,

So come out of your cave walking on your hands
and see the world hanging upside down
you can understand dependence
when you know the maker's hand

so make your siren's call
and sing all you want
I will not hear what you have to say

cause I need freedom now
and I need to know how
to live my life as it's meant to be

hjärta

Ett stort Grattis till min Älskade Mamma idag,

ja men ja börjar nu då...

Att packa ner ens liv på en fredag kväll vid halv 12 är inte riktigt att rekommendera.  Måste erkänna att jag på något säreget sätt alltid sätter mig i sådana här situationer. Så yey.. vid 3 tiden i natt kanske allt ligger på sin plats i lådorna. Jag slutar aldrig förvåna min intelligenta planeringsförmåga.


Torsdag

Dagen har varit fylld av inspiration. Tänk mig sju år fram i tiden med en handdator i tältet i mitten av nordafrika, tänk om så vore fallet. Hon på föredraget lyfte och vårdade min dröm lite fint och försiktigt idag. Tar in och låter det flöda igenom till en bra massa av bra stärkande ord.

Lördag innebär finbesök av den bästa M. Hon vill se hur jag bor, hon ska bli den första från hemtrakten att se mitt nya hem. Söndag innebär flytt till lägenhet. Alla andra dagar innebär plugg. Fast först prioritera M till skyarna. Helgen lovar gott, jag fortsätter stå. Bra kraft i detta.

.

fear is a friend who's misunderstood

god natt

Bara titta och njut, känn känslan, omgivningen, farten..

2011-10-24

En sol föder styrka, omfamnar ett motiv för att lyckas kämpa. För det kommer bli ett bra liv. Staden, gatstenarna och slottet är alla delar av min nya helhet. Ett litet leende, för vad finns det att klaga över? Visst är det tufft, vissa dagar släpper jag, faller. Vill se mirakel, så reser mig, omfamnar stenen. Bearbetar för mitt önskvärda resultat. Dörren står vidöppen, ser mig omkring från tid till tid. Skolan håller strukturen, en hållbar balans som jag ståndaktigt värdesätter. Ger trygghet. Har upptäckt den nya tanken, som strålar från ditt hjärta. Vill hålla fast, inte släppa. Likt en motorväg av ljus.

forskningsprocessen

Annars vare PluggPLUGGpluggPLUGG!!! Är det lugnt om jag redan tröttnat?
Nej, jag behöver sömn som ordnar upp denna attityd till morgondagen. Visst finns det just nu ett och annat hinder i din väg, men vissa existerar bara i din fantasi.
HOA!

verkligheten

Blir smått orolig, men det är inte mitt område. Tänk hur folk kan bete sig, blir besviken, tappade förtroendet. Vi är ena fina egoister allihop. Hur var det man gör när det blir svårt? Jo, man håller sig kvar i verkligheten och jobbar. Mellanvärldar är inget alternativ. Jag känner mig vuxen i den här lägenheten med högt tak. Jag tar och sätter punkt och vill hoppas att människan börjar se verkligheten, allt annat är mörka farvatten.


En dag

Hon går ett helt liv i vetenskap om hennes kärlek till honom. Hon är osäker och omedveten om sin storhet. Han, en man i ett helt annat liv, självsäker som kan gå hur långt som helst men helt vilse i sig själv. Han tar världen med storm och är nära på att missa det största. En kärlekshistoria om den där dagen. "En dag"

Kanske är jag väldigt tjejig nu, jag är en känslosam person och den här filmen berörde mig.
Låten får avrunda kvällen..
Titta helst inte på videon, blunda, lyssna och ta in hoppet.. känslan finns där.

2011-10-21

somnar med ett leende,

sång till friheten

Jag är stolt, över mig själv och min känsla som jag går och bär på. Jag är lycklig för den jag är. Jag är även smått lycklig över att jag fixade min allra fösta riktiga tenta. Många frågar hur jag mår. Mitt svar förblir ja, jag mår bra. Jag lever, allt rullar på och jag har skaffat mig min egna vardag. Jag har fått många nya vänner in på livet, på ett lite finare djupare plan. Sådär vackert härligt att få uppleva sådant. Det finns plats att utvecklas, att växa. Friheten är ditt vackra namn.

2011-10-16

Det är svårt att plugga, att vara effektiv. Jag måste fixa disciplin. Igår var jag på Fotografiska, jag och E. Åk dit! Se Nick Brandt det är helt obeskrivligt vad han har lyckats fånga själen i dessa djur. Ta er dit!! Även de minst fotointresserade. Jag köpte även en av Steve Mccurrys fotosamlingar. Jag var i extas hela vägen hem på tåget. För det är så, jag ÄLSKAR ett bra fotografi. Lever för det den här helgen. Mäktig känsla. MÄKTIGT. Jag hoppas någon är med på vad jag menar.


