-

Må bra genom att använda din talang och dela med dig av dina erfarenheter,

Lev livet färgglatt'

:)

-

Vi kan inte resa bort från oss själva
men...
resor ger livet perspektiv.


träningsvärk!!!!

Höll fan nästan på att glömma nämna att jag knappt kan gå efter de extrema träningspasset i torsdags. Mickis!!!! fan alltså, nära på att sjukanmäla mig pågrund av smärta, då är de inte lagom träninsvärk. Haha har man blivit jävligt svag kanske, bodypump pumpade i alla fall upp mina ben till stela klossar..

se så. .

hihi vi ska få hem en hundvalp.
han kan få mig att gå med på vad som helst.


Nu till dagens, jag är glad över denna sommardag. Hade trott att den skulle sluta hemma i lägenheten. Men när man har vänner av guld kan allt ändras på två sek. Nu hamnar jag hemma hos E på middag. Nämnde jag att jag är glad. Trotts vissa jobbigheter så lyser allt bra över. Vackert!


på rutin tack,

Spring, spring, springa. Ibland är jag bra på sånt. Idag var en sån dag. Igår var en cykel bra dag. Visst skrev jag att jag skulle börja igen, jag har börjat igen. Imorgon blir de lyfta vikter första gången på alldeles för länge. Jag vet ju att jag kan va stark, så nu är det bara att satsa.

Nu blir de mer jobbtimmar och pengar i fickan. Jag blir så glad när jag tar mig upp på morgonen och inte på eftermiddagen.


-dagen gryr


Det finnshjärtan överallt

så mångavad gör man av dem?

vackra varelse


HEJ!

Jag jobbar järnet i huvudet för att hålla tålamodet uppe på mitt arbete. Idag gick bra, skitbra om man jämför. Jag är därför mer lättad än gårdagen. Skönt till tusen!

Jag har en sån här härlig känsla inom mig, fan va underbart hela skiten kan va ibland. När man bara känner ALLT! Min afrikavän Ronja far tillbaka till afrika redan vecka 33. Ghana är hennes destination. Helt sjukt vad världen är liten när man funderar. Jag saknar henne. Jag undrar hur länge jag kan hålla mig lugn, här, hemma ska vara hemma för en lång tid. Jag som alltid sätt min som den som reser och sen visar det sig att jag är den som är mest hemma. Huvudsaken är att jag trivs, förhoppningsvis har jag ett långt liv på mig. hihi.

Jag älskar mitt nya hem. Jag tittar upplevelser som ska förstoras nu.

Nu ska man ta och träna lite också. Jag utnyttjar dagens timmar bra, de gör mig stolt.

Massa fixa saker som ska bli verklighet

Ja är rätt klurig. Ja är lat. Att leka upp saker som min vän gör jämt och ständigt bara hatar ja att göra. De är så tråkigt. Haha, fy. Nu är det så att jag vill få rutin på vissa saker i livet mitt. Såg nyss på Sverige springer, lite motiverad man blev då! På me skorna och en sväng på lövhagen blir nästa. Har funderat länge nog på en steg och pulsmätare med. Nog dags att få igång den här delen av mig själv på riktigt nu. Vännen E är en klokren förebild just nu, tok bra! Undra hur många gånger ja skrivit att de är dags. Nu är det dags igen!

Nu blir de en liten fin lista här över ting jag måste fixa!!!
•Laga rost på saaben
•Välja ut foton som ska bli tavlor
•Lägga upp alla Kilimanjarobilder till gruppen min
•Ordna tack kort till alla som skänkt pengar till matanana
•Leta upp något som motiverar mig inför hösten
•Föra träningsdagbok, börja på riktigt nu

Ja är så urkass på listor och få dem gjorda. Här står detta för att nu hjälpa mig. Kan blir något mer spännande att göra när jag vet att ja får stryka sedan.

Nu är det lövhagens 5km runda, vattnablommor + husvädring som står på att göra listan innan jag degar ner hos M.

Fan va jag älskar att jag är ledig i helgen!


Med solen i ryggen å vinden i mitt hår

Ja har två vänner som bär väldigt många drömmar som jag. De ska ut och se asien i 8 veckor. Jag har valt att stanna hemma, jobba och bilda en vardag. Jag tycker att de är skönt att jag inte känner hur mycket jag kommer missa än. De skrämmer mig att jag i höstens mitt kommer bli tokig på vardagen som rullar utan de minsta variation. Men sen tänker ja. Allt är ju upp till mig. Jag kan boka allla möjliga olika kurser och intressen om de är så att ja vill ha något annat än jobb i höst. Jag är ju faktiskt reserv på PT. Hm, kan bli bra detta.

Dessutom så har ja funderat framtid väldigt många timmar den gångna veckan. Jag faller hela tiden tillbaka till hjällporganisationer. Ska man ta å plugga något som kan få mig dit då kanske. De kanske är mest mig. Varje gång Colors of the wind spelas är jag helt säker. Musik väcker mycket konstigt i en alltså.

Nu ska ja traska med min fantastiska vän, och förhoppningsvis hoppar de på fler efter vägen.


De är helt sjukt vad allt är bra om man tittar ordentligt och kämpar lite.'

älska.

the heart of life

Det finns en inställning jag vill ha på livet. Allt går. De är lycka, att de ska vara starkt där inne. Att jag ska omringas av personligheter som har samma inställning.

Tanzania berättade något för mig som jag inte riktigt listat ut än. De verkade enkelt men de kräver mycke kraft för att inse. Vad är det jag vill i framtiden, hur vill jag utbilda mig. En kontakt me Afrika vore nog givande för att stärka inret. Jag är nog inte redo att lista ut vad landet talade om än.

Vad jag vet nu är att jag är lycklig och mitt inre är stadigt. Jag ler när ja blickar i spegeln för jag är jag.


En helt annan världlika mänsklig

;)

Livet är för jävla gött!

Kilimanjaros platå


Hoppar på rosa moln

Jag sitter i en lägenhet som är min tillsammans med den person jag mår bäst med, lycklig är det jag är. Massor har hänt i mitt liv, jag är helt utspridd över alla upplevelser som ligger och vilar i mitt sinne. Det är med glädje jag sitter här med den bärbara datorn. Jag är så jävla gla. Mycket har gått min väg de här året. Kanske beror det på att jag fick mig att våga lite, kan ha med det att göra.

Jag vill dela alla intryck jag fått. Visa att det finns så jävla mycket vi inte har en aning om. Världen har så sjukt mycket att SE, Att gå och titta sig omkring i ett helt annat land, att få ta del av en hel annan kultur har fått mig att se hur annorlunda och lika allt är. En annan värld, de har jag vairt i.

Mina tankar och ord vill vara tryckas ned på tangentbordet, men jag har svårt att se de tas in av andra. Jag ger alla rådet att se ett land ordentligt, flytta in i en familj som lever helt annorlunda från sitt eget.
Sa jag att jag är lycklig?


RSS 2.0