blicken upp mot livets bär
                                                                    De mogna döljer sig alltid utom räckhåll...
                        våga ta de beska,

m

Jag trallar till Tiny dancer, tänker på Norgebrudarna, O som drog låten på repeat. Allt börjar närma sig nu. J, T och M drar iväg på sina äventyr. Själv blir jag kvar för en stund. Ska ge hösten lite tid att samla ihop storkovan. Sen vill jag fara över vatten med mio min mios soundtrack i öronen genom städer och land. Jag vill ge mig själv en stor semester. Jag vill testa olika smaker av livet. Sen vill hem och jobba. Framtiden där efter vill jag hamna i afrika med min insatts.

Vet jag att det är här och nu jag ska leva i drömmen?
Jag ger mig ut för spring för att plågas för att återkomma lättad.
Fotokurs i höst? Måste kolla upp de...

Livet är underbart.
NI ÄR ♥


love


hej

Coop är trist.
Ja är kluven. Jag är slutarbetad. Står mellan mig själv och jag. Nivån på alla samtal och diskussionen ja för känns meningslös och tom. Något konstigt behov av mer. Friskis i svandammen var bra speciellt. De var även härligt att få bjuda på en blåbärspaj igår. Älskar att vara i din närhet. Ögonen rann genom hela filmen, så vacker the notebook är.

Jag ska äta och sedan rulla iväg.

Hej


värd

Sjung för allt du är värd
Du vet väl att du är värd det?
Så sjung för allt du är värd i världens kallaste värld, jag snackar inte om vädret
Ta reda på vem du är, gör nåt du kallar ditt verk, de kommer alltid va med dig
och sjung för att du är kär, för allt va tyglarna bär du vet väl att du är värd det?
sjung om allt som du bär inom och utom din själ kompis ja tycker de klär dig

Åter med text

Ni vet mycket har hänt. Allt har stoppats in i hjulet och rullar för fullt nu. Jobben fungerar alldeles utmärkt men tiden de tar tär på själen. Man tappar värdefull tid med vänner, med sig själv och hela sommaren. Hörde att E skulle ta en tripp till Öland med sin mor och den fulla njutningen. Jag hade mitt i början. Känner nu att ja hade borde ha uppskattat min ledighet med mer värdighet. Då halva semestern spenderades av ångest över att jag inte jobbade den där veckan. Tur att en dag av egna val väntar två jobbpass bort, ser fram emot de, även om de innebär målning av hus.

Jag är trött, men tröttheten är skön i sin helhet av all prestation.It takes some silence to make sense

life goes full circle

Tjong

Idag har ja hängt me jess a la bäst. Hur ska de gå när hon och mic försvinner från Sverigeland. Tår i ögat.

Varmt som tusan. Måste nog ner å ta ett dopp eller två. Jag åker till Portugal vecka 34. Lycka över de. Slut på dataskrivande.

toppnivå

Att fara genom Sveriges landskap med Beach Boys och Ulf Lundell tillsammans med den mest spännande individ jag känner ger mig känsloladdade underverk. Vi pratar om folk, om händelser, om framtid och nuet. Vi tar dagen som den kommer och sitter inte still. Vi blir det kära paret bland pensionärerna vid platser jag så gärna vill besöka. Vi träffar en mormor med en sån otroligt fascinerande syn på livet. Lycka på en sådan toppnivå, ibland blir man överrumplad.

du är så fantastisk


Torsdag

Ibland ser man bara hinder. Jag har sett så många på sista tiden. Men desto närmre jag kommer allt så lossnar det. Hur tveksam jag än är så faller allt på plats när jag väl är där. Tvivlet och den äckliga känslan. Hinder blir möjligheterna att utvecklas. Jag ska pendla mellan de olika jobben. Jag vet inte riktigt var jag står än. Vet inte om jag står där jag borde vara. Hjärtats slag slår i takt men jag vet inte riktigt i vilken riktning. Nu har jag fått frisk luft i lungorna igen, skorna och kroppen ska arbeta på det sätt jag älskar mest. Vissa stunder glömmer man tillfredställelsen i en vanlig joggingtur. Ruset genom blodet som formar den trötta kroppen till något unikt.  


RSS 2.0