppa ett liv,
sitt eget.
Jag och det där
med ansvar,
får jag gräva ner mig? 
Ska jag vara så lat,
vågar ja klämma
fram ordet,
inte orka?
Håller de inne,
ska fan orka.

Stabilitet. Flöde.

Söndag

.

underbart

Så vackert just nu, måste lägga ut några bilder..


 


Gott Nytt År

Året börjar med frisk luft.
Fjättern med Camilla var precis vad det nya året behövde.

Helt jävla Underbart!

<3RSS 2.0