:)

SOMMAR!!!!

mannen

Lyssnar på Bruce och fångar in mig i musiken. inte långt kvar nu.. wehii

en student

Idag tog Sofia studenten. GRATTIS

Tihi

hihi.. de där va skoj.. wehii va vi är coola. taha.

taha taha..


Såå nära

Visste ni att de är jävligt nära nu. Ja grät stora mängder idag. Jag fick säga det jag känner inom mig. Vartenda ord ville ur mig. Helt fantastiskt. Lycka nu. Bus ikväll.


Only this moment

Tryck här

Deep down inside I know love will survive

-

Alla är väl nöjda såhär kanske, ja saknar, förstår också, men saknar.


Sprang, spring, kuta...

-

Två saker snart ur vägen.
Le mot solen nu.
explodera. explodera
...

your favourite song

I'm falling in love with your favourite song
I'm gonna sing it all night long
I'm gonna dance with somebody
Dance with somebody

ett leendeDu kommer finna det du söker en dag

Massa tanke

Satt i bilen och fick en uppenbarelse av att allt händer här och nu. Att jag borde vara lyckligast i världen och njuta av den tiden som jag har kvar i gymnasiet. Att ja borde springa i vår/sommarsolen och le med skratt i halsen tillsammans med mina vänner. Tillsammans med alla jag älskar. Tillsammans med dig. Mitt hjärta darrar av längtan. Jag har inte mycket kvar nu. Jag älskar livet, men tvekar i mig själv. Har stunder då allt är övertygat och bra, andra stunder faller jag med hjälplöshet. Ska sluta tvivla och börja finna. Jag ser min fågel som svingas mot skyn. Breda stora vingar, högt mot himlen.

Så mycket.

<3

Ja är lycklig.
Visst är de vackert..

upp på tå

Ni vet nu är de den här sista spurten. Sista laddningen för att kunna påverka betygspappret. Fattar inte vad jag gör. Bara att ta me fan ta tag i det. Förihelvete de är inte ett dugg synd om lilla mig. Har de bättre än bäst å puttrar om detta. Mamma mia. De är fan bara 4 pluggdar kvar.

samarbeta

Pysslar i min ensamhet. Vill att ni ska få en gåva.
Plugg vill inte samarbeta. Avis på mkt, mest besviken på min tanke.
Det är ju grymt, upptäck de.


-

Blockerad. Golden hits must be found.

JMC


glad gubbe

För jävla härlig dag..
Smaka på den.

-


Låt de komma

Låt ljuset komma nu. Låt de komma in i mina ögon. Behöver det. Behöver allt. Jobbar klagar och far i förvirrade ovisa tankar. Måste renas. Vill kunna se. Vill, vill vill.. Känns som att man är överallt men inte gör något på riktigt. Idag är det 2 timmar i skolan sen fri aktivitet. Snälla ta dig samman och utnyttja livet marie.

fick lite besök idag


Imponerande

Alexandrer och Norge.. GRATTIS
Bra, bra mkt bra.
Hör på gossen. En härlig prick.

-

Uttråkad, less, trött, ointresserad...


våga...


-


längtan


djup

Hatar när jag känner såhär.
Det stämmer inte.
Självinsikt nu.

stavfel

Läser igenom lite gamla inlägg. Härliga stavfel jag har. Får bjuda på sånt tråkigt. Taha.

-

There's no combination of words
I could put on the back of a postcard,
No song that I could sing
But I can try for your heart,
Our dreams, and they are made out of real things,
Like a shoebox of photographs,
With sepiatone loving,
Love is the answer
At least for most of the questions in my heart,
Like why are we here? And where do we go?
And how come it's so hard?
It's not always easy,
And sometimes life can be deceiving,
I'll tell you one thing, its always better when we're together

Fredag

Det blev ett break jag inte hade räknat med. Skönt på planeringen sådär. Nu hemma och andas. Snart ska jag upp till ungarna. Jag hoppas jag jobbar mig in ordentligt snart. Känner att de tar för stor kraft på mig. Behöver trivas. Behöver le med ärlighet. Tiden jag längtar efter är imorgon efter 3. Då äntligen kan jag slänga mig på gräsmattan och njuta av det underbara väder som kommit. Har inte haft tid att blicka på solen än. De verkar bli en ensam helg. Alla är på sitt håll. En del arbeten biter mig fortfarande så kanske tur att folk är iväg. Jag har svårt att belöna mig med vila. Den tiondelssekunden i stillhet ger mig dåligt samvete. Två veckor kvar sen aldrig mer Gymnasium. 

 What else is there?

grey´s

Missa grey´s idag. sånt är tråkigt.
Blir så varm i själen av det.
Den serien höll mig glad genom en ensam vår.
Kärlek till Grey´s anatomy. ♥

onsdag

Inget vättigt att printa ned. Vill skriva för att kunna läsa något sen. Men finns inget intressant jag har på fingertopparna. Mic pratade om Bruce S idag.  Måste börja mata in honom till max. Vill kunna njuta fullt ut när jag upplever  hans konsert. Schemat är så fullt att allt springer iväg. Jag håller på att filosofera om tiden på filosofin just nu. Jag känner att den inte riktigt är på min sida. Vad kan det egnentligen vara? TID.. är det händelse med förändring. Står tiden stilla om det inte sker någon förändring? Kan tiden stå stilla? Förädring kan aldrig ske utan en händelse. Är tiden i sig, egen? eller hör den samman med rörelsen eller ngot annat?
Jag slutar skriva nu för jag är trött och flumig.

