0 ...

Det är nästan lite fint att vara deprimerad. Det ger ett intryck av att man är djupsinnig, självisk och kultiverad.

Julafton, 2011

Det har varit julafton hela dagen. Jag åt en chokladkola och sen femton tjugo till. Satt i min brors knä och gav bort tre känslor i musik. Jag delar med mig av den här låten som en vän gav mig.
Christmas is coming - Ida Redig

Julens klockor

Den rusande tiden har hunnit ifatt julens klockor. Första terminen är snart ett minne, stolt över drivkraften som räkte. Främst tacksam över de stora hjärtan till människor. En god jul hälsning och vi förstod alla att vi kommit varandra närmre än vi nog hade kunnat förstå där i augusti. Nu är jag redo för julen, längtar med mitt dunkande hjärta i min etta till bostad. Ska inte gå förbi, ska ta in, månen därtill. Finns saker här i livet som betyder, tro på det.

Så sa jag GOD JUL,
tog sista chokladbiten ur kalendern och tackade Örebro för i år ♥

gammal sång


JUL. VÄNTA. TA IN.

Du bad mig vänta på dig utanför, tre dagar till kalle och jag väntar utanför. Väntar mer än jag tidigare varit med om, har resulterat i en längtan. Jag vet hur du ser ut i dina kläder och jag suktar efter rött och doften av julskinkan. Jag tror jag vill ge dig en gåva med min längtan till dig familjen. Kanske ingen bryr sig kanske alla tycker det är värt att dö för. Jag vet att tiden för detta snart infinner sig, du är bedårande.

2011-12-20

Patetisk, ja kan vara det patetisk. Skogsbärsyoghurt smakade bra. Kylan har benat fast sig i marken, rätt fint att de skett. Tar en kort paus nu, lite avstånd från mig själv, svävar lite ovanför sådär som i en dröm. Skådar hur jag agerar, värdesätter, uttalar mig och hur jag ler. Så september blev decembernatt.

2011-12-19

Bra låtar som rullar på spotify nu, äre verkligen fred vi vill ha?

Christer & Jason

Vill inte sova, lyssnar radio hela natten, aldrig ensam, fint som blommor på sommaräng. Tog vägen förbi en vän idag, gick längs vattnet och prata drömmar. Gillar ätbara saker, gillar helg. Imorgon finns det. Finns omtanke i varje hörn, önska en låt och känn dig lite extra bra för en stund. Christer och Jason är på riktigt, sånt beundrar och får mig att leva högt, på riktigt. Känsla och skratt till morgonen gryr.

MUSIKHJÄLPEN

MUSIKHJÄLPEN, MUSIKHJÄLPEN
Det jag säger är att detta är en galet bra idé för att skrapa ihop summor med pengar som vi har i överflöd av trots att man är student och har det lite knapert i slutet av månaden ibland. Det är ledighet för mig idag, det är musikhjälpen varje minut och jag skänker en slank och känner att jag tillhör en liten del av helheten.

omöjligt uppdrag

Kan någon hitta min återvinningstation åt mig? De väller över här hemma och jag rår inte för att leta upp den dörren. Omöjligt uppdrag står de i min panna, ungefär som att åka lokalbuss. Nästan tragiskt de där, här har jag nu bott fem veckor eller något och jag har aldrig hittat den där dörren. Tala om att jag förstorar upp en aning. Tror jag tar mig ut på omöjligt uppdrag nu och kanske återvänder med några klappar till mig eller någon i omgivningen. Finns fint solljus idag, städningen gav utrymme nu dags att trippa i minusgrader.

 

Rätt fint att vara ensam, så tog jag ett extra andetag, det är min luft jag andas..

Jag skrev mitt namn i vattnet så du vet var jag finns

den jag kunde va

det här är ofantligt vackert, ofantligt starkt.