Steve McCurry

fantastiskt vackert


On This Earth, A Shadow FallsBland det mäktigaste jag varit med om,
Nick Brandt
På Fotografiska Museet

.

God natt. ♥

torsdag

så va den dagen slut. imorgon är det helg. mys med min nya familj och taco. lördag blir stockholm och fotografiska, ÄNTLIGEN. det är sent, igen.. jag tänker en massa, blinded by the light är bra den. längtar efter något, kanske helgen, kanske en godis, kanske en vän. tror jag valt att gilla längtan. skön träning idag igen, jag kanske bygger nu. svett och mjölksyra gör sig mycket synlig, även på cykeln mot skolan i 80knyck. jag svamlar, jag bara trycker, jag kan koppla ackord med melodi och halvfalsk sång. gillar de för vad det är, I was just thinking av teitur den är fin C. nu är det tid att lägga ner, nelson ligger nog och snarkar nedanför någons säng. saknar hans doft, tänk att en hund kan lukta gott, dofta. hm.. nu Nu är det tid att sluta trycka. slutar stycket med en låt om roland the headless warrior

.

jag kan spela hallelujah

2011-10-13

Ibland är det rätt skrämmande, rätt sorgligt när jag vet hur mysigt det kan vara att krypa ner bredvid någon varje kväll. Eller att få hålla någon i handen på vägen hem i bilen. Vissa stunder är så tydliga. Då får jag påminna mig om hur mycket jag behöver det här. Hur mycket jag behöver ta hand om mig själv utan en hand på axeln. Alla steg är steg, även de knappt synliga.

 

Idag var jag på intervju och takttest på friskis. Jag vill leda spinning och bodypump i framtiden, så försökte ta ett steg idag. Lät lovande, kändes som att de såg min passion och min vilja att utvecklas. Vilket steg de vore, jag är i mod att ta det. Skolan maler på med formler om vetenskapsstatistik. Jag ler och tittar på vännen bredvid som förklarar lugnt och metodiskt för mig. Pannkakor med klasskompisar och filmen "remember me" blev kvällen. Den är fin, den gör mig påmind.

 

Sen var de det där med en hand på axeln. Någon som ser mig och känner det som jag känner. Jag stoppar de tankarna i en av mina lådor och låter den försvinna för en tid. För nu är det en "ensam är stark tid", bara att följa och låta sig kämpa igenom. För någonstans går jag där i dalen mellan två bergstoppar med mig själv. I framtiden någonstans långt fram mellan topparna kommer jag sedan skymta den där personen som vill se mig.


allt för att utvecklas...


so lucky,What would you think of me now,
so lucky, so strong, so proud?
I never said thank you for that,

.

You could be brilliant, but you're a coward .

Fin tisdag

Idag har varit fantastisk därför tänker jag berätta vad jag gjort. Började med att ta med min Anna ut på en fotorunda med fint morgonljus och skrattretande andläten. Därefter drog vi mot ett café med dåli personal men utomordentligt god varm choklad. Sen blev de såklart även en kanelbulle dagen till ära. Efter detta blev de lite shopping, då jag själv fann en väldigt fin kofta att gömma mig i. Efter en lång dag ute på stan tog vi oss hem till mig å värmde oss med gitarr och sång. På detta tog vi oss till Annas place och mumsa i oss pannkakor me hallon och vaniljkesella. Sen kom den fina träningen in mot slutet då vi drog till universitetet och spela innebandy me massa grabbs. Ja må säga att dagen inte innehöll vidare mycket plugg, men idag tror jag att jag verkligen behövde det här. Ovan på allt detta så ska jag flytta vidare redan nästa månad. I november blir jag med lägenhet, en alldeles egen.

 

Detta blev betydligt mer info än vad jag brukar dela med mig av,


God natt världen ♥

<3

Jag har en förmåga att lyssna på en och samma låt i flera dagar. Vill komma till den där känslan som jag infinner mig i där i mitten på låten om och om igen. Case of you

Utkast: Okt. 1, 2011

Ibland är jag verkligen seg som en snigeljävel. Idag blir de tvätt, knocking on heavens door på gitarren och finsittning med dans runt midnatt. Jag är så tacksam över att ha dig så fort jag tar ett snesteg i tanken. För du har rätt, jag känner dig och du känner mig. Det gör mig gott att vi utnyttjar det. Nu ska jag ta mig en promenad med min härliga rumskompis och fundera på allt som gör mig väl.

RSS 2.0