Ja har det bra

-

Jag kan lyssna en gång. Skriver en rad och lyssnar sen igen. 5 sex femton gånger i rad. Låten tilltalar och jag blir påverkad. Fin in i hjärtat, sanning och de rätta orden. Otroligt bra i mina ögon. Hon gör inte något fel.

<3stunder att längta till

Ny växel

Vet ni att ja pumpar arbeten nu. Allt ska bli klart. Allt ska bli bra. 
Guld värt att Jocke tog körkort idag. Du är min kille.  
Grattis även till Johanna. Du är så exotisk, som du själv skulle säga.

behöver


ingen bra känsla

Det är för mycket. Jag vet inte ens i vilken ände jag ska börja. Klump i magen. Du har tagit på dig för mycket Marie. Mår inte bra av det här. Halsen sviker och kroppen får ingen träning. Är trött, vill få dagarna plöjda. Finns ingen tid till lugn. Stress och oro gör mig galen. Vill kunna andas. Nu! Inte sen. Mig själv att skylla. Kämpa nu.


ModellMic och foto B. Så stiligt.

SÖNDAG

Yehaa.. pengar, kunder och problem i massor.. Nog har hjärnan gått på högvarv i helgen allt. Jag blir smått irriterad på mig själv när jag inte fixar alla dessa problem jag inte kan lösa på egen hand. Men någon gång i livet kanske jag inser att man inte kan kunna allt innan man lärt sig. Jag i nöten. Hur som helst. Kassautbildningen är utförd. Ett djupt andetag, skönt. Västberga har en riktigt härlig personal. Ett plus till de personerna. Sjukt vackert ute nu föresten. Nu när vi har åkt hem med taxi två dar i rad har solen varit sådär magiskt vacker. Solen lyser genom de nyutslagna träden. Sommar på G. Jag är lyckligt lottad. Kände att jag behövde skriva av mig. Ny vecka på gång och jag behöver bränna fett.... 

Gul lök 4666 


Fredag

Ny dag, Ny kraft. Nu är jag med på banan igen.
Lycka till idag.

-

Ni vet när man återspeglar det förflutna. När man tänker tillbaka i tid och rum fast man mest av allt vill känna det som är. Alla dessa ståhej sätter mina sinnen ur schack. Försöker fokusera. Allt är för bekvämt. Innan kunde jag tro på det. Känns som jag väntar. Väntar på att allt åter rasar. Kan omöjligt vara såhär bra. Omöjligt.

Du betyder mer än jag själv kan förstå.

-


-

Emroy och Jenny är två individer som jag skulle vilja dela lite fler stunder med. 
Fina personer.

sova nu, natt
 

Torsdag

Något som irriterar. Något som är jobbigt.
Vet inte vad.

Torsdag

Ni vet att dagar går precis som jag. Mösspåtagning en vecka bakåt, studentskiva igår. Den kunde vart bättre. Otrevliga vakter och låg musik. Tur att jag fick äta mycket kladdkaka. Bussen kom aldrig. Blev tillslut en resa hem på buss och bilskjuts av trevligt folk. Medmänniskan är bra snäll ibland. Jag tittar i min kalender och får stressångest över hur kommande dagarna ser ut. Har bokat upp mer än kropp och själ klarar av. Nu jobb från fre till tis, två pluggdar i mitten och sen jobb helgen fre, lör, plugg sön. Jag får glömma allt för en tid. Måste prioritera pengar och skola nu. Sjukt tungt, synd att jag lägger de sista månaden i skolan. Sista tiden.

Som sagt. inga intressen. inte ens en joggtur.


måndag

Hon är inte nåt man får, hon är nån man ska förtjäna. Varför känner vissa sån rädsla, sånt hat? Ibland tar jag del av bloggar som talar ut om lidandet, om depressioner och tårar som tar slut. Jag får en klump i halsgropen och förstår hur jag reagerar. En åskådare som ser ner i en individs problem. En annan individ som läser av nyfikenhet och slutar med en tår. En tår som symboliserar den fasad jag sätter på. Att ta en del men sedan blunda. De är enklast så. Ingen av de jag iakttar skulle vilja ha mina ord, eller orka. Det krävs så gudomligt mycket för att få titta in, bygga upp den sönderrivna tapeten.

Jag blir sorgsen över att förstå att orden de skriver är sanning.
De sitter fast. Stilla. Som gjuten i cement. 

Jag uppskattar så lite
Jag har det underbart
Jag har det där
Rent omöjligt att förstå


Moby

Whispering Wind
Massa ljud, Massa känsla
I stand in the way of the things I can be

RSS 2.0