lekande lätt, himlen är oskyldigt blå

Lekande lätt. Oförglömlig helg. Starka människor. Fina visor. Solljus och ett rop efter mer. Inget är finare. Träden blir grönare. Håll ut.


Lycka

6 pers som vissa dar bli 8 i en stuga på fjället. Solen verkar vilja leverera och jag bara känner in hela världen, fast mest skidorna som jag äntligen ska få använda. Mitt liv är fantastiskt bra. Ofattbart vad 4 dagar kan göra för själen, nu laddar jag till max och leer utav dess like. Dagen innehåller planering och jag gillar det. Nu ut i sol å dofta lite i spåren. Musiken är MAXAD. LEV. TA IN.

LÖRDAG

Flyter fast jag har lite feber i kroppen. Oväntat besök gjorde mig glad. Kvällen blir spel, jag ska spela spel, tänk så jag utvecklas! Blundar och snurrar lite, adjö!

2012-03-14

Ja laddar sommar i sinnet. Vad ska hinna få plats? Vart vänder jag mig? Vilka länder ska jag trampa i och hur kommer jag åka på vattnet? Finns det något bättre än dessa varma vårdagar. Min vän är lycklig i sin kärleks armar. Älskar att se det. Snart blir det Italien och långa åk i backar, nej jag menar ju berg. Jag sitter med öppet fönster och och och det är så skönt väder. Har en tenta som väntar men de läggs lagom med energi på sånt. Tar och lagar mat och känner mig duktig nu. Sen ännu mer laddning.

vill typ flyga lite..

Lower your eyelids to die with the sun

I heard about this frog

And you keep laughing and laughing and laughing
Nothing is ever guite the same, really
And after you finished laughing
It's time to turn into a frog yourself
It's very funny to be a frog
You can dive into the water and cross the rivers
And the oceans
And you can jump all the time and everywhere
Do you wanna play with me?


Hurry up, We're Dreaming

-

LANA DEL REY
Born to die

.

diggar livet.

-

Så jag blir irriterad. Shit varför tveka hela jävla tiden. Varför inte gå in för 110%? Vatamefan ska jag satsa på? Jag stirrar på havet, den jävla horisonten.

Konstigt och bakvänt

En vän jag håller nära hjärtat såg mig hela helgen. Vi vandra gator och låg i sängen med musiken. Hon visa mig nya röster. Jag fastnade på Monty - Seglaren. Kunde inte för hela friden förstå hur jag kunde känna igen honom. Låten är som fastgjuten och så kom jag på. Jag var på en fotokurs en gång, en kille där såg ut som han, lät som honom, han hette David. Det är han, konstigt, bakvänt. Vill minnas att jag gillade hans djupa resonemang, vill även minnas att mina bilder höll gentemot hans, även att han fascinerades av bilden på siluetten. Kan han, kan jag. Varför tar jag det ifrån mig?


RSS 2.0