Ta in, lev ut

Hämtade lite inspiration ikväll, titta in å hitta lite INSPIRATION, UTMANING och RESPEKT

Lycka

"För att vara lycklig här i nuet måste du veta vart du är på väg."

Fann spåret

Gjorde en lugn löprunda på milen igår. Så enkelt det var i prattempo och inga krav på tempo som 5kilometaren. Full njutning i totalt spöregn. Benen krampade lite klagande efteråt men de var nog mest av ovana. Jag har långa lopp framför mig och trivs mer än väl med att milen var betydligt snällare mot mig än jag fantiserat om. Jag kommer slutföra det här, så är det bara.


Låt mig ...

Låt mig berätta en historia om en snigel som kom fram. Tålamod min vän, tålamod.


historia


.


No regrets, just love

We don't meet people by accident,
they are meant to cross our path for a reason.

You sad no flowers.


för en lång, lång tid

"Du säger att du är stark, att du har vart igenom det här förut. Du kommer fortsätta, det finns inte mycket mer att säga nu" - Håkan

stjärnklart

Fått kluckelimuckmedicin från min träningsknas. Gjorde kvällen till höjder få kan nå. Är jag något less på antibiotika efter fjärde kuren, börjar bli lite tjatigt nu. Skulle uppskatta att få äta med nöje. Men neeej, gilla läget. I try to feel the beat anyway... andas in löven som faller. Sen upptäcker jag den stjärnklara himmelen och inser hur knasigt bra det är trots min sjuka kropp. Ikväll älskar jag alla hjärtan som vill vara mig nära, som inte vill släppa mig. Sen tilldelar jag även kvällen mina 19kvadratmeter, mitt nya bord och mina två stolar. Här bor jag, välkommen på besök, det har blivit ett smyckat hjärta, kom och finn, ge, skratta och sen, sen får du skratta lite till. För vet du vad, här finns en röd matta.


White Foxes

That's all you are to me

ingen mer sommar

Ät, sov, le, punkt. Ingen mer sommar. Tentor väntas, lovord om trygghet och frihet korsas mellan mina fingrar, förundrande vackert, lättsamt i sinnet. Jag innehåller en hel del, framförallt minnen från en sommar i ljus. klockan tickar och jag gillar hur den går, taktfullt och strävande. Jag går, snart löper jag, därefter stakar jag. Finns ett mål i sikte och nu har ja ingen anleding att inte köra hela vägen. 

RSS 2.0