-


ONSDAG

På tre dagar har jag spelat tennis, sprungit, gått, gått och sprungit.
Jag kanske har vaknat igen. Dagen har varit helt underbar. Började dagen med Johanna sen tog jag bilen till lövet, helt ensam på parkeringen tillsammans men en liten pensionärsbil. Efter två rundor doppade jag huvudet i havet och njöt till tusen. Därefter återhämtade jag mig fram till bilen. Tog mig hem och satte på Twilight. På det så lagade jag en fin korvstroganoff. Att sedan få träffa Elsa på affären gjorde inte dagen sämre! Nu är de fika med far och sen ska jag hälsa på slottet och mysa med skägget som enligt ryktena snart försvinner från min herres ansikte.

Fy tusan!

LOVE 

Thailand

 En resa mer i minnet.
Jag fick ut mer än jag kunnat tänka mig de första dagarna i värmen.

Min familj är fin, dennis är härlig på sitt sätt, farmor ler så stort inombords att man inte kan låta bli att skratta lite smått. Mor och far finns alltid där.

Nu till resans innehåll. Jag slukades in en hel dag i den täta djungeln, Jag tog ett dopp i vattenfallet bland fiskarna, vi besökte ett stamfolk som bara hade varandra och naturen, vi fick höra historien om de illegala invandrarna från Burma på fiskebåtarna, sen tog vi oss genom thailands vardag på alla typer av marknader, dag som natt, på land som på vatten. Jag tog varje tillfälle att försöka förstå hur de tänker och lever i detta svåra paradis. Av åsynen förstår jag att det format en tro som buddismen, för nog framstår deras liv av konstant lidande. I alla fall av den uppfattning alla ögonblick sammanflätar.


Sen går det inte att utesluta att än en gång tala om att folket där visar en vänlighet som knappt finns någon annanstans. De lever i öppna hus, de ler och gör sitt bästa för att lära mig några enstaka ord. Även fast inte Hua Hin hade det fantastiska landskapet så tog platsen mig i rätta händer. Vi fick bli en del av familjen, av restaurangen, av taxichauffören som tog oss dit vi ville, som visade mig vilda apor bara för att förklara, you happy, me happy.. okey?  

De tragiska är att man inte kan låta bli att tänka. Om de stod på samma ekonomiska standard som vi skulle de väl omöjligt vara så trevliga. Pengar är skrämmande.
hon tog min hand blygsamt . . .


skäggtrollslove


I just

I just want to see you
When you're all alone
I just want to catch you if I can
I just want to be there
When the morning light explodes
On your face it radiates
I can't escape
I love you 'till the end

I just want to tell you nothing
You don't want to hear
All I want is for you to say
Why don't you just take me
Where I've never been before
I know you want to hear me
Catch my breath
I love you 'till the end

I just want to be there
When we're caught in the rain
I just want to see you laugh not cry
I just want to feel you
When the night puts on it's cloak
I'm lost for words don't tell me
All I can say
I love you 'till the end


If i ever leave this world alive

Den här låten vill jag ha när jag dör.
Min begravning!

kärlek

Ibland blir man överraskad av livet. Så negativt överraskad. Konstigt nog är det bara att acceptera och rulla vidare. För allt löser sig väl alltid?

Torsdag innebär Thailand och jag har inte riktigt uppfattat de än. De blir bra, riktigt bra.

Kärlek till allt och alla som har med mitt liv och göra.

RSS 2.0