sockerberoende

Inget godis, inga bullar, ingen efterrätt. Jag ska genomlida två månader. Mina vänner får in mig på spår jag aldrig förr valt att acceptera. Nu är det upp till bevis, fram med fruktsallad. Nog fan ska jag trycka kladdkaka på min födelsedag, inget snack om den saken. Imorgon är det onsdag mitt i veckan igen. Jag ska åka till Romme och svira runt lite i backen. Jag ska åka skidor lite impulsivt sådär. ÄLSKAR SÅNT. Nu tar jag och äter, allt utom socker.

bra

Bra falsksång i bil, bra rull ner för pulkabacke utan pulka, bra titt på traktorer, bra sömn till bra film. SÄTTER PUNKT.

Några rader

Extra sovmorgon på det. En titt på uppgiften och lite förvirring som vanligt. Tar snart itu för att bygga samman. Vet att dagen är onsdag mitt i veckan. Vädret levererar inte, de varma täcket gör. Finns en melodi i mitt huvud. Ta och lyssna in lite. Ambitionen är min största talang. Hittar tillbaka nu, låt mjölken flöda.skruva upp

En tugga utan att smula ner sängen. Två tre i timmen. Sen ett steg för att komma vidare. En middag i kungsträdgård. Långa skridskodrag på den spolade isen. Kylan biter i kinden, värmen står och tittar. Kroppen tar tillfället för vila. Indiven jag är letar vägar att inse igen. Lever, de går.

.

det luftkonditionerade ljudet av allvar

YOU GOT THE LOVE

NATTETID är vaken tid. Tjoflöjt, lite uppsidaisy! Klockrent. Dagen blev 2 timmars sömn. Promenad i SOL. VANILJVISP ur plastburk! TA VARA, Dunka ljudvågor. TÖNTIGT coolt. Kom och underhåll mina DREADS!! Ta och hoppa två meter upp i luften efter en pizza! Se en kändis och fatta att du har det bättre. Kör en KUNGlåt på repeat och snurra i ETTAN. Ät apelsiner för de binder järnet! Stark som STÅL, fast de är JÄRNET. Åk ner för backen, fast utan skidor. Hear my pounding heart. Vänta besök. FARMOR, MAMMA, PAPPA ♥ You take my breath away

Rastlösheten . . .

Snackar om en ynka, knappt befintlig depression som jag nog egentligen borde kalla rastlöshet. Konversationer om detta med vänner har fått mig att förstå att jag faktiskt har de fantastiskt bra. Två av mina nära har sina fina män på besök. Vad jag gläds av deras lycka. Jag bara suger in så mycket det bara går, FANTASTISKT! Spännande hur allt skiftar precis som väder. Fick testa på att banka på trummor även här om dagen, kanske var det de som fick min lilla rastlöshet i chack för tillfället. Ska vara ärlig, dagen har varit en ständig kamp om att faktiskt tragiskt nog inte vara irriterad av att vara ledig och inte pluggmotiverad. Snacka om ett alldeles för bra liv. Ordnade upp det halvvägs in på dagen då jag tog beslut, vilket innebar att tillåta mig att ha just en sån dag. Tog och lagade sju matlådor sen drack ja te med en kär vän, såg film, bowlade och nu ska jag glömma verkligheten i en bok. En bok, typ bara flyta bort ett tag. Sen var det en sak till, jag har börjat T2, jag är på väg att bli en sjuksköterska, BALLT VA?!?!går inte att reparera misstag i ett annat liv

"... Jag fick diskutera och reflektera tillsammans med jämnåriga om de stora livsfrågorna och det satte i gång en ny process inom mig. Jag insåg att den som inte tror på någon gud har ett stort ansvar för att leva sitt liv på rätt sätt...Jag kommer inte att hamna i något paradis, bli belönad eller straffad i någon ny existens. Det är här och nu jag måste leva sant och ärligt, mot mig och mot mina medmänniskor. Det innebär ett stort ansvar; det går inte att ”reparera” misstag i något annat liv..."

vetenskapen är religionen

läs mig kapitel, efter kapitel

"fenomena, du står tidlös mellan björkarna i frostat vinterhår
jag går och säger till mig själv, snart är det vår. då faller regnet, inte jag
du står tidlös mellan björkarna, sträcker ut din hand
fenomena, du är leva, låta leva, lite lugn i leva land
snart spricker isen över ån. du viskar tyst, långt bortom rikedom finns mer"

berätta hur du gör,

Springer över kullen och hoppas på att vakna upp till mafingas morgonljus. Allt för mycket allvarhet och vuxenhet här. Vill skrika mig hes, jag hör hur det berättas om platser. Kan du berätta hur du gör? Kan inte handskas med min känsla som bara vill hoppa av. Bara få trippa okända gator och äta frukost med någon jag bara skulle träffat där. Blir dämpad och svag, styrker att veta vad som behövs för att balensera upp. Saken är bara den att jag vill finna den där dagen jag satt på planet och skrev mitt första ynka dagboksblad. En känsla jag suger desperat efter att hitta. Cyklar gator och tar mig inte an.T som i tenta

