mikaela fyllde 20 år

Haha jag måste nämna en viktig sak här på min sida.
MIC fyllde 20 ÅR förra söndagen,. . de är sant

du är vacker, du är ledsen, du är arg, du är glad
jag behöver dig i mitt liv - jag menar varje dag
det värmer hela min kropp bara jag får röra dig
jag har inte riktigt förstått det sätt du kan röra mig
men det finns ingen situation du inte är välkommen i
när allt är som jävligast och när allt är komedi
men ibland kan du va' kass, men så är det med allt
du kan va' bra, du kan va' bäst och du vet det är sant

söndag

Jag ska ha en OS mössa.

:)


En varmt hjärta som slutade att slå,

Att få vara med under en begravning även fast personen inte är en riktigt närstående så går det inte att komma undan den tomma tanken, Varför denna livfulla individ med hjärta av kärlek. Jag är hedrad över att få ta del av avslutet för denna man som jag enbart träffat en handfull gånger, men som lade spår och förde värme till en annan nivå redan vid det första mötet.  


Mannen med ett stort leende samt en säregen kram.     


nattetid

Den värsta tiden på dygnet att jobba på är natten. Ja pallar de inte, å ändå tackar ja JA till de usla passen. Jag var tvungen å sova bort halva dagen idag. Och de sorligaste är att jag inte ens kunde sova.

Haha, jag får skylla mig själv.
Helgen blir mycket natur och till och med LÄNGDSKIDOR.

Ja slutar klaga nu,

Kalla o Haag!de är helt sjukt bra!


måndag

mycke går bra nu.

Sånt måste förstärkas genom att skrivas. Jag går på bra driv nu. Hittat mer energi än vad som fanns för några månader sedan. Simning på morgonkvisten har snart blivit en vana. Det är kloret som göre, mm den doften.

Gillar när det känns som att man är påväg, min början på resan tar sin start snart. Efter varje dag blir jag lite mer pirr.

sånt här är härligt! 

förresten, solen lyser i -17 idag, det måste också förstärkas.
VACKERT

ONSDAG

Ja blir TOKIG, de är onsdag inte torsdag ONSDAG!! Blir ju helt förvirrad när måndagen försvinner i sömn som den gjort när man jobbar två nattpass mitt i helgen. Förresten, MICKIS är back home again! I like it!!!!!!! Simningen är i morgon kväll och morgon fredag. Det är onsdag inte torsdag IDAG! Jag är ledig hela fredagen! YES

!!!!!!

JA SKA TRÄNA NU!!!

(peppar mig själv en aning)

glädjeboken

En da ska jag tycka att jag är en gnutta cool, men tills dess ska jag infinna mig i snurrbollland. Ingen seeeemla today! dock annat mindre nyttigt. Jag är rastlös. Jag ska cykla kl 20:45. Jag tror att jag är arbetsskadad. När jag är ledig får jag panik. För jag har sååå tråkigt när jag väl är ledddig. Men jag hatar att jobba hela jekla tin också. shit vad grymt det låter. Tänka sig, men nu är jag helt flum då dygn nätter som dagar har blivit en enda snökoka av alla förfärliga jobbpass. Förfärligt synd att jag har blivit en latsill på min resa genom jobbpassens timmar. semlan som inte är äten har på något konstigt vänster hittat sin plats på min platta mage.

Vissst är det en bra idé att ha en glädjebok.
För att utveckla sitt tänkande och sin inställning.
där man skriver 4 små punkter varje dag
Självförtroende: Jag är nöjd med mig själv
God/betydande händelse under dagen: Ätit middag med farmor
Vad har jag utträtt/utmaning: Betalat volontärvistelsen
Jag är: Positiv och stark. Målmedveten med disciplin. Tar ansvar och är ordentlig. (om man upprepar en sak tillräckligt många ggr ska de ge effekt talas de om) 

Haha ja ska ge detta ett försök, diggar de starkt!

Nu är kl 20:57, disciplin var de! nu cykkkkla...


simtralacykeltramp

FAN.. ja hade ju planerat ett morgonsim! Helvetes va arg ja blir.
Kvällen är ju ta me bajs för sen också. Den där äckliga träningscykeln får de bli då.
Varför kan inte simhellen vara öppen när ja vill de för da!! Jekla jobb å allt som hindrar att komma på deras anpassade tider.

