4 timmar till frihetskänsla

EN JÄVLA ÄCKELTENTA KVAR!!! 4 timmar sen är de freaking SOMMARLOV
I TRE FANTASTISKA MÅNADER!!! Åh vad jag ska UTJYTTJA, NJUTA, TA VARENDA JÄVLA DAG TILL DE BÄSTA, UMÅGÅS MED VÄNNER SOM JAG SAKNAT, SE PLATSER JAG ALDRIG VANDRAT, LYSSNA PÅ MELODIER JAG INTE VISSTE FANNS, dra mig aldrig baklänges igen nu är det total lycka och en känsla om att min kunskap sitter! ÄLSKA ATT ÄLSKA FÖR DÅ ÄLSKAR DU!

ett sätt att se på saker

" - va sa, jag vet inte vad ja sa, va sa ja?
- äh jag kommer inte ihåg, jag tror att du pratade om att du ville vara stor....
du pratade om studsmattan
- men va, va va de jag prata om, jag ville hoppa studsmatta
- mer minns inte jag, minns du någonting?
- nä det minns jag inte, men titta nu jag stor
- du blir stor nu?
- jag menar där i leken e jag stor, hihihhaha.. "

Klassfest

Jädrar höll sjuttenamn på å glömma berätta att igår var legendarisk! En av de bästa av bästa dagar om du förstår vad jag menar. Life is good.

Lungt å sansat

Stirrar frånvarande i rummet varje gång. Gillar fyllefeeling men förstår mig aldrig på dagen efter. Resorb räddade mig men skallen är inte helt med ändå alltså. Tar och värmer en matlåda, sätter mig i gräset och låtsas att jag pluggat. Börjar inse vad jag är kapabel till. Nähä inget ris till korvstroganoffen då får de bli lite kvarlämnad potatissallad då. För alltså, pasta är ju alldeles för jobbigt att tillgala en dag som denna. Nu åter till ZUMmode.

 

See yah!24 MAJ

Solbränd hud. Den viner så i träden. Drömmarna och vindarna hjälps åt. Jag står bakom dig, jag reser med dig. Sen försöker jag så mycket jag kan. Lukta på huden, ta värmen in i benmärgen och titta sen på molnet som inte finns. Visst är det väl underligt? alltihop, till och med du.

 

Nu tänds gatubelysningen..

Vill säga att jag är glad. För.. jag är glad.
Vill säga tack till alla vänner jag har och de jag kommer få.

,

Du säger att kärleken aldrig var till för dig 
Att du aldrig känt vinden högt över trädtoppen 
Säger att den delar sig vid kinden och blir hel igen bakom dig 
Och varje moln är trasigt 
du räknar allt sorgligt natten lång 
och hon du älskade en gång, och kanske älskade dig. 
Spelar det någon roll? 
Nej kanske ingen 
kanske allt egentligen.

- HH♥


21 MAJ

Blir helande av de fina orden. Blir leende av vädret. Blir stark av tanken. Blir tokig på disciplinen. Blir slagen av den andra tanken. Blir stor i det lilla. Blir så, precis så..

Broke my eyes
When I saw what I shouldn't see
Just like a man
Like everyone else

Consequences
You should be more aware


när allt verkar enkelt i ditt liv

Maj den 19:e, sommaren står vid dörren och livet tar en ny avfart igen. Går och funderar vad jag vill få ut av varje ögonblick och upptäcker hur jag bara är hela tiden, planer går aldrig till handling. Ser par gå i hand och inser vissa saker, förstår men inser mest.

 

Hade grillkväll med vänner, vänner jag inte visste fanns för ett år sen. Njöt av halloumi och vilade ut i din soffa.

 

Sen upptäckte jag att min hund som aldrig var min klarade sin uppgift. Han var så duktig han behövde vara. Nu blir han någons hjälp, hjärta och själ. Jag kan sakna, hur han drog ut mig i skogen när jag inte längre log. Får inte tänka så.

 

Sen var det allt det här med att vara en bra människa. Hur är man det? Du säger du är less, du har dina själ. Nu fortsätter vi lossas att det är klockan vi tittar på i telefonen.,

Va äre som är så svårt?

RSS 2.0