Joanna!

Sen en låt som får mig å tänka på hannapanna i hemseland

Moneybrother - It's been hurting all the way with you, Joanna

musika

Några ja gillar :)
Simon & Garfunkel - The Boxer
George Harrison - My sweet lord
Here comes a regular - Paul Westerberg, the Replacements

hihi, mys!

Ett rött öga

Nu är det såhär. Det är den 25/1 och nu känns det som att livet har börjat rulla på lite. Tog och kontaktade mina Tanzania resenärer för att tja det både är kul och bekvämare för mig att ha några att luta sig tillbaka på även fast man inte känner dem så väl. Detta känns Underhärligt! Helt makalöst! Har även suttit och växlat mail med en kilroyperson som verkligen hjälper mig att nå det jag verkligen vill uppleva. Det kan inte bli mycket bättre, faktiskt. 

Idag var jag inne på nynäsakuten för att ta några sprutor för allt de vaccin som jag behöver för att resa till de där landet. Hej och hå vad snurriga men trevligt roliga de är på de där stället. in och ut ur rum och tillbaka sen in och ut igen, oj slut på vaccin, äh vi tar ett annat. Haha, skrattande sa jag adjö med ett sköldpaddklistermärke med ögon som rullar i handen. Längtar en aning till nästa vecka då jag får träffa dem igen.

Svängde in en snabbis på coop innan jobbet för å handla lite plättar till mällis. Vilken succé de blev på jobbet! Mina jobbkollegor är fina, härliga och gör mig gla, tralala.

Oj så jag babblar, nu ska ja sova lite.


Trip details att fixa

Fylla i formulärer,
Boka kilmanjaro tripp,
Boka flyg,
Ordna vaccination,
Ta passfoton på HGbild,
Höra om försäkring,
Checka visumavgift samt flygplatsskatt,
Att senare komma ihåg att växla USD,

YES :D


-10

Temperatuen steg ner till -4 under söndagen. Jobbet tog på krafterna och vid hemkomst slumrade ja till i soffan. En timme senare checka ja termometern och ladda på mig me kläder innan ja stack ut på en efterlängtad sväng i joggtempo. Ljumskarna tar stryk då kroppen inte längre är lika van.

Nu är graden nere på -10 igen. Blir en pomenad idag innan jobbet. Har massa tankar som bara behöver få läggas åt sidan ett tag.
- Yeah!

I Said You Wanna Be Startin' Somethin'
You Got To Be Startin' Somethin'

;)


Sparka mig i röven!

Tänka sig att träna kan vara så svårt när det är det mest ultimata och underbaraste man faktiskt kan utsätta kroppen för. Jag älskar att träna, men jag är för trött. Fallit i en dålig vana som säger att jag är för trött. Sanningen är den, att om jag tränat så hade jag inte varit trött, iaf inte lika. Och om jag kände trötthet så skulle den vara av den sköna sorten inte fettköttbullpotatisuppblåstäckelkänsla. Det är -11 ute och jag har inte suget att gå i 2 timmar för att känna lite smärta i benen. Jag får panik. Jag pallar inte friskcenter då ja intalat mig att det är dyrt och bara ett och ett halvt pass jag vill gå på. Simma vore underbart om det inte vore för alla människor som simmar samtidigt. Jag har tagit fram träningscykeln ur garaget. Det är i alla fall något som framkallar lite svett. Nu vill jag ha -4 så det är springvänligt, jag vill ha en tom bassäng och en solig dag på en frusen sjö. Jag vill ha endorfin och drivkraft. Ikväll får träningscykeln hjälpa mig att starta för tusende gången den senaste tiden. Med faktiskt första för i år.

Jag älskar att träna men jag har tröttnat på de få alternativen. Springturen har funkat under hösten men mer än 2 turer i veckan tar jag mig inte ut. Jag behöver intresset, något större. Något klätteraktigt, surfaktigt. Vad som.. Kan jag inte bara nöja mig med att det är medelmåttigt. Mår inge bra av de.

Jag skriver in ett mål i kalendern idag. Nu ska jag försöka nå det.
om 1 månad den 8/2 ska jag berätta om jag lyckats eller inte nått målet.


Min bror kom hem precis å lämnade en grill,
han hade varit ute hela dan och grillat, antagligen på en sjö.
Sånt är härligt.
Juste cykeln var de, Hej


viktigt att finna lust för en fika.

Jag sitter och läser min blogg, inlägg efter inlägg.
Jag fastnade på det här. Därför låter jag mig själv publicera det igen.
Att man inte orkar hålla sina vänner nära är riktigt synd.

Behövde träffa er idag. Perfekt tajming. Saknar en tid jag aldrig trodde jag skulle kunna tänka tillbaka på. Tiden var dyster men vänskapen oövervinnlig. Vänskapen var så stark att vi inte kunde se det själva. Nu är alla här, där och ännu längre bort. Allt har en början och vi kommer att försvinna längre bort. Jag vill inte tappa. Taket kan falla även på den som är som mest säker, ni står där om allt skulle rasa. Så lätt att tappa perspektivet när kärleken finns i famnen. Vännen blir avlägsen och samtalen få. Ett möte väckte tankar, minnen och saknad. Snart är det sommar och mycket kommer ske. Ni ska veta att ni är älskade, att jag saknar och minns. Vi får inte tappa bort oss i tiden och snubbla över saknad. Det är viktigt att finna lusten bara för en fika.

Längtar en massa nu.


solsolsolsol

imorgon blir de sol, å ja ä ledig.
vackert!

börjar året så.

You think you own whatever land you land on
The Earth is just a dead thing you can claim
But I know every rock and tree and creature
Has a life, has a spirit, has a name

You think the only people who are people
Are the people who look and think like you
But if you walk the footsteps of a stranger
You'll learn things you never knew you never knew


Have you ever heard the wolf cry to the blue corn moon
Or asked the grinning bobcat why he grinned?
Can you sing with all the voices of the mountains?
Can you paint with all the colors of the wind?

Come run the hidden pine trails of the forest
Come taste the sunsweet berries of the Earth
Come roll in all the riches all around you
And for once, never wonder what they're worth

RSS 2.0