STOMIER

Första dagen på nya praktiken. Jag kommer få se bajs och avklippta tarmar i fem veckor. Det är sjukt intressant, kan man ens förstå det? Lär mig minst tio nya saker varje dag och hjärnan går på högvarv. Har börjat falla in i tempot och gillar de mesta, tillåme att stressa, (vissa dagar). Nu scones med fina och imorgon sovmorgon! Har något att leva för!

Fantastisk video

The Joy Of Air

Lyssna med mig

Unparallelled

I'm on my way!

Jag måste säga detta...
INGENTING ÄR OMÖJLIGT!
Vasaloppet (Öppet spår) 24/2-2013 
Distans: 90km
Tid: 8 timmar, 20 minuter, 14 sekunder
Seriös distans tidigare på längdskidor: 150km
Jag hade krafter kvar när jag gick i mål, men kan erkänna att det var skönt att komma i mål. Jag är äntligen på väg någonstans och jag får utlopp för den kapacitet jag sitter på. Nu ska jag fortsätta prestera. Livet är här och nu, TESTA!
 
Tell the world I'm here!

rätt tålamod

Bättre flyt. Hämtade vantarna på busstationen efter praktiken, dräglade på halsduken under sovstunden hem och vilar nu till Tallest. Jag borde så himla mycket, jag har bara mig själv att skylla, tar en kopp te istället. Mjukisbyxor är bäst.

Jävla busschaufför!

Ja är trött på väg hem efter en lång dag med plugg träning och praktik från Karlskoga. No fan sitter det en surig jävla gubbe å kör busshelvetet hem! Bussen stannar alltid vid stationen! Alltid! Men inte idag! kl: 22:30 när allt man vill är att komma hem! Ja springer fram och frågar varför han inte stannat! Och får till svar, jaha var det någon kvar på bussen... Men du får väl trycka på knappen. Jag och två till står och säger ikapp... men bussen stannar alltid här! Hungrig som fan får jag gå av på hållplatsen efter och gå hela vägen tillbaka till stationen. Var på jag inser att jag glömt kvar mina underbara nya vantar som jag fick av mamma föra veckan....Gaaaaaasch! va jag inte behövde detta just nu! Nu har jag laddat ur, Jävla gubbe! Klockan ringer 05:00 imorgon jippi! Ja du hörde mig... ja är lycklig.

Tanzania i mitt hjärta, Safi!

Det verkar bli ännu en trip mot Tanzania. Jag jublar och fortsätter ta rätt vägar. Nästa vår ska C-uppsatsen banne mig göras i det där fantastiska landet! Jag ska resa med en farkost, gå av vid en hållplats och prata med en elefant. 
 
TWENDE!

VAL THORENS

Val Thorens måste jag nämna för det var bara helt jävla fantastikt. Tänk dig filmen "Horton" där elefanten hittar en ny värld i en frö i en utslagen maskros. Så va detta ställe, en by långt uppe bland bergen helt i sig egen lilla bubbla. Skidbackarna gick genom stan och för att ta sig igenom staden gick man in i ett hus för att sedan ta hissen upp till 8:e vångnigen, gick ut och kom till ett torg. Gick sedan in i nästa hus och tog hissen för att komma till bar gatan. Å allt detta pågår fan typ över molnen! Är inte det frääänt? Taha säger ju det! 

Fortsätter

Inget är omöjligt, vilken oslagbar känsla det är. Jag har köttat längdspåret några dagar å vurporna är inte nådiga. Förbannad blir jag men sen lyckas jag vända tillbaks det och testar den där förbannade backen igen. Fortsätter mata på om allt som är så bra bara för att det liksom är så jag numer agerar. Utmaningarna ligger tätt och efter varje händer något. Jag är en känslosam människa. Jag flyger fram och tillbaka och är salig över att kunna hantera och tappa kontrollen. Lyssnar M83 och svävar ännu mer. Så är det bara. 

RSS 2.0