Semester

Livet i en bil genom Sverige. Livet är spännande.

<3

Mina vänner är underbara

förberedelsen


Rallybrud

Rallybrudstankar nu. Heja. Jobb funkar jäkligt bra när man tror på sig själv. Jag ska rensa ut hela huset på en och en halv dag. Kartong efter kartong. Sen ska jag ta mig till några helt underbara människor. Jag ska köra hela veckan och ta varje andetag med eftertanke. Jag ska fundera på min dröm och skapa allt jag behöver i mitt undermedvetna. Inte nog med det. Jag ska träna i morgon. Jag ska träna tills jag spyr. Snart blir jag ledig och då ska jag röra på mitt stora arsle.

.Tiden mellan hägg och syren är över...
 Annat väntar

-

Look, if you had one shot or one opportunity
To seize everything you ever wanted in one moment
Would you capture it or just let it slip?

hus

Imorgon ska jag packa ihop mitt rum. Ett nytt hem har växt fram. Plankor har blivit väggar, väggar har fått tak. Lådan har fått inredning. Jag ska börja greppa. Älskar så mycket.


-

Det blir tungt när andra drar upp sådant som ligger så djupt ner. Jag hade förpackat det så fint. Lagt det åt sidan för att låtsas som att jag själv skulle glömma bort det. Drömmen släpper inte. Jag behöver hjälp. Förstår inte hur jag ska samla mod att satsa igen. Det ligger en sån frihetskänsla över hela skiten men de känns så förnedrande att visa upp mig som den jag kommer vara. Pinsamt att jag skriver så nedvärderande ord om mig själv. Vet, men så känns de. Vattnet känns inte som mitt och jag gråter inom mig över det. Ena sidan ber mig att fortsätta gå på den vardagliga vägen, krypa ner i täcket för att sova bort den tid jag kunde utnyttjat till annat. Andra sidan säger "skärpdigförihelvete" inget av din passion finns i det liv du nu skapar. Varför alla dessa spärrar, varför hålla sig själv tillbaka. Jag sårar mig själv och andra. Vill fylla men gröper bara ur. En dag önskar jag att jag vaknar och fattar hur fel jag nu lever. Jag vet vad jag vill, precis vad. En stor jävla sten har fastnat i hjulet, kanske behöver någons hjälp, kanske behöver lyssna på min egen röst. Vad säger den..

För jag har tagit S...


All kärlek

När glädjens dörr stängs, öppnas en annan,
men ofta ser vi bara den stängda dörren,
så att vi inte märker den som har öppnat sig för oss.

Dröm det ni vill drömma, åk dit ni vill åka, och var det ni vill vara,
för det finns bara ett liv, och det finns bara en möjlighet att göra allt det som man önskar göra.

Shit

Inte student längre. Nu är de dags för de där drömmarna.


HOAMAKALONGFJONG

Nu till något helt annat.. STUDENTEN Jag är uppe, nere, förvirrad, lugn, galen, mätt, hungrig, gald, less... Allt på samma jävlagång.. HATAR alla förväntningar. Vill bara ta bort alla jag just nu bygger upp inom mig. Vill inte bli besviken.. Vill inte vara blockerad. Ska finna njutning .. klimax. Nu är de slut.
GAHHH.. Fatta

working on a dream
my lucky day

inga förväntningar.. nää inte alls..
Champagne frukost in Marys place
BIG LOVE


BRUCE

BRUCE var helt helt helt helt enormt bra. Ni som inte lyssnar missar underbar musik. Jag stod och tog in hela känslan. Så gudomligt på alla sätt. Regnet piskade mot kinden, himlen hade öppnat sig men det spelade ingen roll. . När han väl kom ut och gav allt spelade inget någon roll. Allt var maximalt, allt var magiskt. Allt var känslor, musik, ärlighet. Helt galet.. Inte bara han var grym.. 18åringen på trummor var makalös och Clarence Clemons med sin saxofon.. gahh. det var så mycket bättre än jag kan förstå. Fan vad konserter och sådana begåvade människor är bäst.
Can you here me?
Can you hear me?
Can you hear me?
Can you hear me?
Can you hear me......


@

- Vad vill du ha i studentpresent?

Upplevelser.


just living

tisdag

Ja klarade hela maj. Hela månaden. Lönen blir fin. Skolarbeten är inlämnade. Allt står och väntar. Jag gör armband. En hobby jag nyligen startat upp. Tiden är inne för sånt. Jag kan välja fritt, en resa dit, en kärlek dit. En dröm som hoppar ur planet med fallskärmen som räddning. Alla studenter pratar om friheten, jag pratar om friheten.


RSS 2.0