.

När man vill säga god natt till någon.

God Natt ♥

.

jag ska lära mig att ta sats,

tandläkarväder

Gråvita skyar, tandläkarväder, nån grävmaskin som sliter upp en cykelväg vid fotbollsplan, och nyponbuskar, nyponbuskar, hela vägen nyponbuskar ser jag när jag blundar och nånstans där så blev jag den jag är. Drömmen om en högre höjd, ett sjörövarskepp som blåser rätt in i Los Angeles, och stjärnorna som glittrar. Nu bygger vi ett nytt hem, startar upp och börjar om.

-Lars Winnerbäck


börja ta ansvar för mina irritationsmoment kanske?

Kom på när jag satt här lite smått för mig själv med en morot i mun att jag väljer helt fritt va jag vill ta å åstadkomma med mig själv. Var på ett friskispass igår som gjorde mig galet irriterad när hon inte ens kunde gå igenom övningarna på ett bodypumppass eller "skivstångspass" som friskis säger, alltså det är ju en självklarhet! Fick ont i magen av alla snea å kutande ryggar under marklyftet... Så tänkte jag, varför står inte ja där längst fram för? Varför vågar inte jag stå där framme? När jag tror att ja kan allt när jag står där och är irriterad, fast sekunden senare inte alls tror på mig själv. Vore grymt att hålla det där passet. För någonstans fattar jag att de inte är så svårt som jag bygger upp det och allt annat. För allt är ju jävligt enkelt om man lär sig.

Sen har jag varit på demensboende idag, vilken gav mig en kick av att verkligen leva ordentligt, för den där dagen man sitter där och frågar vad det blir till lunch för 5ggn irad har man inte många saker som får livet att kännas meningsfullt längre. Man ska fan bara ta för sig medan man har tid!!söndag

Regnet piskar mot rutan, jag ser mig om i mitt rum. Fullt med foton och böcker jag känner för. Allt är mitt, rummet är mitt. Jag tittar på vännerna som fyller fotografierna. Det är en härlig känsla.

Det är

Det är. Det är nu. De finns något vackert, något fruktansvärt vackert som gömmer sig bakom det fruktansvärda. Visst är det läskigt när det är så. Tänk om någon förstår, förstår de möjligheter jag ser. De vore att stå på toppen av berget. Kramen var så varm.

förstår någon?


2011-09-16

Rutin på löpningen, fett tryck. Styrkan ligger efter men tänks i tanken och snurrar nog igång på örebro friskis inom kort. Jag vet inte vad det är men det är bra. Det är höst, det är sol och kalla vindar. Jag kan 4 ackord på guran, tränar, ska plöja en uppgift under dagen, besöka banken och få in första CSN pengarna, visst är det väl bra tryck vägen igenom. Bra mat på det och en tro på att läran kommer fastna så klarar jag av det här, flera veckor framöver. På mitt egna sätt, för jag är bara med mig själv och mina vänner nu. Jag förstår vad jag menar.

Älskar när jag laddar såhär innan jag sticker ut, bara kliar i benen då. Tokbra.


.

Jag är nöjd.

GILLAR

WELCOME HOME, SUN

Gick och köpte mig en gitarr

Jag impulsköpte mig en gitarr idag, sjukt spännande. Min nyfunna vän ska lära mig allt hon kan. Nu ska ja allt ta me fan lära mig spela! "Ja men vet du vad, jag vill köpa en nu, idag. - Okej, ja men vi tar den där uppgiften i morgon då, så går vi och köper dig en gitarr, NU."

Och se, då var man med gitarr!

lördag kväll

Är helt slut i huvudet, kan inte tänka.

Mia Skäringer

Hahaha.. Alltså, hon är väl för bra! Hahahaaa...
Dyngkåt och hur helig som helst

funderar

Har en vän jag stötte på i Tanz. Hon befinner sig i Indien och ska fara på fri fot i 1 år och 3 månader. Hon har några hållplatser men ska mest bara ta dagarna som de kommer. Stanna till och volontära, thaiboxas och leka i sanden. Min avund skriker. Jag väntar tålmodigt. Ni vet att jag funderar, och nu har jag börjat fundera stort. Det är mäktigt. det är omgivningen som gör det. Nu är det så att jag vill fylla alla tomrum med innehåll, annars blir det tjockt och jag fastnar. Nu har jag en utbildning på 3 år att ta mig igenom. Ska försöka bygga nu.


när man vet

Det är fantastiskt skönt när man vet vad man ska göra för att komma ur det dumma spår man hamnat på. Jag löste det. Nu ska jag hålla kvar vid den här lättsamma känsla. Imorgon ska jag plugga. Nu ska jag sova. Biltimmarna fixade min vecka till det bättre. Förstå vad bra. Musiken, känslan av att köra framåt, det är logiskt, klart det fungerar.

,

stop waiting for things to happen, go out and make them happen
:)

,

tänk att det är så jävla lätt,


tusen tankar

Det är så att jag har haft en dålig dag. En dag med tusen tankar, tusen beslut om ni frågar mig. Vill mest ta å gömma mig och låta någon annan fixa.. MEN.. ingen fixar, jag ska ta itur med detta. En del i taget, en bok i taget, en kunskap rikare i taget. Sen var det boende. Boendet som jag trodde att jag hade så fint i min hand. Men NEJ inte då.. Det får bli inneboende i 3 månader hos en rik kvinna men stora drömmar. Stor karriär och ett socialt geni. Kan nog bli lärorikt. Allt för något gott med sig, kom ihåg det Marie. Just nu kan jag dock inte sluta tänka hur underbart det vore att få bo i sin egen fina nyrenoverade etta som jag måste vänta på till december tidigast.. Men jag är inte bitter, inte alls.. Tålamod, jag har tålamod. Imorgon blir det nynäs och jag längtar efter att få köra bil. Köra i 2,5 timme och bara få vara med mig själv, ENSAM. Tänka sig.


svtplay

Vetenskapens värld är ett riktigt bra program!

föralltid


ALLT LÖSER SIG

Allt bara ordnar sig! Lägenhet på ingång. Alltså det finns inte ett enda ord som förklarar detta. Från att inte veta någonting inte kunna styra någonting har jag lyckats få ihop hösten på en vecka. Jag är så jävla GLAD! ALLT ORDNAR SIG!! Livet är fasiken bra då! HELT GALET...

Så sjukt glad för alla som ställer upp, som ger mig en säng att sova på som ordnar och lägger ner sin egen tid på att hjälpa mig, hjälpa mig! Jag blir så lycklig. Varm i hela hjärtat, så underbara människor det finns! Så tacksam.

Tålamod

Luddig fråga, många tankar. Det är så här att jag vill förstå. Förstå! Jag läser om människosyn och etik, jag vill förstå allt. Försöker acceptera mitt tempo på inlärning som den verklighet den är. Har listat ut att den kinetiska eller taktiliska lärstilen är den som fastnar. Dvs learning-by-doing och "ta på saker". Saken är den, hur fan ska man kunna ta på läran när man ska läsa den! Tålamod, tålamod. Upprepa är jag bra på, Ta på saker, lukta på saker, smaka på saker. Det är så jag lär mig. Hur ska man annars kunna veta vad jag ska ha på mackan? Fan alltså, nu ska jag ta på varenda jävla sida!

,

Jag är nog inte ensam, bara mest själv.

RSS 2.0