Du kan gå din egen väg

Det kommer aldrig vara över för mig. Lever lite mer för varje dag som kommer. Tar min egen väg om och om igen. Allt annat får brinna, som eldarna idag. Lägger det kalla bakom mig och öppnat upp för en blommande vår och varm sommar. Går balansgång emellanåt men det hör till sa en klok man till mig en gång. Hinner med hela världen. Glad Valborg.

I KNOW YOU CARE

Nu har jag förälskat mig igen. Ellie Goulding. 
It´s gonna be better

Under the same sun

JOY. 

Uttråkad men mest trött

Sova är underskattat. Imorgon får jag sova ut och jag jublar över det. Min säng är fantastisk och jag är trött = suverän kombo. ett, två, tre, zzzZ!

VÄTTERN RUNT HÖRNET

Idag säger jag bara 8,2 mil på 3,5 tim på cykel. Har så jävla mycket att ge världen, kroppen och asfalten ända in i mål.

Personlig utveckling

UNDERKÄND! Baaam! Misslyckas hör väl till det hela. Går och är lite för trött på mig själv och överanalyserar. Cyklade 3 mil på irritation men fick mig ändå på rätt bana. Fattar väl att schemat bli fullspäckat om jag fortsätter fylla det. Skolan känns som ren goja och jag ser ingen lärdom i de uppgifter jag utför. Det som ger är inskolningspassen till sommaren. Fick köra hela torsdagen tills huvudet åkte baklänges. Jag har hamnat i lite falluckor och är medveten om riskerna det kan innebära för mig. Försöker sortera ut, bli medveten för att kunna skilja mellan verkligheten och mina tankar. Nu blev jag GODKÄND för idag. 

KTC-exemination

Nu är det till att göra den här förbannade KTC-exeminationen igen. Förhoppningsvis den sista. JAG KAN.

Drömmarnas slag

Något säger mig att det här är rätt, ser dig vandrandes där på gatorna längs söder med en kaffelatte med bara ditt säregna underbara leende. Allt de jobbiga har sin tid och löser sig med tidenslopp. Jag jobbar med mitt, andas mer ut än in stundtals och vet inte hur specifik framtiden min skulle kunna bli. Vi är nog på lite samma plan fast på omvända kort. Styrka är ditt namn och jag har aldrig sätt något annat. Det är dags att ta fyra steg i det blå. 

RSS 2.0