Så sa jag hej och välkommen fina självförtroende. För nu vet jag att jag kan tillräckligt. Se på fan om inte det ska hålla. Tentaångest är vanligt, men den här veckan har gett mig insikt hur lite jag verkligen kan ta och bry mig om en sådan sak som det faktiskt bara är att plugga till. Så poff har man tentalördagen i nuet och det är förövrigt de enda jag tjatar om. Fan va jag ska fira ikväll. Jag är så mycke bättre än jag tror, sjukt läskigt.Different city

Different City where I live, where you live.

.

"Jag ser sprickor i horisonten som ingen ser, hur små saker blir stora på nära håll."

.

Träningen går rätt i tanken.

du vet va ja menar

En känsla av att vilja krypa ur, försvinna stårlöst och bara inte behöva tänka. Skulle behöva en riktig resa. Precis så riktig att jag fattar att det är sjukt behagligt, skönt och underbart att stå på helt egna ben. Inge kli på ryggen. Bara utsträckta armar och ett leende som någon aldrig kan ta ifrån mig.

är ingen vetenskapsman

Mitt huvud är inte skapat för snabb inlärning, inse, fatta, handla efter det. Lever lite i en bubbla av socker och inaktiv fysisk aktivitet. Mitt sinne skriker efter luft, men jag låter mig hållas i helvetet ännu en stund. Har väntat ut min fina känsla, tror den är funnen. Längtar fånigt efter mjölksyra, i morgon är det dags. Jag intalar mig att jag är i behov av dessa avbrott för att återfå suget. Gillar att avbrotten inte pågår längre, endast halvkorta kontrollerbara avbrott sen 1år tillbaka nu. Gillar mkt, speciellt min vän som får ett okontrollerbart leende på läpparna när ett meddelande rullar in på telefonen. Ta in nuet, bara kör. Själv lever jag rätt mycket i ljudvågornas meningar just nu. Så bjuder på en och sedan inväntas en dag med maximalt plugg. Finns en match ikväll, tror jag försöker låta intresserad, men tydligen inte tillräckligt för att hålla mig uppe, pinsamt.


.

Min tv fungerar och jag har pluggat. Hopplösheten försvann lite. Kan man steka korv nu? Tror de är det jag ska ta och göra.

jävla skitdag!

Idag har jag en hata mig själv dag! För det första så måste jag vara den mest otekniska människan i världshistorien, om inte annat så har jag absolut inget tålamod vad det gäller sånt där. För det är så att jag fattar fan ingenting när det inte funkar när man stoppar i sladden i kontakten. Ingen signal blinkar från tv:n. Högtalarna saknar en sladd enligt mig, men så är säkert inte fallet. Det jag lyckats få igång är min mikro, tacka gudarna för det. Jag går med en stor ångestboll i mitt huvud vad det gäller detta med tenta, ja du hörde rätt nu är det tenta dags igen. Det är varmt i mitt rum och jag har inte tränat på 1,5 vecka. Ska jag träna? Nej vet du vad, inte kommer jag göra det heller för jag ska plugga medan jag skriver blogginlägg och stirrar på fb-profilen! Jag är hopplös, iaf idag och alla mina fina teknologiprylar bara är i vägen och alla sladdar är för korta. Tänk att jag nästan vill gråta, även fast jag egentligen inte har ett skit att vara ledsen över. Sån jävla dag idag bara! Hej, så nu är det sagt, jävla dag!! På bra listan idag är väl att rapporten är färdig. Nu ska jag plugga, för att straffa mig själv typ. Hör ni, sinnesjukt beteende!! inte okej!

 

Rastlös...

 

Ses en bättre dag!

 

GAAAAAAH2012

2012, jag skulle skriva något till dig men fastnade totalt, tröttheten från 2011 hann ifatt. 2011 innehöll skarpa svängar, bältet var på och jag föll nog in på rätt väg tillslut. Känns som allt börjar om fast med bättre förutsättningar. För en gångs skull så tror jag att jag kommer att lyckas stå still i nuet, 2012 blir precis som jag väljer. Du måste tro motivet.

Från en tacksam jävel!

RSS 2.0