Lördag mitt i matten

Vill forma till några meningar igen. Tror att taco vinner igen, säg mig när den inte går hem. Sen va de pepparkakor som fint ugnsbakades i E:s ugn tonight. Blir bjuda laget runt på denna delikates. Bridget Jone's blev filmen, skratt med förståelse, sympati. Finns en hel del som jag hela tiden upprepar och tjattrar om. Tror min chokladkalender förtjänar att öppnas 30 min efter avvisad tidpunkt. Tror du att jag är rastlös så har du nog rätt. Tar en pepparkaka å diggar lite creedencs, god natt då!tare jävligt lugnt

En sak här i världen idag, tare jävligt lugnt. Finns uppgifter som är klara och nu drar jag ut på stan och cykelturer som fyller mig med sånt där bra skit. Fanns en tvekan som vanligt, tror jag valt hanterat bort den nu. Tro på kunskapen, finns för mycket jag kan när jag egentligen genomskådar. Snart händer saker, jul, vita knutar, litet jullov, snurr på det och snart har vi vår. Vet inte om jag längtar framåt som jag annars alltid gjort. Nöjd me dagens till sin helhet, tog beslutet. Att få trycka några rader är underligt, de ger något jag tycker om. Tror jag berättar hur jag mår för mig själv om 5år.

lust for life

Försöker hitta tillbaka till den gamla härliga rocken jag och M haft i öronen. Försöker få lite struktur så jag kan lära mig dessa artister som jag känner till när låten sätts på men som aldrig fastnat i hipocampus. Det är meningen att jag ska kunna vissa saker. För övrigt så är du grym M. Nu fortsätter min kväll me jävligt bra musik. Nu ska här letas och läras. Sen blire spela squash i morgonbitti. Nog så spännande, sen tog ja helg redan idag efter tentan. GÖTTMOS!de finns inget bättre

Sen vare en sak till, sjukt småfnittri för din skull ikväll. Tok härligt bara. Sen vare bara god natt och sov gott.

sången dom spelar när filmen är slut

"Han sa, vart är du på väg? Hon sa, vart som helst."

Smått tacksam bara

Jag har träffat några fantastiska människor. De är mina klasskompisar och jag är tacksam, tacksam, tacksam för att de förgyller alla mina timmar på dygnet. De fyller mitt huvud med rätt kunskap och nöter in den tills jag vill spy på dem när de frågar för 10:e gången vad som händer vi adaptation och jag inte kommer ihåg att det är receptorer, opsin och retinal. För vet ni vad, jag kan det nu, tack vare dem. Vill bara krama om de allihop. Sjukt tacksam..

trangle in this trampled wheat

TISDAG

Gammal stavas med två Mm.. de vet ja, precis som jag vet att jag kan korsbryggecykeln fast ja krånglar till det för mig hela jäkla tiden, varje gång. Jag vet men gör fel, rätt proffsig på det. Dock känner jag mig förhållandevis lugn. Vet inte varför för så brukar det inte förhålla sig. Blir skrämd av mig själv, snälla säg att jag gjort alla fel som gått inför varje ställd fråga så jag kan få proffsiga rätt på den här tentan. För just nu doftar de omtenta.

Hon förtjänar hela himlen

Kom i kontakt med en gammal låt,

2011-12-04

Sitter med boken om bakteriens inverkan, dess konst att skydda, dess konst att förinta. Hur något så nödvändigt blir så dödligt. Två hjärtan i samma kropp, ingen fin förklaring. Allt susar nu igen. Vet inte vad det är fast kan säga det såhär, när förtrollningen är bruten är det dags att ge sig av. Blir förvirrad, oskärpa, ser inte tankegångarna. Ett adjö är ett avsked, inte en ingångsport två månader in i framtiden. Balansen rubbas och det känns som jag väntar på något som inte är. Sett stjärnorna och funnit mening i varje mening, det är vad du har. Kom inte och gå här om du ska ge dig av.2011-12-02

Allt, allt, allt, gla om 5 år, ja de är även min önskan. Finns mycket att utvinna. Tiden är läskigt snabb lämnar bara lite eko i bakgrunden. Ätit en pizza och nu tagit mig hyfsad sovmorgon. Det är så att jag ska hem till min pappa i helgen, kvalitetstid mellan jobben med en pappafilm. Helgen kan resultera i bra händelser, trots arbete. Tänker lite extra på damen i höghuset, eller hon me hårfönen med de höga kraven. Många möten och lite inspiration, dags att glänsa hos mina favoriter. Först tar jag helg med klasskompisar lite fysiologilära och förhoppningsvis en bra film.


2011-12-01

Första December, tala om för mig hur det här hände mig. Det blåser stormar och jag tar skydd bakom allt som går. Var är min Romeo då? God natt världen, sova är bra skönt.
Bara älska låten!

And a lovestruck Romeo sings a streets a serenade
Laying everybody low with a lovesong that he made
Finds a convenient streetlight, steps out of the shade
He says something like, "You and me babe, how about it?"

RSS 2.0