.

Ett ord, SKOLA,

2,7 TON!

Solen lyser, ja missa min tvättid men hade flyt så tvätten är på rull. Dagen bör innehålla städ, träning, plugg, promenad å festligt välbefinnande. Må jag klara denna uppgift? Förresten visste jag inte att en blåvals tunga väger 2,7 ton jädra imponerande stor varelse snackar vi där. Ta lördagen! Hitta den maximala hastigheten!

det är givet

Säg mig vad det limbiska systemet gör med oss människor, helt fantastiskt underligt. Klockan slår om till 02:00 en tvättid väntar 5 timmar framåt i tiden. Jag hade en bra kväll, igen. Cykla hem i ösregn och försökte lite fånigt fånga varje sekund. Moffat i mig 200g choklad. Jag har inte gett upp och är inte besviken. Rusar fler lopp, en sak är givet, greppa det. Kan du också gå på vatten?

se dig om.

Gillar när de fina dagarna tar överhanden. Nästa, helg. Jag blir i Örebro, och så borde de nog vara. Känn att jag är nöjd.

Larmet gick visst . .

Bra att ja sätter igång brandlarmet 22:30 en onsdagskväll för att ja har tråkigt och sätter igång å lagar pannkakor.
Haha..

2011-11-19

Ja kirrade TENTA nr 2, min själ lyser lite extra efter den insatsen. Jag kanske börjar inse att jag har en hjärna. Det är dock så att den kommande tentan är fem gånger mer komplicerad än förra och på betydligt mindre tid. Liten klump börjar forma sig i halsgropen, samtidigt som jag fattar att det måste vara såhär. Läser ju fasen inte på gymnasiet längre. Har inget jobb och har endast en sak att fokusera på i livet just nu, skola.


smärta

Jag tror att jag känt smärta, att jag förstår vad det betyder, tills jag inser att jag aldrig varit i närheten av smärta. Aldrig sätt en nära vän sluta leva, aldrig fallit ner i glömska i utrymmen jag aldrig skulle orka ta mig upp ur. Alltid haft en familj, alltid känt ett stöd och gjort små problem stora. Vill mest försöka få mig själv att förstå att den här fina chansen är sällsynt. Behåll det med omsorg, fall inte in i mönstret utan att se.


söndag

Den här helgen gav mer än jag kunnat tro. Timbuktu var självklart fantastisk, han hoppa, snurra å lekte helikopter mot himlen precis som jag. Har ett sånt läskigt bra gäng runt mig just nu. Jag håller fast och knyter kontakter. Jag har så jävla lite att klaga över. När ska jag få akt att tacka skaparen för detta? Det bor en ande i min fot.

Yäy

En fet jävla gungande situation . . .

En torsdag

Jag försöker få till det här. Jag borde en hel del nu. Så mycket i detta nu och jag vill bara tralla på socker och spela innebandy för träning och välbefinnande. Fattar inte massan av kunskap som måste in bakom hjärnbalken på rätt ställe. Kämparglöden är lite ute och fladdrar på farvatten just nu. Bör hitta den snart annars får jag en tung uppförsbacke med säkerligen istäcke, utan dobbskor. Ja lyssnar klassisk ikväll och ska nu försöka få in ett latinskt namn in på minnet. Må hoppas att de nervcellerna vill jobba med mig.

Timbuktu & DAMN

JAAAAAAAAAAAAAAAAAA, ja ska se JASON på fredag!
Jag ska digga, dansa, freaka totalt!!

.

"Står i förbindelse med hålrummet" - vacker mening

you are the god in the dance of life

det här är MÄKTIGT

11-11-11

Idag är jag lycklig på livet. På den stora feta häftiga kraften som bara strömmar. Lycklig för att stå i mina skor. Tack fina torsdag, helgen väntar och jag älskar mycket. 11 är för övrigt ett jävligt bra nummer.

fin tapet

Väggarnas fasad kläs av foton, förmedlar min känsla. Det är vackert. Fyller en vägg till, det här blir mitt hem till tusen. Konsten har överhanden, gillar vad jag skapar. Kreativiteten flödar och Bm är veckans fina uppgift.

Walt Whitman

I exist as I am, that is enough,
If no other in the world be aware I sit content,
And if each and all be aware I sit content.
One world is aware, and by the far the largest to me, and that is myself.”

mkt bra

Älskar det här soundtracket av Hans Zimmer. Hihi!

en kärlek

Jag var 16 och längtade efter festen. Blev 17 och tillsammans blev vi vänner med oemotståndligt fulla minnen. Vi växte ihop och förstod att livet var på väg att utvecklas. Blev kär och trodde aldrig jag skulle kunna känna någon smärta, rosamoln över en sommar, skratt in i natten och texter med djupa meningar. Fyllde 18 och upptäckte att kärlek gör ont. Fann vänner som tog mig igenom. Fick objektiv syn och lyckades finna mig själv någonstans. 19 år fyllda, en skoltid var över. Jobb blev en vardag och jag föll in i rutinmässig vardag. Fick ge kärlek till den jag älskade. Blev 20 och början på min egna konkreta upptäcktsfärd. Vi släppte varandra i 3 månader och jag fick sakna med fint hjärta. Fick tid att tänka, bygga upp min värld. Omtumlad av intryck fann jag sedan den stillsamma vardagen igen, vi försökte. Hunden blev min bästa vän och jag fick möjligheten att träffa olika individer under en och samma dag. Jag njöt av sambo liv och kämpade tills det var dags att ta adjö. Orden kom från din mun men vi sa de båda två. På vägen blev jag 21, det blev jag och håret, kom in på utbildningen och flyttade till en annan stad. Det var dags att skapa något eget. Känslan av att vara färdig, du var över, vi blev vänner. Känslan var förbi, läskigt overkligt. Jag fattade det ikväll. Helvete vad du har fått mig att växa.


TENTA

Första salstentan
VETENSKAPLIG METODIK OCH FÖRBÄTTRINGSKUNSKAP I
Skulle ha föredragit att gå ut me hun och köra ett kvällspass på legevisitten. Nu är det nya tider, gilla läget, lita på min kunskap, bara KÖRA. De enda rätta tänket. Håll en tumme för mig i morgon.


the ship song

You are a little mystery to me

Everything I am

Mina föräldrar är underbara, de lyser när jag lyser. Först då fattar jag.
Jag lyser.

2011-11-01

Dagarna försvinner i en fart jag inte kontrollerar. Lördag blev in i dimman på riktigt, vi skratta i natten. Saknar dig, uppskattar varje sekund du ger mig. Söndag innehöll mycket min kropp inte klarade av. Att bära ner en 140säng tre trappor efter en extremt sluddri natt var en utmaning. Nu är allt på sin plats, till och med jag. Starkt det där. Många eldsjälar har fyllt mina senaste dagar. J kom över från ön, vi tog en fika och prata ur oss som vi båda behövde mer än vi anar. Vägarna i livet tar en på många oväntade sidospår, ändå kommer allt till rätta. Jag tänker på dig ibland,

RSS 2.0