,
jävla pusselbitar som ska matcha

Hur vill man ha det, ständiga tanken är om jag ska hoppa på utb i höst eller inte. Om inte kommer ett år säkert bli två år ifrån varandra om det här blir som planerat. Varför vet jag vad jag vill bli för.. Annars kunde jag ju glida ner och leva brevid dina pluggår och hitta en vardag i de här helt andra landet. Australien. Helvete, jag vill ju hinna resa också, innan plugget.. Jag sticker imorgon och blir spårlöst borta hela maj är de OK?

Försöker mest tänka i nuet nu då de känns enklast, men jag vet hur fort tiden försvinner..

De är sommar ute idag också, jag och N ska ta oss ut till vattnet så han får bada och jag får sola.

En sommarkväll i April


onsdag

Allt går i perioder, jag känner att jag gärna skulle vilja äventyras lite nu. Lite smått uttråkad på de vanliga. Ett djupdyk eller att sväva på vatten eller i berg är det jag sätter på önskellistan. Men träningen får vara mitt äventyr, de gör en iaf slut på krafter. Igår på spinningen cyklade jag så fort under en låt att jag nästintill trodde att benen skulle falla av. M skrek på mig att jag fan inte skulle sluta cykla förren låten tagit slut. Jag riktigt kände att orden var riktiade till mig. Förihelvete vad trött jag blev. En riktigt bra instruktör, tusen tack för den träningen!

Det är så här att jag vill veta hur hösten blir, och det finns ingen möjlighet att jag vet det innan den 15juni. Fasiken att man ska matcha två livs önskningar hela tin. GAAHHH..

J är lycklig! Hon kommer hem om en vecka och det ska bli mysigt att få höra allt hon varit med om den här säsongen. R som nu mera bor i ghana kommer också hem om en vecka. Så jag blir i orsa runt 9 maj för att mysa med min fina afrikan.

Alltså, det är så fint med sommar i luften. Har tagit mig och N på en liten vandring idag. Påskhelgen spenderades i vackra nora. Det är härligt att leva

inspirerad,


onsdag

Ny dag, nya krafter..

Jag har den bästa av bästa veckor på länge.
Lite träning, lite plugg, lite god mat, lite jobb, de blir dagen och de känns bra.

Plugghelg

Dagen ger sån styrka. Ångesten växer ofta inför dessa plugghelger. Men när man väl befinner sig på plats och får in mer kunskap för var möte så känns det mer och mer meningsfullt. Examinerad i HLR ger än rätt fin känsla. Tagit vara på varenda minut idag. Hem efter skolan iväg på cykeln och sedan en löptur runt ringvägen. Sedan underbar mat av finaste föräldrarna. Jag slår på tv:n och pappa säger, Ja nu börjar robyn, de här måste vi bara se! Alltså jag fylls av stort hjärta med massa häftiga dansslag av lycka och endorfiner som sedan snurrar runt i kroppen min. Snart bär de hemåt igen på cykeln min.

Jag vill dansa, jag vill bara DANSA!!

De två hundar gett mig,

10 timmar ute i skog och mark gör mig rätt hel. Fylld av fågelkvitter och lekande hundar. Går på egen hand och får all tid och rum jag behöver, näst intill överflöd. Så härligt att ha 8 timmars promenad och 2 timmars löpning i benen under loppet av fyra dagar. Finns en otrolig lätthet just nu. Det ät värt att masa sig upp tidig morgon bara för att få se när dagen vaknar.

Hihi världens natur

doften av regn

Nu måste jag sätta igång..
Igår kände jag doften av regn, sommaren är nära nu.
Luften nästan osar ute fast de är grå himmel.

Det är på väg, de där oförklarliga när naturen verkligen visar sig,
de är på väg.

ett möte

Finns vissa möten som ger kraft. Mötte en kvinna på lövet förra veckan, hon hade två hundar som lekte runt med N. Hon talade på engelska och jag passade på att öva mina egna fraser. Någon slags drivkraft väcktes ur detta möte. I think I missed the boat to gotland for a reason, sa hon. Ja jo de är vackert här, svarade jag. Hit vill jag flytta svarade hon kort och skratta glatt.

Sen gick vi vidare åt var sitt håll.

inte ätit frukost än?

Har du varit ute och sprungit? Jag tittar på klockan, 10:32. Tänk vad mkt jag kunde gjort. Näe svarar jag, jag köper frukost nu. . . Har du inte ätit frukost än?

Ibland önskar jag att jag hade din drivkraft på morgonen. Ja liksom vaknar vi halv 9 ligger och myser till 9 tittar in på datorn, sen är kl 10 och frukosten och hela morgonen blir rätt sen även fast jag vaknade redan halv 9.

Kl visar 11:05 och jag har fått i mig frukost nu. Nu blir de städa, sen blir de promenad, löprunda, läsa plugg, därefter kommer J och B till eftermiddagen.


.. nu så!

Toooookigt,
jag är loose in the sky, jag är högt över molnen.

nu börjar de likna något,

jag har fallit, jag har vaknat!

Tisdag

Tisda!! redan 10:48, kämpar alltid mot klockan, vill mest dega de första timmarna men då försvinner alla timmar på hela dagen. Nelson har snuva, han bara sover. Igår var det SOL och massa värme men jag satt inne och kolla utlandsstudier hela dagen. De är det nya, den nya idén som bollas för fullt just nu, får se vart de leder. Tänk om man hade pengar, tänk så enkelt de då hade vart. Fast ärligt så hade de väl resulterat i fler problem. Idag känner jag lite smått panik, måste träna men är lat. Vet att jag kommer ut idag bara sjukt segt när man inte har flytet igång liksom.

Gah å C glömde ja ringa innan 11:00,

RSS 2.0