Yes


Älskare när de händer

Masssa måsten ur vägen, helt plötsligt öppnades världen framför mig! haha, nä men shit vilken lättnad, gjort mitt för idag. Nu mammas kladdkaka!

30 DECEMBER 2010

Ett bra tag sen..

Har haft en fin vecka, hade en superbra jul med familj och jobb. En vecka innan nya året startar och jag känner hur killen i min närhet och vännerna runt om mig fått mig ut på löparspåret och in i träningslokalen igen. Sjukt Gött må jag lova. Långpromenader med nelson å J två dar på rad + body pump å en löprunda visar att jag hittat den där energin igen.. Måste försöka hitta ett sätt att hålla de på en rimlig nivå denna gång så jag inte tröttnar, inte slutar utan kör på och inte får en 2 mån svaka.. de finns inte rum för sånt längre, jag vill nå mitt mål. Den sega kroppen måste få hållning att stå utan ryggsmärta. Vill känna styrkan!

HOa, plugget är igång för fulla muggar.. Jag måste mata oförklarligt mkt för att de ska fastna på min näthinna, vet att jag inte är dum, tar bara lång tid för mig.. Av att känna mig själv måste jag ge mig den tid jag behöver. För jag vet att jag fixar det. Det krävs bara mer tid än många av de individer jag har i min närhet behöver.

Ett pepp inlägg behövdes, inspererades av els.

Nu ska jag fokusera lite mera sen blir de sista jävla muskel töjstyrketestet med mor.. Sjukt segt men ett riktigt jävla MÅSTE som jag inte orkar ha hängandes runt fötterna längre.

Ett hjärta för livet,

the logic of dreams.


Sjunger med full hals,

Jag spelar för livet, för allting som växer som lever och andas föds och dör. Jag spelar för livet för jag vet inget annat som ger både mening och dagligt bröd. Jag spelar för livet, jag sjunger med full hals, jag leker med toner och kysser ord. Jag spelar för livet med huvudet i himlen och fötterna dansar på moder jord. Jag spelar för livet med bultande hjärta och själen bräddfull av glädje och sorg. Jag spelar för livet jag våndas jag njuter och säljer min möda på månglarnas torg. Jag spelar för livet och glömmer bort döden, för i den horisonten syns inget ljus. Jag spelar för livet och litar på tiden som alltid har växt till nästa nu. Jag spelar för livet, sån e ja, som besatt.

Earth

mäktigt

nelson

med tratt, idag åker den väck...


framtid

Jag har återfunnit den härliga känslan.
Dec är snart halvvägs, gillar den här perioden.
Dagarna innehåller bara plugg för tillfället. Massan som ska in är enorm.

Mkt intresserad av detta eller det här! :)

Men fört ska jag bli PT!
Dags å köra pluggrunda nr 1 nu
Har alla möjligheter och idag ser jag dom, coolt.

<3

letar kraft nu, funnit kraft. jag måste vara kär.

.

Lämna nu drömmen och vakna till liv
Med blickar som säger, gå inte förbi..


-

har kommit ur fas nu, hjälp mig på spåret igen..

HALV DÖD

SLUT I HELA KROPPEN, helt sönder stressad.. har aldrig kännt den här hjärtklappningen av stress tidigare, helt sjukt obehagligt. Jobbet de senaste två dagarna 7-22 men för lite folk och 1000 jävla besök blev åt helvete för mycket. Var planeringdag för alla ordinarie och vi timmisar var alldeles för få. Igår åt jag frukost and thats it! I torsdags var det ännu värre. Helvete, å sen fick man jobba över dessutom.. Att komma 2 tim försent till en pat är hemskt, framförallt pinsamt. FY FAEN.. tog bort mitt pass idag.. sov till 12 och går runt som en zombi. Rädd att jag glömt nå viktigt på jobbet, så sjukt svårt å släppa de. Kontroll över det hela blev ju så svårt när de var fööööör mkt.

Men, en sak har jag insett. Jag tyckte ändå att jag hyfsat kunde hanskas me all stress. Jag tog mig igenom dagarna å vad jag tror så blev inget besök missat. De är bara den där skitlappen jag inte kan släppa nu som jag inte vet var den håller hus.

Idag är jag lättad! Nu måste jag plugga så åt helvete mkt.. Sa jag att jag är trött?
Hoa... andas

Nu plugg sen middag hos farmor..

Vill mest försvinna idag.

tack å hej

RSS 2.0