gör som havet, våga

"Att leva är inte nog:
solsken, frihet och en liten blomma måste man ha."
- H.C Andersen

SOMMAR

Precis så, precis så skulle den perfekta sommardagen vara som jag fantiserade om i vintras. Vaknade upp av morgonsolen och fågelkvitter i vindskyddet. Badade i sjön och packade sedan ihop för att följa terrängen hemåt. Tog ett depåstopp vid S och letade katter och fångade sommarvindar. Depån växte fram till en grillkväll och sedan tog jag cykeln hem nära midnatt. Vädret har växlat om och jag följde efter. " Jag vill ha sommar över precis hela kroppen, inte bara doppa tårna i den." - Ernst
 

En hyllning till ensamheten

Löpturen och cykeln genom sommarängarna gav stark närvaro. Tog mig igenom två sommarregn med åska i molnen, såg småfåglarna lära sig flyga och var sådär enormt trygg i ensamheten. Nu en ny ledighet och en planerad helg som blev omplanerad då ett flygplan inte ville starta och jag tackade nej till helgens sällskap. Utefter detta planeras nu ännu mer trygg ensamhet i ett vindskydd med en varm sommarkväll. Älska dig själv, ditt eget sällskap och du kommer ha svårt att inte älska allt det andra. 

Äg världen

Livets kraft flödar genom staden av den värme som sakta svept in genom staden igen. Jag bär stora tankar som inte riktigt går att greppa. Saker påverkar och det är svårt att känna inifrån. Sommaren springer framför och jag har hamnat i otakt igen. Arbetstimmar klyver ledigheter och ibland känner jag för många människor. Letar efter känslan som ger varaktighet. Idag är en sådan dag, en mil i löparskorna och bad i ån. Kontrollera tanken och äg världen.

RSS 2.0