så ja.

FÖR DIG

kärlek till musiken

Åker bort och ger mig själv lyckorus av lycka.
Nu är det dig och dig och dig som jag ser live.
♥ Stark

kan bli tatuering .


MIDSOMMAR

Luften var fuktig och sommarljumen. De dimmiga molnliknande vattendropparna nådde bilen som en kall skugga. Log lite omedvetet och kände att äntligen, äntligen kunde jag känna sommarnatten, livet och mitt egna andetag.

 

Dagarna passerar i lagom takt och jag hinner med att vara trött, hinner med att titta på blommorna med farmor och krama om pappa. Mamma och jag tar promenader, jag ser fjärillen och myggan som landar på min arm. Ligger på gräsmatta och tittar på myrorna. Vet att jag tjatar och upprepar hela tiden, men kan liksom inte få nog. Njuter när regnet lagt sig och asfalten doftar, varje buske man går förbi, molnteckningarna i himlen eller solens värme på min mage. Får en tanke av att jag vill dela med mig av allt, fast alla kan se det bara den ser, hör, doftar. När ingen vill dela stunder med mig blir jag ibland ledsen fast jag själv aldrig erkänner det. Sen tänker jag om och då vet jag att det finns människor som vill, fast ännu inte upptäckt eller mött mig och sanningen ligger bara i att jag känner mig ensam just då.

 

Vissa kvällar blir jag så överväldigad och jag undrar om alla känner som jag. Jag undrar, nu tar jag och lyssnar till regnets droppar på taket i sommarnatten.

 

Fin midsommar ♥

 


JA KAN

KLARADE TENTAN! fy FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN va skönt! 1/3 syrra och lite mer klokare.

MATTIAS KLUM

Människor som Mattias Klum inspirerar. Blir frustrerad, avund av den väg och allt hans ögon sett.
COOLT.

.

Vad jag bryr mig om nu är mitt leende.

give me some kind of meaning

drar ut å fixar lite mening under bar himmel.

ngt som är säkert

"En löng blir lätt en sanning när den kommer inifrån."

.

Jag ser dig.

ditt liv är väl inte en enda lång torsdag?

.

Hej.

1 JUNI

Tentan var sjukt svår för min del. Jag försökte skrapa men läskigt tveksam om de räkte. Omtentan är när jag befinner mig i vietnam.. Haha skit i den där tentan. Allt fixar sig, brukar inte du säga så? Nu är det blåsväder och kallgrader ute, datumet är 1 Juni och jag ser bara sommar. Drar mig ner mot nynäs snart och ska allt ordna upp allt till det bästa.

RSS 2.0