-

"ville vara hög på livet, men gjorde självmål"

.

Saknar hunden så jag börjar böla.. är jag töntigt fånig då?
- troligen

här blev ja, jag igen

ja vill va me, ja vill va såååå me!!!
du är min goda tanke!

LÅT MIG VARA, LITE TILL, LITE MER, LÅT MIG FINNAS

VÅRENS FÖRSTA DAG

Vårens första dag

Mina vänner! Min vän! Hon blev 22 år och jag är också snart där. Älskar att få skapa och ge. Det uppskattades, gillas mer än allt. Glad över dagen, glad över människor. Saknar en hund jag hade en gång. Nästan så en tår vill fällas, ser tillbaka över de dagar vi fick. Läser bok, ser film, blir tagen, mer än vanligt vill jag tro. Tar skolan på lite halvfart och planerar in skidor i Italien. Jag lever som fan och sen var det så att jag fattar det just nu. Låt mig vara lite till, lite mer.

-

"I need somebody. Help. Not just anyone. And you're the red in her painting. Because I think you're the red in her painting."
- Sam Dawson, I am Sam


your reflection

At ten in the morning
I was laughing at something
I keep running around
Trying to find the ground
But my head is in the stars
And my feet are in the sky
Well I'm nobody's baby
I'm everybody's girl
I'm the queen of nothing
I'm the king of the world


En sån som jag

Ett sätt att ge, ett sätt att ta. Kom och va min vän. Raderna föll från hans läppar och jag körde den igen. Ett sällsynt exemplar, precis så. Tagit av vid en avfart, ler med gamla vänner och fyller alla lager. Tog en tugga av brieosten och förstod hur mycket mötet betydde. Ett spontant möte, två äldre själar, vi prata otur, kämparanda och hur lätt de är att tala, hur svårt det är att handla. I alla fall rätt, till och med i affären, paprika inte plopp. Sen gick vi, mor och jag. Snön yr och jag skådar värmens fina fasad. Det är så det är en februarinatt. Som en saga, stora vita moln faller från det stora svarta. Ser du? du fångade flingan i gommen, ett stycke lycka.

RSS 2.0