Ska TVINGA mic till simhallen hela tin när hon kommer. Med början fredag morgon, hon orkar nog inte men va fan, hon måste nu!

typ som en jävligt god efterrätt

jag tar det här kort. korthet är jag bra på. tilda kör de längre svängarna på sin blogg.
men det jag vill komma fram till. MICKIS KOMMER FAN I MORGON!
det roligaste är att jag verkligen tjatat om den här dagen onödigt mycket för mina närmsta den sista tiden. nu mera svarar de knappt när jag nämner de hos ljung, för mamma å pappa eller på jobbet. helt ärligt, ja tror inte någon fattar. tur att ja hajar.

Galet

Om en månad är det Tanzania


-

"Det jag hör glömmer jag, det jag ser minns jag,
det jag gör kan jag."

- Kinesiskt ordspråk

De går sjukt bra nu,

Jag skrev att jag hade ett mål att uppnå för cirkus en månad sen, de sket sig. Haha. Men i måndags började mitt träningsmåste. Under veckan har jag hunnit med två vändor på spinningscykeln och en timmes simning i simhallen. Imorgon 06:00 tar jag mig dit igen för att komma lite mer i form. Jag ska fan gå en vecka i sträck i uppförsbacke, måste börja höja pulsen en aning nu.

Galet härligt att lukta klor!!!!!
Älskar de,

Den här tiden om en vecka är du hemma! Det är så mycket positivt över det att jag skulle kunna skrika oavbrutet av lycka i flera veckors tid. Jag må hoppas att du inser att du är saknad.

Fan va GLA ja är.

TANZANIA, så ligger de till

Jag fick hem papper om Kilimanjaro trippen idag. Jag kommer få kånka på massvis med packning. En hel Kebnekaise utrustning i princip + lite annat stuff. Jag måste packa smart. Det pirrar i hela mig. Tänka sig att jag ska få infinna mig i en vardag i Tanzania i 10 veckor. Sedan ta mig till huvudstaden och möjligtvis övernatta tre nätter på Jangwani hotell, som tydligen fixar turer till småöar över dagarna. Som en semester mellan mina resemål. Inte illa alls! Att sedan ta ett inrikesflyg upp till norr, Arusha mot Kilimanjaro National Park kommer säkerligen bli en upplevelse. Vid Marangu hotell övernattar jag sedan för att dagen efter ta starten som går mot toppen och tillbaka.

Tänka sig att nätterna på treakking är mellan +13 till -25. Jag kommer på packa blandat, oerhört blandat.

SHIT,
är ja ett nervvrak eller vad!
Bara så himla gla, plus så himla skraj.
Fan va spännande. . .


- tusen bitar, för tillfredställelse


MINNEt saknar brukningsanvisningen, har fan tappat bort den

Hej.

Nu är det såhär, mitt minne är värdelöst. Helt totalt obrukligt vissa stunder av mitt liv. Efter gårdagens och dagens alla minnesförluster så fick jag en funderare. Hur kan det komma sig att jag som alltid lyckas gå av på fel ställe, glömma födelsedagar, glömma färdtjänstkort, kvitton och pengar när jag går ifrån jobbet, plånboken i lådan med underställ på stadium. + en miljon andra saker få idén att nog borde jag åka helt själv i världen, jo visst ska jag göra det. Medan en nära vän till mig som alltid håller reda på sina saker, födelsedagar och allt sånt där viktigt känner att hon trivs så som det är och aldrig skulle tänka sig att ge sig iväg på egen hand.  Finns det någon undermedveten mening i att det är såhär. Fan jag kan bara inte låta bli att fundera.

Kanske har jag mycket i huvudet, jag är så förvirrad ibland. Jag ska sätta igång att rensa garderoben, sedan se till att det jag har rört ihop i olika högar inför Tanzania ligger ordningsfullt i en pärm. För en sak är säker, när min resa dit är inne orkar jag inte med mig själv om jag missar att ta me vaccinkortet, eller klassikern mitt eget PASS.

Jag ska passa på att gratta mina två underbara vänner Camilla och Tilda som har fyllt sina 20 år här i veckan medan jag har det på minnet! 


RSS 2.0